המסעדה הזאת תצליח, ובצדק. מגיע לה
בעידן שבו מסעדות של ממש הופכות פחות ופחות מושגות ליותר ויותר אנשים, טוב שיש את בנצי ארבל, ואת קלבריה החדשה שלו
בעידן שבו מסעדות של ממש הופכות פחות ופחות מושגות ליותר ויותר אנשים, טוב שיש את בנצי ארבל, ואת קלבריה החדשה שלו
כפרה מיו היא לא מסוג המקומות שאבי אפרתי פוקד בדרך-כלל במסגרת המדור, אז איך בכל זאת הוא מצא את עצמו יושב שם, לועס פסטה ברחוב הקר, ומחייך מאוזן לאוזן?
העוגות של מגזינו מקבלות חנות משל עצמן, למסעדת שאראק יש שף חדש, דוכן הפלאפל שהופך לטרטוריה איטלקית ופסטיבל בורגרים שלא תרצו להחמיץ. יש לנו מלא חדשות קולינריות, קבלו
רגע לפני החג השני, כשכבר אין כוח למצות, בנצי ארבל ממפגש אושר משביע את הקרייב לבצקים עם פיצה מתפוחי אדמה קריספיים, סלט טבולה כרובית ומילפיי קוקוס עם תותים
בשקט בשקט, מתחת לרדאר של הביצה הקולינרית המקומית, נפתח מיזם אוכל חדש ומסקרן. סורה מארה - בר עם אוכל מוקפד על גג של בניין משרדים