בחיים לא זורקים: 3 רעיונות טעימים לשאריות של סוף הסיר
לא זורקים מג'דרה מושקעת מלאה כל טוב, לא רק מטעמי חסכון, אלא גם כי זה יוצא מאוד טעים. הנה כמה טיפים ומתכונים מה לעשות עם סוף הסיר
לא זורקים מג'דרה מושקעת מלאה כל טוב, לא רק מטעמי חסכון, אלא גם כי זה יוצא מאוד טעים. הנה כמה טיפים ומתכונים מה לעשות עם סוף הסיר
במקום שוב תפוחי אדמה, בואו להכין לביבות של עדשים שחורות ומנגולד לחנוכה. לביבות נהדרות שמוגשות לצד רוטב יוגורט הכי מושקע שיש
מאפה נהדר שופע כל טוב עם אורז ועדשים שחורות שנאפה בתנור עם קראסט טעים של גבינות
הרבה עשבי תיבול קצוצים, תוספת חמוציות ותיבול מדוייק ומעל הכל - קינואה ועדשים שחורות. התוספת המושלמת בשולחן חג השבועות
מכירים את סוף סיר האורז או המג'דרה שנשארו במקרר? בואו ללמוד איך מנצלים את מה שנשאר להכנת שלוש ארוחות טעימות ומשביעות
זהר לוסטיגר בשן מוציאה ספר בישול חדש "לאכול טוב יותר" ומשנה את כל מה שחשבנו על אוכל בריא, קחו לדוגמא את המתכון הנהדר הזה למג'דרה פתיתים, שמיד אימצנו לחיקנו
נאגטס בדרך כלל מקושרים אצלנו כנשנוש מושחת ומטוגן, אבל בגרסה של ענת לבל, מהבלוג טעימונת, הם מקבלים טוויסט מפתיע בזכות מילוי של עדשים ופטריות בשרניות. ציפוי קרסיפי ואפייה קצרה בתנור וקיבלתם נשנוש מושלם מינוס רגשות האשם
נאגטס בדרך כלל מקושרים אצלנו כנשנוש מושחת ומטוגן, אבל בגרסה של ענת לבל, מהבלוג טעימונת, הם מקבלים טוויסט מפתיע בזכות מילוי של עדשים ופטריות בשרניות. ציפוי קרסיפי ואפייה קצרה בתנור וקיבלתם נשנוש מושלם מינוס רגשות האשם
כמה זמן צריך לבשל עדשים שחורות? איך מנביטים אותן? ולמה מומלץ לבשל אותן בנפרד? הזמנו את רותם ליברזון לעשות לנו בית ספר לקטניה הכי אלגנטית על הצלחת וגם זכינו ממנה למתכון לקארי עדשים שחורות ולעלי מנגולד ממולאים בעדשים ואורז
אורלי פלאי ברונשטיין מכינה רוטב בולנז עשיר לפסטה, שישמש אותה גם עבור מאפה פאי רועים משגע. הבונוס הנוסף - מדובר במנה צמחונית
פאולה רוזנברג חוגגת את שבועות עם סלט עדשים שחורות טרי ועשיר בביכורי השדה. תוספת עשירה בערכים תזונתיים לסעודת החג או ארוחה קלילה ליום חולין קיצי
אבי ביטון מרכיב ארוחה מזינה וטעימה של סטייק דלעת עסיסי וצמחוני, על מצע של עדשים שחורות וירקות שורש. ואף מילה על בשר
המנה הלוהטת הזאת, של שף אבי קונפורטי מטופולופומפו, שולחת את הפה למסע המשלב בין כל החושים. הדליקו אש בכיריים, דמיינו תנור אש אימתני, ותנו לעצמכם להיסחף בטעמים האקזוטיים
דאל היא מנה צפון הודית חגיגית ומתובלת, שעבור מי שטייל בהודו, בעיקר עושה להתגעגע. לכבוד יום העצמאות ההודי החל השבוע, מתכון של רינה פושקרנה, שפית רשת מסעדות "טנדורי"
סלט צבעוני ואלגנטי שאפשר להכין בלי מאמץ מיוחד, אשר משלב בקערה אחת עדשים שחורות, סלק, זיתים, שום, שמיר ופטרוזיליה
מטבח מקומי, המדור החדש של לימור תירוש, עושה סיפתח עם רישתה סורית: אטריות עם עדשים, בצל מטוגן ופטה
הילה קריב מכינה מג'דרה לתפארת מאורז מלא ואורז בר, עם בצל שחום ומתקתק. אם יש לכם גפן מלבלבת, בכלל הרווחתם