מג'דרה פתיתים: כי פתיתים זה כיף, אבל פתיתים במג'דרה זה אפילו יותר כיף
זהר לוסטיגר בשן מוציאה ספר בישול חדש "לאכול טוב יותר" ומשנה את כל מה שחשבנו על אוכל בריא, קחו לדוגמא את המתכון הנהדר הזה למג'דרה פתיתים, שמיד אימצנו לחיקנו
זהר לוסטיגר בשן מוציאה ספר בישול חדש "לאכול טוב יותר" ומשנה את כל מה שחשבנו על אוכל בריא, קחו לדוגמא את המתכון הנהדר הזה למג'דרה פתיתים, שמיד אימצנו לחיקנו
נאגטס בדרך כלל מקושרים אצלנו כנשנוש מושחת ומטוגן, אבל בגרסה של ענת לבל, מהבלוג טעימונת, הם מקבלים טוויסט מפתיע בזכות מילוי של עדשים ופטריות בשרניות. ציפוי קרסיפי ואפייה קצרה בתנור וקיבלתם נשנוש מושלם מינוס רגשות האשם
בשיתוף סוגתנאגטס בדרך כלל מקושרים אצלנו כנשנוש מושחת ומטוגן, אבל בגרסה של ענת לבל, מהבלוג טעימונת, הם מקבלים טוויסט מפתיע בזכות מילוי של עדשים ופטריות בשרניות. ציפוי קרסיפי ואפייה קצרה בתנור וקיבלתם נשנוש מושלם מינוס רגשות האשם
בשיתוף סוגתכמה זמן צריך לבשל עדשים שחורות? איך מנביטים אותן? ולמה מומלץ לבשל אותן בנפרד? הזמנו את רותם ליברזון לעשות לנו בית ספר לקטניה הכי אלגנטית על הצלחת וגם זכינו ממנה למתכון לקארי עדשים שחורות ולעלי מנגולד ממולאים בעדשים ואורז
בשיתוף סוגתאורלי פלאי ברונשטיין מכינה רוטב בולנז עשיר לפסטה, שישמש אותה גם עבור מאפה פאי רועים משגע. הבונוס הנוסף - מדובר במנה צמחונית
בשיתוף סוגתפאולה רוזנברג חוגגת את שבועות עם סלט עדשים שחורות טרי ועשיר בביכורי השדה. תוספת עשירה בערכים תזונתיים לסעודת החג או ארוחה קלילה ליום חולין קיצי
בשיתוף רמי לויאבי ביטון מרכיב ארוחה מזינה וטעימה של סטייק דלעת עסיסי וצמחוני, על מצע של עדשים שחורות וירקות שורש. ואף מילה על בשר
המנה הלוהטת הזאת, של שף אבי קונפורטי מטופולופומפו, שולחת את הפה למסע המשלב בין כל החושים. הדליקו אש בכיריים, דמיינו תנור אש אימתני, ותנו לעצמכם להיסחף בטעמים האקזוטיים
דאל היא מנה צפון הודית חגיגית ומתובלת, שעבור מי שטייל בהודו, בעיקר עושה להתגעגע. לכבוד יום העצמאות ההודי החל השבוע, מתכון של רינה פושקרנה, שפית רשת מסעדות "טנדורי"
בשיתוף סוגתסלט צבעוני ואלגנטי שאפשר להכין בלי מאמץ מיוחד, אשר משלב בקערה אחת עדשים שחורות, סלק, זיתים, שום, שמיר ופטרוזיליה
מטבח מקומי, המדור החדש של לימור תירוש, עושה סיפתח עם רישתה סורית: אטריות עם עדשים, בצל מטוגן ופטה
הילה קריב מכינה מג'דרה לתפארת מאורז מלא ואורז בר, עם בצל שחום ומתקתק. אם יש לכם גפן מלבלבת, בכלל הרווחתם