קינוחי חג מולד של הבייקרי והדליקטסן: פנטזיה ישראלית על שלג, ועל שקט
לנסות לשמוח, לנסות לחייך, לנסות לנסות
לנסות לשמוח, לנסות לחייך, לנסות לנסות
רובם קוראים לזה "הפעם הראשונה שרותי ברודו יצאה מחוץ לתל אביב", אבל זה מרגיש קצת ההיפך
המיוחדת והקלאסית, המלכה והנסיכה, היקרה והעממית וגם זאת שהצליחה להשאיר אותנו בהלם (חיובי) גם אחרי שהצהרנו בפני כל מי שהיה מוכן לשמוע שאנחנו סיימנו עם סופגניות
התחלה מתוקה לשנה חדשה: לכבוד ראש השנה ולקראת תקופת החגים, מציגה Tatti בייקרי, בהשקה חגיגית את חלת טאטי - חלת חג מבצק קרואסון חמאה צרפתי, לשנה נדיבה, מתוקה ועשירה בטעם. לצד החלה הייצוגית, חושפת הרשת את קולקציית עוגות החג, כשרובן, איך לא, על טהרת הדבש
'רולדין' מחדשת ומשיקה: קולקצייה חגיגית של עוגות לקראת ראש השנה, כאלו שיהיו ייצוגיות, טעימות ויפות מספיק לעיטור שולחן החג - מה הבעיה? המגוון של העוגות והקינוחים כל כך גדול, שיהיה לא פשוט לבחור
כי זה ממש בסדר להגיש בפסח, או להביא מתנה למארחים, קינוחים קנויים, בעיקר כשהם כאלו מוצלחים
הבייקרי חוגגים 16 שנות מתיקות עם סופ"ש של עוגות מיוחדות ומשגעות, ואנחנו השגנו את המתכון המנצח שלהם לעוגת יום הולדת הכי שווה שיש
הסניף החדש של הרשת נפתח השבוע במתחם דימרי סנטר בהשקעה של למעלה מ-2 מיליון שקל. מנציגי הרשת נמסר שהיד עוד נטויה וכי צפויים להיפתח עוד 6 סניפים נוספים במהלך החודשים הקרובים
אל חגיגת המאפים הצפונית שמתרחשת בשנתיים האחרונות, מצטרף חיזוק נשי מתוק במיוחד - בלאש, בייקרי חדש בכרמיאל שמציע את כל מה שחובבי מאפים חולמים עליו ועוד קצת
שחקן הכדורגל אופיר קריאף, השיק בית קפה ייחודי בסגנון אירופאי בקניון הדר בירושלים, בשותפות עם ורד בלישה ואיש העסקים אחיטוב גץ תחת השם: Sweets, בהשקעה הנאמדת בכמיליון שקל. קריאף: "אני נרגש לפתוח בעיר שלי בית קפה בניחוח של חו"ל"
סימונה ויילר, עבדה כקונדיטורית עד שיום אחד החליטה שהיא לא יכולה להתעסק יותר עם חמאה או ביצים, אז היא פתחה בייקרי קטן משלה ביפו, עם טארטים נפלאים, עוגות שמרים ובורקסים, והכל טבעוני למהדרין
קבוצת קפה גרג, הנמצאת בבעלות יאיר מלכה, גלעד אלמוג וניר אדרי, מקימה רשת חדשה, תחת השם "בייקרי", המתמחה במעדניות ובית מאפה בשירות עצמי. כ-30 סניפים לרשת ייפתחו במרכזים שכונתיים ובבנייני משרדים
קבוצת גרג, הנמצאת בבעלות יאיר מלכה, גלעד אלמוג וניר אדרי ומחזיקה ברשת קפה גרג, ביגה ובייקרי, פותחת השבוע מפעל לייצור פסטות בעיר נשר, בהשקעה של 15 מיליון שקלים. המפעל החדש משתרע על שטח של כ-2,500 מ"ר
חברת סיבוס, מצרפת לשורותיה מסעדות נוספות מקבוצת R2M, את מייסון קייזר, ממותגי הבולונז'רי והפטיסרי מהמוערכים בעולם וכן את דלי ריי, רשת מעדניות חדשה של השף עומר מילר. אלו מצטרפות לכ-7,000 מסעדות ברחבי הארץ הפועלות עם סיבוס
הקצפתית והשמנתית, המאוזנת והמוגזמת, המתוקה, החמצמצה וזאת שיודעת שהיא מלכה גם בלי אינסטגרם: קבלו את הכוכבות הצחורות של שולחן החג
החמאתיות, האקסטרה-פריכות ואלה שלא הסכימו לוותר על מסיבה: מה שהיה פעם חג מעט מפוהק ויבשושי הפך בלי ששמנו לב למלכודת אפייה מפתה במיוחד
השוקולדית והקרמית, הפריזאית והמפרצית, הבריושית והספינג'ית, הדונאטסית וזאת ששונאת הגדרות: קבלו את מצעד סופגניות חנוכה 2020
סניף ה"בייקרי" החדש של אימפרית האוכל העירונית בסך הכול הכניס לתוכו תנור לוהט, אז איך זה שמצאנו את עצמנו חוזרים אליו שלוש פעמים ביומיים?
