מלא טעם, פחות קלוריות: רול טורטייה קל שסוגר כל פינה
ראפ טורטייה שמכיל שפע של בריאות עם לא יותר מדי קלוריות
ראפ טורטייה שמכיל שפע של בריאות עם לא יותר מדי קלוריות
כשחלמון הביצה מתערבב ברוטב הגבינות הסמיך עם התרד, זה הרגע שבו אתם עשויים להתמכר. איילה ג'ני מלמדת להכין שקשוקה תרד וגבינות שהפכה כבר מזמן לקאלט בקרב חבריה ובני משפחתה. לא רק לארוחות בוקר
לא צריכים לבשל את הקנלוני לפני, והגבינות שממלאות אותו הן רזות. אנחנו רואים פה מתכון מנצח
מאפי בצק דקיקים ממולאים תרד וזעתר, שנחטפים כמו שהם יוצאים מהתנור. מתכון פשוט וקל לבצק מושלם המשלב גם קמח מלא
ברגע שמבינים את הטריק, הכי קל להכין מאפה תרד גבינה בצורת שושנים או שבלולים ולתת לבית להתמלא בריח מטריף של אפיה וגבינות
כשמקהלת טעמים חוצת יבשות נפגשת על הכיריים במטבח לתבשיל חורף אולטימטיבי
השף נשאת עבאס מנצל את העונה בשביל להכין את אחד התבשילים המופלאים שעליהם גדל - עלי תרד מבושלים עם הרבה שום ברוטב סמיך וחמצמץ של יוגורט חם. על אורז לבן, לצד דג, או כשקשוקה ירוקה ומשגעת, אל תוותרו על התבשיל הנהדר הזה
אינס שילת ינאי מכינה מגש משפחתי וצבעוני שכיף להתקבץ סביבו בימי החג, עם לביבות ירק ועשבי תיבול, קוביות בטטה מתובלות וצ'יפס אפוי
לכולם יש את המתכון המנצח שלהם ללביבות, אבל זה של רות אוליבר מוצלח במיוחד. כאן היא משדרגת את הגרסה האפויה המוכרת של לביבות הבטטה ומוסיפה להן גם תרד, שיקפיץ את הנשנושים בהדלקת הנרות בכמה רמות
קונדיטוריית ביסקוטי שוב מפתיעה אותנו עם לביבה יוצאת דופן, והפעם הגיע תורו של הצבע הירוק, בשילוב של תרד, זוקיני, עשבי תיבול וגבינות שיוצר לביבה ים-תיכונית פריכה ויוצאת דופן
כל ירק שתבחרו יתרום לגוף שלכם לא מעט בריאות, אבל יש כמה כאלה שחוץ מכמה וויטמינים וסיבים תזונתיים גם ממש עובדים בשביל הגוף שלכם במניעת מחלות. אספנו את המיטב שבמיטב
מתכון לתבשיל בבישול ארוך בסיר נדיב ומלא בשר, תפוחי אדמה ותרד, מתוך תפריט "סירי לידה" של איילת לטוביץ' מביתא קפה, שלא חייבים ללדת כדי להתפנק עליו
אתם יכולים להשקיע ולהכין עוד מנות ליד סיר הפתיתים הזה, אבל לא בטוח שיש טעם - תבשיל פתיתים בהשראת המטבח הבלקני, עם תרד, בצל מטוגן ולימון, שבקלות הופך מתוספת למרכז הארוחה
מנה מופלאה ומרעננת שמוגשת מעל אורז, בשולחן מזאטים או כתוספת קלילה ומרעננת לצד העיקרית
יש פיתות ויש את הפיתות של רינת צדוק. פיתות תוצרת בית מעט מאורכות מתובלות בתרד, שום וזיתי קלמטה שמוסיפים לבצק והופכים אותן לחגיגה שלמה של טעמים
לא מעט אנשים בוחרים להתחיל או לסיים את היום שלהם עם שייק ירוק עמוס בתרד. מחקר חדש מצא שיש תוספת אחת למשקה הבריא הזה שפוגעת ביתרונות הבריאותיים שלו
הרבה יותר פשוט ממה שחשבתם, הרבה יותר טעים ממה שהתרגלתם
