קוצצים, מערבבים, מטגנים: לביבות ירק עם טוויסט פרסי
הלביבות, מאכל החנוכה האהוב, מקבלות טוויסט פרסי שכולל המון עשבי תיבול וגם תפנית בריאה של קינואה. להגיש עם שמנת חמוצה והרבה לימון טרי
הלביבות, מאכל החנוכה האהוב, מקבלות טוויסט פרסי שכולל המון עשבי תיבול וגם תפנית בריאה של קינואה. להגיש עם שמנת חמוצה והרבה לימון טרי
די בטוח שחלקכם אכלתם בעבר את המנה הזו, לא פעם, ולא פעמיים. עכשיו הגיע הזמן שכולם ידעו כמה היא בריאה
לקחנו שני שפים, נתנו להם חומר גלם זהה ואמרנו להם לנסות להרשים אותנו, הם לקחו את הקינואה ויצרו ממנה מנות פאסט פוד שלא גורמות נקיפות מצפון
הן מכילות גם זרעים וגרעינים, הן ללא מרכיבים מהחי, הן אפויות והכי חשוב - הן טעימות באופן יוצא דופן
מה המרכיב העיקרי בסלט של הכוכבת ומה הופך אותו לסוד בריאותי כל כך עוצמתי?
מנה נפלאה שהיא בין שניצל לקרנצ'יות של חטיף קינואה
משלבים קינואה מבושלת ודבש במאפה ריחני, מבושם וטעים, מעטרים בפרוסות שזיפים ומקבלים מאפינס מושלמים לחגים
מסוג המתכונים שילדים ובני נוער יכולים להתנסות בהם בקלות לבדם ועל הדרך גם לאכול קינואה עשירה ומזינה
מרוב תוספים ואבקות למיניהן, לפעמים אנחנו שוכחים שלמזונות שאנו אוכלים תפקיד מכריע בבריאות שלנו. מחקרים אחרונים מצביעים על שני מזונות במיוחד, שקיימים כמעט בכל בית ונמצאו כמאריכי חיים ומסייעים במניעת סוכרת ומחלות לב
ראפ טורטייה שמכיל שפע של בריאות עם לא יותר מדי קלוריות
הן גם אפויות וגם מכילות חלבון והרבה ויטמינים. קציצות העדשים-קינואה האלו הן בול מה שאתם צריכים
לפעמים כל מה שצריך זה סלט - בטח אם הוא צבעוני, משביע, בריא, עם הפתעות טעימות ושל השף אביב משה. מחפשים תוספת לא פחמתית או ארוחה קלילה? תתפנקו
בואו להכין לבד בבית וקלות חטיף אנרגיה שמכיל רק דברים טובים. אתם קובעים כמה מתוק הוא יהיה
שילוב של מסת קינואה עם מחית חומוס יוצר המבורגר צמחוני-טבעוני מושלם. רק אל תשכחו את הצ'יפס
לקחנו את מזון העל שמכיל חלבון איכותי והמון חומצות אמינו והוספנו לו שוקולד איכותי. התוצאה מתוקה ובריאה כאחד
הרבה עשבי תיבול קצוצים, תוספת חמוציות ותיבול מדוייק ומעל הכל - קינואה ועדשים שחורות. התוספת המושלמת בשולחן חג השבועות
רוצים לשלב קינואה בתזונה שלכם אבל לא באמת יודעים איך לעשות את זה? חוששים להיתקע עם שקית שלמה? דאגנו לכם לארבעה מתכונים מעולים עם קינואה, פירור לא יישאר מהשקית, מילה שלנו
זה אולי יישמע לכם קצת מוזר בהתחלה, אבל עד שלא תנסו לא תדעו
בעיצומו של הקיץ, כשאין כוח לבשל משהו כבד מדי, הסלט הזה הוא גיבור העל שלנו
השילוב הזה כל כך מתבקש, שקצת לא נעים לנו מעצמנו שלא עשינו את זה ככה עד היום
רוצים לשלב קינואה בתזונה היום-יומית ולא יודעים איך? בשביל זה אנחנו כאן. אדווה רויז לוקחת את מנת הפאד סי יו האהובה מהמטבח התאילנדי, ונותנת לה טוויסט בעלילה
בפסח ניקינו את כל הבית, ביום העצמאות רוקנו לקירבנו את כל מקררי הבשר והפיתות ועכשיו זה בדיוק הזמן לדאוג קצת לגוף עם ארוחות קלילות ומזינות, כאלה שלא רק עושות נעים בגוף וממלאות אותו באנרגיה אלא לא פחות חשוב - קלות להכנה
לנטע לויה יש טיפ קטן לבישול קינואה שיחד עם שלל פטריות מוקפצות על המחבת היא תהפוך לתבשיל הכי טעים שאכלתם לאחרונה
טיפ מאיתנו: לכו מראש על כמות כפולה, אתם תצטרכו את זה
מאפינס קטנים ואישיים שילדים אוהבים עם בטטה וקינואה. מושלם לארוחת ערב ואפשר לארוז למחרת לעבודה ולבית ספר
בעשור האחרון למדנו להכיר דגנים חדשים כמו קינואה ואמרנט, אבל על פוניו שמענו פחות. כעת כשהוא מקבל מעמד של סופר פוד, הדגן העתיק יוצא מהחשיכה ונכנס לצלחת שלכם. הנה כל מה שאתם צריכים לדעת עליו
דמיינו בטטות לוהטות מקורמלות שיצאו הרגע מהתנור נבצעות באמצע, על בשרן המתקתק נערמת קינואה אגוזית ומעל הכל קרם קארי ביתי - זה כבר לא חלום. מדור חדש יבחר בכל שבוע משלוח של מנה ממסעדה וילמד אתכם איך להכין אותה בעצמכם, בבית. והפעם אנחנו עם מנה ממסעדת באנה
תבשיל עשיר וקרמי של קינואה, ירקות וקרם שמנת עם עגבניות - ההוכחה שאוכל בריא וטעים יכול ליצור מנה מנצחת
מחקר ייחודי שנערך בחוות נווה יער מראה שבשנים הקרובות יהפוך הצמח בעל הדימוי האליטיסטי לתזונה העיקרית של הבקר בישראל. ההערכות הן שמהפכה מסוג זה תחסוך כסף לחקלאים, תתרום לאיכות הסביבה - ואף תהפוך את החלב לכשר לפסח. "העולם נמצא בחיפוש קדחתני - וזו התשובה"
לקראת כל חג אנחנו ממלאים וגודשים את המקרר בהרבה יותר מצרכים ממה שנצליח לאכול, בתקופה הזאת במיוחד, אז בימים אלו של חול המועד פסח ולקראת חג שני הכנו עבורכם שלושה מתכונים עם עודפי הקניות שעשיתם
לא רק מצות, שקדים ותפוחי אדמה. לכבוד חג הפסח, קבלו שישה חומרי גלם כשרים למאכל בחג שאולי לא ידעתם שהם כאלו
חלקנו אוהבים אותה, אחרים ממש לא סובלים. יש שטוענים שהיא סופר פוד, והרבה חושבים שהיא מקור מצוין לחלבון. אבל מה האמת לגבי קינואה ואיך בדיוק מכינים אותה ככה שתצא טעימה?
