בלי טיגונים, בלי בצקים, בלי חנוכה: ארוחת פוסט-סופגניות מושלמת לסופ"ש
שמונה ימים (לפחות) של תדהמת שמן הביאו את כולנו לחשוק בתפריט שלוש מנות מאוד-מאוד מסוים. בתיאבון!
שמונה ימים (לפחות) של תדהמת שמן הביאו את כולנו לחשוק בתפריט שלוש מנות מאוד-מאוד מסוים. בתיאבון!
גם השבוע נכנסנו למטבח של פליקס רוזנטל ויצאנו עם מתכון מושלם למלפוף - כרוב ערבי בלאדי ממולא במילוי חלומי של אורז, בשר טחון, עם המון ירוקים ורכז רימונים, מי שאמר שאין יתרונות לחורף, עוד לא ראה את המתכון הזה
לא רק אוזני המן ממולאות בכל טוב מזוהות עם פורים - לכל עדה יש את המאכל שלה שמיוחד לחג. מתכונים לביבי תמר עיראקי, קוסקוס חלבי מרוקאי, קיפלי הונגרי ועוד מבחר מטעמי עדות לחג
במדורם השבועי מתחקים עופר ורדי ונעמי אבליוביץ' אחר מתכוני עבר מחתונות. והפעם: מגש עם 100 קילו ממתקים עיראקיים שלא עבר בפתח הדלת, ומתכון למלפוף