רגע לפני שהחום משתלט, אינס ינאי מנצלת את עלי החורף הירוקים ומשלבת אותם בתבנית עוף גלילית וקסומה שמשמחת את כל המשפחה
ירקות ירוקים הם אחד המאכלים הכי בריאים שאתם יכולים לכלול בתזונה שלכם, אבל גם בתוך יחידת העילית של הירקות יש היררכיה ואין דין חסה כדין תרד. קבלו את דירוג 10 הירוקים הכי בריאים
גרסה טוסקנית, קלילה ומרעננת של ניוקי המזכירה את המילוי של רביולי הריקוטה, אך ללא הבצק. השם מתאר רק את המילוי ה"עירום" ללא מעטפת הפסטה
עם פיתה, חלה, אורז או קוסקוס. יש כל כך הרבה דרכים טעימות לאכול את התבשיל הזה, אבל הוא פשוט טעים ככה כמו שהוא
. ריזוטו קטיפתי עם פטרוזיליה, בצל ירוק ותרד שמנקדים את האורז בירוק וגם מוסיפים למנה האטלקית הרבה רעננות וקלילות
עלים ירוקים זה בריא ולא רק לדיאטה או ללב. מחקר חדש מצא שיש סיכוי שזה גם יכול לעצור מחלות ניווניות כמו אלצהיימר. אז למה אתם מחכים?
תערובת סודית היא שהופכת את הסו-בורק לכל-כך אלוהי: רך מבפנים ממש כמו לזניה ופריך בחוץ כמו בורקס. עכשיו סוף סוף יש לנו את המתכון
השפית אביבית פריאל מלמדת את הסוד לבצק עשיר ורך במיוחד מקמח כוסמין וממלאת אותו בשילוב המנצח של תרד, בצל מטוגן וגבינת פטה לכדי מאפה שושנים נתלש
אתם כבר יודעים שלירקות ופירות יש השפעה מצויינת על הבריאות שלכם, אבל מחקר חדש גילה שחלקם יכולים גם לעכב דמנציה. אז מה כדאי שתוסיפו לתפריט היומי שלכם?
בורקס משפחתי גדול עשוי שכבות פריכות של בצק פילו ומלית מפנקת ועשירה של תרד וגבינות. מינימום השקעה ויש לכם מאפה משפחתי ענק ומושלם, קלאסי לבראנץ' של שבת בבוקר
פולנטה היא מאותן מנות שסובלות ממוניטין של מנה מסובכת, כשבפועל, מלאכת ההכנה פשוטה למדי. אסף שנער מחוות צוק מגיש את הגרסה החורפית העשירה, שמשלבת פטריות ודלורית
רובנו מוסיפים לסלט עגבניה, מלפפון, גמבה ובצל, אבל כדי שהוא יהיה ממש בריא כדאי שתכניסו אליו עלים ירוקים שיכולים להגן על הגוף מפני מחלות לב, סוכרת ואפילו סרטן. תזונאית מסבירה
כל ירק שתבחרו יתרום לגוף שלכם לא מעט בריאות, אבל יש כמה כאלה שחוץ מכמה וויטמינים וסיבים תזונתיים גם ממש עובדים בשביל הגוף שלכם במניעת מחלות. אספנו את המיטב שבמיטב
במקום לארוז סנדוויצ'ים, תמרה אהרוני מכינה פיתות ממולאות מופלאות, שתרצו לקחת איתכם לכל מקום
מנה מופלאה ומרעננת שמוגשת מעל אורז, בשולחן מזאטים או כתוספת קלילה ומרעננת לצד העיקרית
מנה מופלאה ומרעננת שמוגשת מעל אורז, בשולחן מזאטים או כתוספת קלילה ומרעננת לצד העיקרית
עם קרם עשיר וטעים וצבע יפייפה ורענן, מנת הפסטה הירוקה של אורן בן אוליאל הולכת לגנוב את תשומת הלב של כל האורחים בחג. בדוק
רגע לפני שבועות, עז תלם עם המנה שלא תוכלו לוותר עליה בחג הזה, כולל דג עסיסי, בשרני וטעים במיוחד, שכיף להכין במטבח לכל המשפחה
לא בטוחים איך לבשל אורז מלא? אורלי פלאי-ברונשטיין תגרום לכם להתאהב בו עם מנה שהיא טייק אוף לאורז הירוק הפרסי וגם נותנת טיפ שיהפוך אותו לאורח קבוע במטבח
