עוגיות סנדוויץ' של נסיכות
נעמה נויהאוז מתרגשת עם עוגיות חגיגיות במיוחד בשני צבעים
נעמה נויהאוז מתרגשת עם עוגיות חגיגיות במיוחד בשני צבעים
לא לפחד, לדעת איך לטפל בו (בקלות) ולקבל בתמורה ריבת חבושים כה מיוחדת שמסמלת את ראש השנה וחגי תשרי. השף עזרא קדם עם מתכון מיוחד משלו
ליאת נעמי שירית אופה לנו היום עוגיות אגודל במילוי ריבה (אפשר גם עם שוקולד אם אתם מתעקשים), אחרי שפיצחה את הנוסחה לעוגיה פשוטה להפליא אבל נימוחה בפה, כזאת שמשאירה טעם של עוד
לכבוד סוכות, חזרנו אל הכתבה הזאת מ-2014, בה השף רפי כהן, העלה זכרונות מבית סבא וסבתא על החג האהוב עליו בשנה, ושיתף אותנו במתכונים לתבשיל כתף טלה ואתרוגים חגיגי ומשפחתי, ולריבת אתרוגים מתוקה לקינוח
כממולאים, כתוספת, כתבשיל או כריבה: תעשו מקום של כבוד לכוכבת האמיתית של ראש השנה
קצת הכנה, קצת היערכות וקצת התעסקות, אבל זה כל כך שווה את זה
הבחירות לכנסת ה-24 רק מייצרות עוד ועוד מפלגות. אם המועמדים הנכבדים רוצים לגלות כמה נזק עושה פרדוקס הבחירה שהם מציבים לקהל היעד, מוטב שיחזרו לניסוי צרכני מבריק שכולל בסך הכול 24 צנצנות ריבה
המתכון לקלאסיקה הזאת לקוח מתוך ספר המתכונים של הרשת, ואתם רק צריכים לעקוב אחר ההוראות
ליאת נעמי שירית מכינה לחמניות וטרושקה מתוקות, במילוי גבינה וריבה עם פירורי שטרוייזל. פינוק מושלם לסופ"ש
רותם ליברזון במתכון לרולדת בצק פריך במילוי חמצמץ של קונפיטורה פטל, שקדים ופירות העונה. כזו שעוטפים בהרבה אבקת סוכר לבנה, חותכים לעוגיות מגולגלות ואוכלים בערב סתווי בסוכה לצד תה חם. יש לכם 10 דקות פנויות? לא תצטרכו יותר
"נגבמרקט", מיזם חדש של שותפות יהודית-בדואית, ישווק ישירות לאירופה טעמים ביתיים מהנגב, לרבות קונספט קולינרי של ריבות בוטיק בשילובי משקאות וטעמים חריפים
ייחודה של ריבת הלימונים הוא בשילוב הטעמים בין מרירותה הקלה של קליפת הלימון וחמיצות הפרי שמאזנים את מתיקות הסוכר ויוצרים יחד קונפיטורה פשוטה וטעימה
הקונדיטור מיקי שמו במתכון לסופגניות השמרים המסורתיות שכולנו מכירים ואוהבים, מא'- ת' כולל כל הטיפים הקטנים שיביטיחו הצלחה מלאה
רגע לפני שהתפוזים יוצאים לחופשה והטמפרטורות נוסקות, מומלץ לקנות כמה שיותר מהפרי הכתום ולהכין ריבה מתוקה וסמיכה
אם אתם לא רגילים לעמוד שעות נוספות על יד הכיריים בשל חוסר כישרון קולינרי, קונפיטורת התותים הזאת תוכיח שגם אתם יכולים להצטיין במטבח. אריזה מעוצבת בעבודת יד - ויש לכם משלוח מנות עם ריח משכר שכולם ישמחו לקבל
לכבוד חגיגות היובל למשכן בגבעת רם, הכנסת יזמה היום (יום ג') מגוון אירועים בהם חברי הכנסת נפגשים עם הציבור הרחב. במסגרת האירועים, ח"כ אילן גילאון מסיעת מרצ, הידוע בהכנת הריבות שלו, מלמד כיצד מכינים ריבת אגסים
תתפלאו לגלות שמדובר באחד הטורטים הפשוטים והקלים להכנה. מירב שיינר אופה שכבות מנחמות של בצק עשיר בתבלינים וביניהן קונפיטורה רכה ומתוקה. בדיוק מה שצריך כדי להיכנס לאווירת חג המולד או סתם כדי להתחמם בימי החורף הקרים
במקום להילחם בו, בסוף השבוע מותר ואף רצוי להיכנע לאוכל שהכי אוהבים. נעמה נויהאוז אופה חיתוכיות בצק פשוטות ומהירות להכנה, במילוי השילוש הקדוש של חמאה, ריבה וחלבה
רגע לפני שמאפסנים את המצות, נפרדת נעמה נויהאוז מהחג בעוגיות סנדביץ' ממכרות והכי קלות שיש, במילוי מנצח של שוקולד או ריבה
לשבוע הראשון של תחילת הלימודים שולחת מירב שיינר את הילדים לבית הספר עם מאסלו בוצ'טי - לחמניה צ'כית רכה ומתוקה במילוי שוקולד או ריבה
השילוב המתוק-חריף-מלוח של המוסטרדה משדרג פלאים כל סנדביץ' או יבוא מצוין ליד כבדים. מנה שטרום מבשל את הריבה האיטלקית שתגרום לכם להתאהב
מחפשים אלטרנטיבה לריבת התות הנצחית של הסופגניות? למה שלא תלכו על ריבת שושנים? יומי לוי ממעדניית יומטוב בשוק לוינסקי מלמד איך מכינים. אף מילה לנסיך הקטן
איך שלא תסתכלו על זה, הסופגניה היא לא מרכז העניינים אלא דווקא הריבה. הכירו את ההיסטוריה הארוכה של הדבר הכי מתוק בסביבה
חנוכה כבר מעבר לסיבוב וזה הזמן להתחיל לרקוח ריבות כדי למלא בסופגניה. הצביעו לריבה המועדפת עליכם ורוצו להכין
לימור תירוש מכינה ריבה מהשזיפים האחרונים של העונה ואופה לחמניות כוסמין חמות כדי שיטבלו בה
מעדן רימונים, רימונים בריבה וגם קצת דבש בתוך היוגורט שלכם. כל מה שחדש על המדף לכבוד ראש השנה
את דנה מלמד לא לימדו שהחיפזון מהשטן. לכן בשבת היא נאלצה להחליף את הג'חנון בקיגל. בעצם מה רע?
מדור חדש. הפעם לכבוד סיום עונת המשמשים: מה עדיף, לטרוח מעל הכיריים ולסחרר משמשים בסוכר, או לגשת לסופרמרקט הקרוב ולקנות צנצנת?
יום ההולדת של דנה מלמד שלח אותה לחוף הים. שם, עם כוס שמפניה ומצב רוח מהורהר במיוחד, היא הסתכלה על השמש השוקעת ונזכרה כמה היא אוהבת משמש
השכנים של דנה שיין הפתיעו במשלוח מנות עם לחמניות גבינה ועוגות שוקולד וריבה. זה הצליח להחזיר לה קצת אמונה ברוח האדם ומתכוניו