עלול לסרטן, לפגוע בפוריות ומשמין: כל האמת על פופקורן למיקרוגל
הוא טעים ומהיר להכנה, אבל האמת היא שבתוך השקית של המיקרוגל מסתתרות עוד הרבה הפתעות מאוד לא בריאות. לכבוד יום הפופקורן הבינלאומי, האזהרות החשובות
הוא טעים ומהיר להכנה, אבל האמת היא שבתוך השקית של המיקרוגל מסתתרות עוד הרבה הפתעות מאוד לא בריאות. לכבוד יום הפופקורן הבינלאומי, האזהרות החשובות
אנחנו נוטים לפחד משמן ושומן - אבל באמת שאין בכך צורך. בפרק 13 של "תזונה על הפרק" גיל אבידור אלוני אירחה את התזונאית הקלינית מרב מור-אופיר לספיישל חנוכה בנושא שמנים ושומנים. האזינו
הגעתם לגיל הזה שבו כולסטרול הוא משהו שצריך לשים אליו לב? התעודדו, זה קורה לכולם. הנה ארבעה דברים שאתם יכולים לשנות בתזונה שלכם כדי לשמור על בריאות הלב וכלי הדם שלכם
מומחים לתזונה הללו בעבר את שמן הקוקוס בגלל היתרונות הרבים שלו לבריאות. אבל עכשיו ארגון הלב האמריקאי מזהיר כי הוא מסוכן לבריאות הרבה יותר משהעריכו בעבר
חוקרים דנים גילו שדיאטה עתירת שומן רווי לא מזיקה לבריאות הלב ואפילו סייעה לנסיינים שסבלו מהשמנת יתר לרדת 12 ק"ג בממוצע של שומן גוף מה שהפחית את סיכוייהם לחלות במחלות לב וסוכרת
מרגישים אבודים בתוך בליל המידע התזונתי שמציף את אמצעי התקשורת ביומיים האחרונים? וואלה! בריאות עושה סדר במידע החדש וגם תעזור לכם להבין כיצד כל זה הולך להשפיע עליכם
אחרי ההצהרה של משרד הבריאות, ביקשנו לבדוק עם מומחית לתזונה איך המהלך החדש ישפיע על בריאות ילדי ישראל, והאם המצב שלנו כל כך גרוע? צפו בראיון באולפן וואלה! NEWS
לכל אחד יש מחיר, אבל היינו רוצים לחשוב שהאמינות המקצועית של חוקרי האוניברסיטה הטובה בעולם תעלה קצת יותר. תמורת פחות מ-50 אלף דולר גרמו מדעני הרווארד לעולם כולו לזכות את הסוכר ולהאשים את השומן במחלות לב
לאחרונה פורסמו כותרות רבות המבקשות לטהר את שמו של השומן הרווי ולגרום לנו לסמוך מחדש על בשר וחמאה. האם שומן רווי באמת לא מזיק כמו שחשבנו או שמדובר במתקפת יחסי ציבור
חוקרים מקנדה מבקשים לשנות את כל מה שחשבנו על שומן רווי. מתברר שלא מדובר באויב התזונה מספר אחת, ולא נמצא קשר בינו לבין מחלות לב, שבץ או סוכרת. ובכל זאת, תירגעו עם החמאה
כולסטרול טוב לנו או רע? התשובה מורכבת. כמה עקרונות תזונה פשוטים שיעזרו לכם לשלוט ברמת הכולסטרול בדם ולהרגיש טוב יותר