תבשיל אורז זריז ושופע רעננות שאפשר להגיש כארוחה שלמה או כתוספת אביבית לארוחה חגיגית
נוף עתאמנה אסמעיל עושה זאת שוב עם מתכון לקובה אורז במרק יוגורט חם, שפשוט עושה חשק לרוץ למטבח ולהתחיל להכין
מתן שופן לא צריך אורחים בשביל לפנק את המשפחה במאפה ריחני וטעים עשוי בצק שק"מ משודרג בתחתית ומעליו מלית עשירה של תרד ואפונה ירוקה
גם אם חזרתם לסוג של שגרה, וגם אם לא, סוף השבוע זה הזמן שכולם מתכנסים חזרה בבתים, ואפשר לשוב ולהשקיע בארוחות בוקר מפנקות - קבלו שלוש אופציות לבורקסים, במידות שונות של השקעה, אבל במידה שווה של הנאה
נשארתם עם עודפי מצות? נצלו את ימי החג האחרונים להכין מינה - פשטידת מצות מהמטבח הספרדי, כאן בגרסה צמחונית בסגנון בלקני עם תרד, גבינות וציפוי עשיר של תפוחי אדמה
רגע לפני חג הפסח ארז קומרובסקי בוחר להיפטר מהחמץ עם מאפים שטוחים במילוי אביבי של תרד ועשבי תיבול, שמכינים בקלי קלות על המחבת
עכשיו כשכל המשפחה מכונסת יחד, צריך גם לדאוג לארוחת צהריים לכל בני הבית. אינס שילת ינאי מכניסה לסיר אחד את כל הארוחה ויוצרת סופריטו עוף עם פלפלים, תפוחי אדמה ותרד שיכניסו הרבה טעם וצבעוניות משמחת
בטח כבר נמאס לכם לשמוע איך לשכנע את הילד לאכול ירקות. האמת, גם לנו. ובכל זאת, אם תקראו את המחקר הבא תבינו כמה זה חשוב להתפתחות המוחית של הקטנטנים, והאמת, גם של הגדולים יותר
כשהעראייס והפטאייר נפגשים, נוצר קסם בדמות מאפי פיתה קראנצ'יים במילוי עלים ירוקים וגבינות בכמה דקות הכנה בלבד, ארוחה מושלמת בכל שעה של היום
רולדין חוגגת 30 שנות אפייה עם ספר מתכונים שמגלה את כל הסודות הכי טעימים, והחלטנו להדליף לכם מתוכו את אחד המתכונים הכי שמורים - מאפי תרד וגבינות קטנים ואישיים שקשה לעמוד בפניהם
אתם אוכלים את תוספת הסלט שלכם בארוחת הצהריים וחושבים שאתם מסודרים? אתם די בטוח טועים, כי הנתונים מראים שכולנו לא אוכלים מספיק ירקות. ואם כבר אנחנו אוכלים אותם - האם אנחנו מפיקים את כל התועלת הבריאותית שלהם?
השפית נועה לוי מציגה במסעדת קזינו סן רמו תפריט המבוסס על המטבח הערבי והטורקי, בשבועות הקרובים היא תשתף אותנו בכמה מגולות הכותרת של התפריט החדש, ואת השבוע הנוכחי בחרנו לפתוח עם בורקס טורקי במילוי תרד וג'יבנה
אבי כהן, השף החדש של מסעדת קלמטה היוונית, משיק תפריט חדש, ואנחנו לא יכולנו להישאר אדישים לספנאקופיטה - מאפה פילו יווני במילוי תרד, מנגולד וגבינת פטה. אז מיהרנו להשיג ממנו את המתכון - הנה הוא לפניכם
לפני שנה החליט השף עידו פיינר לסגור את המסעדה שלו בת"א, לעזוב את העיר ולהצטרף לחיי המושב של בת זוגו, שי שבח, בעלת חוות קיימא בארותיים. כעת הוא מצטרף למטבח של מסעדת רוברטה וינצ'י בשיתוף פעולה זוגי יוצא דופן. חלק ראשון בהפקת מתכונים מיוחדת