פחות בקטע של אפייה? אספנו עבורכם את ארבע העוגות הכשרות הכי טובות לפסח שיש לקונדיטוריות להציע השנה, כאלו שיגיעו עד הבית, יעשו לכם מתוק, וישכיחו קצת את תחושת החמוץ בלב, וגם את חסרונו של החמץ
רותי ברודו שרדה מלחמות, משברים ואינספור מהמורות בלי לסגור מעולם שום מקום. ואז הגיעה הקורונה
שמועה על פיצה שנאפית בטאבון עצים בחצר בית במושב, ועוד אחת על מסעדה איטלקית שהופכת בשעות הבוקר לבייקרי קסום ואינטימי עם מאפים ולחמים טריים, הובילו אותנו לדרך צדדית בדרך לדרום, בואו בעקבותינו
עידן מימון, שף-קונדיטור עם מסעדות כמו קלארו וטוטו ברזומה, החליט להגשים דווקא בפתח תקווה את החלום שלו, ולפתוח שם את דרימרי - בייקרי וביסטרו באווירה פריזאית. אם המושבות מעולם לא נראתה אטרקטיבית יותר
קבוצת R2M בעלת המסעדות הפופולריות בראסרי והוטל מונטיפיורי לא עוצרת ופותחת גלידרייה מלאת סטייל מבית הבייקרי. בתפריט: גלידת פיסטוק עם מרנג לימון, גלידה בתוך בריוש ועוד המון הפתעות
בראיון חגיגי מדברת רותי ברודו על הכל עם בנות מערכת וואלה אוכל: החל מהסרטן שנחת עליה בפתאומיות, על חוסר המשמעות ללא ילדים והצורך לשחרר קצת שליטה, על הגלידרייה המתוכננת והמסעדות החדשות שבדרך בהרצל 16 ורוטשילד 48
סניף חדש למסעדת נאם התאילנדית, תערוכת סומלייה, פסטיבל טעמים בעמקים חוזר, קינוחים חדשים ברשת בייקרי ותוספות חינם על ההמבורגר של אגאדיר - האוצרות הכי טעימים של השבוע
ביייקרי חדש מבית ניטן תאי, תחת הקונדיטורית המוכשרת סאני דרעי, נפתח ברחוב הארבעה והוא מגשים את כל החלומות הכי פרועים שלנו - ממקופלות צבעוניות ועד מאפה של בננה רוטי
טעמנו קרוב ל-50 עוגות גבינה על מנת להכריע בסוגיה שמטרידה את כולנו לקראת חג השבועות: מהי עוגת הגבינה הטובה ביותר לשנת 2016?
במקום שהילדים יאכלו ממתק תעשייתי בהפסקה, אפשר להכין 20 מאפינס בבת אחת, כך שיהיה להם נשנוש מתוק וביתי. מתכון של בייקרי למאפינס גזר לבית הספר
פריז פוגשת את ניו יורק: פטיסרי חדש ומסקרן העונה לשם מילק בייקרי נפתח בימים אלו בשוק הפשפשים ביפו ומבטיח מאפי בוקר פריזאים, לצד קלאסיקות ניו יורקיות והמון רומנטיקה
עשרות עוגות השתתפו בטעימה השנתית של וואלה! אוכל אבל רק עוגה אחת גרמה לחברי המערכת לאקסטזה של ממש. עוגת גבינה ופירות למתקדמים של מאפיית הבייקרי, שבאמת שווה את הטירחה
עוגות גבינה אפויות או עם פירורים הן מזמן לא האופציות היחידות שיש לקונדיטוריה הקרובה למקום מגוריכם להציע. חברי מערכת וואלה! אוכל טעמו עשרות עוגות צחורות כדי לאתר את עוגות הגבינה המנצחות לשולחן החג
גלידה שזוהרת בחושך, סנדביץ' סלמון מושלם, קוקטייל שעולה מאות דולרים , סופגניה לחג ההודיה ועוד המלצות על דברים שאהבנו השבוע
במקום להסתפק במשלוח מנות סתמי, למה שלא תכינו מטעמים בעצמכם? איתי אלמוג, קונדיטור בייקרי מבית R2M, מכין שזיפים בברנדי, עוגיות פאדג' ומרשמלו ב-3 דרגות קושי שונות
קלאסית אפויה או קרה עם פירורים. הקונדיטוריות השנה לא עצרו בעוגות המוכרות והכינו מגוון עוגות שונות - איפה כדאי לכם להשקיע ולרכוש עוגת גבינה לשבועות