רק שימו הכול על קרח ותערבבו טיפה: חמישה קוקטיילים קלים לוולנטיין
אתם לא צריכים סיבה מיוחדת לשתות, ואתם בטח לא צריכים להציג תעודת מתאהב, אבל מה אכפת לכם לעשות את זה טוב?
אתם לא צריכים סיבה מיוחדת לשתות, ואתם בטח לא צריכים להציג תעודת מתאהב, אבל מה אכפת לכם לעשות את זה טוב?
גיא פולק מתחיל את היום במחשבות עמוקות על קופסאות המשלוחים של "הוטל מונטיפיורי", ומסיים אותו (לפעמים) עם קופסאות משלוחים עמוקות מול הטלוויזיה. זה כל מה שקורה בין לבין
קופסאות שהיו צריכות לצאת לדרכן מזמן, עוגה פריזאית בלב תל אביב וגם קוקטייל נדרש במיוחד: הכותרות הטעימות של השבוע
סניף ה"בייקרי" החדש של אימפרית האוכל העירונית בסך הכול הכניס לתוכו תנור לוהט, אז איך זה שמצאנו את עצמנו חוזרים אליו שלוש פעמים ביומיים?
רותי ברודו שרדה מלחמות, משברים ואינספור מהמורות בלי לסגור מעולם שום מקום. ואז הגיעה הקורונה
הוטל מונטיפיורי אולי לא עוסקת בהמצאת הגלגל, אבל היא תספק את הבריחה המושלמת לכל מי שנעשה קצת יותר עצוב בקיץ הזה
מזללת ההמבורגרים ויטרינה מגלה את המיקום של הסניף החדש-ישן, בהוטל מונטיפיורי וקופי בר חוגגים את הלילה הארוך ביותר בשנה ומסעדת ז'אז'ו וינו בשרונה נסגרת. פותחים שבוע- כל חדשות האוכל
בראיון חגיגי מדברת רותי ברודו על הכל עם בנות מערכת וואלה אוכל: החל מהסרטן שנחת עליה בפתאומיות, על חוסר המשמעות ללא ילדים והצורך לשחרר קצת שליטה, על הגלידרייה המתוכננת והמסעדות החדשות שבדרך בהרצל 16 ורוטשילד 48
עסקית משתלמת שכוללת גם מפלט מושלם לברוח אליו משגרת היומיום - מועדון ארוחת הצהריים מגיע להוטל מונטיפיורי, מסעדה שהפכה לקלאסיקה מודרנית
לרגל פתיחת עונת החגים מגישים הוטל מונטיפיורי את המתכון ללימונשלי, עוגייה מבצק פריך עם קרם לימון וקצפת וניל. גם אם אתם לא מאוהדי הלימון בקינוחים, יש סיכוי טוב שהקינוח הזה יגרום לכם להתאהב
סוגתמחממים מנועים לקראת הקיץ: להוטל מונטפיורי יש מרק ראמן חדש ומעולה, באשדוד נפתחה מסעדת טאפאס חדשה שעשתה לנו נעים בבטן ומצאנו גם בר אוכל רותח להיפסטרים בני 30 פלוס
האוכל בהוטל מונטיפיורי אינו גרנדיוזי, אבל כזה שמביא סיבובונים מעוררים למנות התל אביביות המקובלות. אבי אפרתי מרגיש כמו בסרט על בר באווירה קולוניאליסטית
שחיתות היא לא מילה גסה. ארוחת בוקר, נקודת החוזק של המטבח הישראלי קיימת באינספור וריאציות. המקומות השווים לאכול בהם לפני השעה 12
מגש הזהב, תחרות המסעדות של וואלה! אוכל מציגה בפניכם בכל פעם את אחת המסעדות המתחרות בקטגוריה: המסעדה הטובה של השנה. הכירו את הוטל מונטיפיורי
מסעדה חדשה במלון הבוטיק גורדון היא רק תירוץ למצוא את חמשת המסעדות הכי טובות במלונות בוטיק בארץ
מונטיפיורי 36, החדשה של מתי ורותי, היא האחות המתוחכמת הנגישה של הקופי בר והברסארי. שווה בזכות החוויה, העיצוב והאוכל