עז תלם מנפץ את הסטיגמה שדבקה בקינואה כחומר גלם לחובבי בריאות ודיאטות בלבד, ומוכיח לנו שהקינואה היא קודם כל טעימה מאד ויכולה להשתלב נפלא בתפריט היומי של כולנו, קבלו כמה טיפים ושלושה מתכונים שווים במיוחד
קציצות כרובית וברוקולי על מצע של קינואה וירקות ברוטב קארי צהוב וחלב קוקוס, הן ההוכחה שאפשר גם לאכול בריא וגם ליהנות בטירוף, אימצנו את המתכון הזה של קפה ג'ו ועכשיו אתם מוכרחים גם
כבר כמה שנים שדוחפים לנו את מזון העל הזה לכל סלט או תבשיל בריא בגלל תכולת החלבון והוויטמינים. אבל אפילו אנחנו הופתענו לגלות שקינואה יכולה לשמש גם לפילינג ולעזור לנו להראות צעירים יותר
חשבתם שסופר פוד זה של השנים האחרונות? יש לנו חדשות בשבילכם. מה בלסו הלוחמים האצטקיים לפני קרבות, ומה שתו בסין בשנת 220 לפני הספירה ואיך זה יכול לעזור לבריאות שלכם?
הנשנוש המושלם לסופ"ש: פריך, עשיר בתבלינים ואפילו בריא. השף יוסי שטרית מלמד איך מכינים קרקרים כייפים שאפשר לטבול בממרח או לאכול אותם ככה
האם מדובר בדגן או בזרעים? איך מבשלים? האם יש הבדל בין הצבעים השונים של הקינואה? מדוע היא בריאה וכיצד מאחסנים? 10 עובדות על קינואה
כמו להיטי פופ קיציים שמגיחים בסערה אל חיינו ונטחנים עד דק, גם תחום הסופר פודס נוטה להכתיר מלכים חדשים ואז להאביס אותנו בהם עד כדי חנק. מחפשים אלטרנטיבה לקינואה וקייל? התשובה בפנים
ארוחת ערב סוכות מפוארת לא חייבת לכלול בשר וביצים. השף אביב משה ממסעדת מסה מגיש 3 מנות טבעוניות שכל אחת מהן תקצור מחמאות
שותים כל בוקר שייק ירוק ולא שוכחים אף פעם אימון בחדר כושר? תוקעים פיצה באמצע הלילה ומורידים אותה עם בירה? השאלון שיקבע - האם השתגעתם?
המהלך נועד כדי לקדם מנת קינואה חדשה ברשת המסעדות BJ's. מי שרק ישנה את השם שלו בטוויטר לשבוע הקרוב יזכה בקופוני הנחה למסעדה
חולת הניקיון שלנו אניטה קלאק ביקשה להיות טבעונית. אחד מהמהלכים היה שינוי בתפריט התזונתי, אלא שהוא הוביל ישירות לפטיש הקרצופים
אוהבים את הטעם של עראק, אניס וכוכב אניס? אם התשובה חיובית, פיליס גלזר מגישה סלט, תבשיל וחמוצים עם הירק שאהוב במיוחד על המטבח האיטלקי והצרפתי, דל בקלוריות ומכיל שפע וויטמינים
כולנו מפחדים מהן בשלב זה או אחר של החיים, אבל לא תמיד בצדק. הפחמימות מהוות חלק נכבד בתפריט שלנו, אבל אם נדע לשלב אותן נכון ולאכול רק את אלה שטובות לנו, הן אפילו יוכלו להועיל לנו
מחקר מקיף של אוניברסיטת הרווארד מצא כי צריכה יומית של דגנים מלאים מועילה במניעת מחלות, עשויה להאריך חיים ואפילו מקדמת אורח חיים בריא יותר. אז כמה דגנים מלאים אתם צריכים לאכול כל יום?
גם מי שלא מת על גרגירי הקינואה יתחבר לסלט הקייצי הזה, שמשלב שלל ירקות ומשופע בניחוחות יווניים של טברנה בכרתים
לארוחת ערב באמצע השבוע או כמנה חגיגית כשרה לשישי - השף יוסי שטרית מכין שוקי עוף בקארי עם קינואה