פתיתים ולא של שלג
השפים יוגב ירוס ואייל סניור ממטבחצר במושב גינתון עם מנה חורפית שמשלבת בין סיר פתיתים של בית עם המון בצל מטוגן לבין מרק דגים מהביל
השפים יוגב ירוס ואייל סניור ממטבחצר במושב גינתון עם מנה חורפית שמשלבת בין סיר פתיתים של בית עם המון בצל מטוגן לבין מרק דגים מהביל
מילות סיכום אחרונות בהחלט ל-2016: מה היה הקונספט המוצלח של השנה, איזו עסקית כבשה את לבנו, מה היה מוצר השנה שקטף את הזכייה ברגע האחרון, ומי המסעדה המבטיחה של 2017?
מזג האוויר שבחוץ עושה חשק להכנס למטבח ולהתפנק. יוגב ירוס ואייל סניור מכינים את היהלום שבכתר הבצקניות - ניוקי פריזיאן ברוטב חמאה אגוזי
מסעדה מרוקאית חדשה, סניף נוסף לבנדיקט, פסטיבל המבורגרים בדיקסי, חגיגת קובה במבשרת ועוד שלל אירועי אוכל מפתים. איפה כדאי לכם לאכול השבוע?