ממולאים של אבי לוי
אבי לוי אוהב לפנק את האורחים עם סיר ממולאים לפי המתכון של אמו. עלי הגפן, הכרוב והבצל עוברים בישול ארוך במיוחד והתוצאה היא לא פחות מנפלאה
אבי לוי אוהב לפנק את האורחים עם סיר ממולאים לפי המתכון של אמו. עלי הגפן, הכרוב והבצל עוברים בישול ארוך במיוחד והתוצאה היא לא פחות מנפלאה
מתכון מלא רגש וחומרי גלם מקומיים, שהוא מחווה לפשוט, לארצי ולשורשי. מירב שיינר מכינה מאפה פילאס עם עלי גפן ממולאים, צנוברים ויוגורט - חגיגה טעימה ויפה לסוף השבוע
את העוף הוא מחליף בכתף טלה, בעלי הגפן הוא משתמש בתצורתם הטבעית (בלי למלא ולגלגל) ואת תפוחי האדמה הוא מחליף בכרשות וקישואים. יוגב ירוס מתחכם עם הסופריטו, ואנחנו מתים על זה
את העוף הוא מחליף בכתף טלה, בעלי הגפן הוא משתמש בתצורתם הטבעית (בלי למלא ולגלגל) ואת תפוחי האדמה הוא מחליף בכרשות וקישואים. יוגב ירוס מתחכם עם הסופריטו, ואנחנו מתים על זה
לייזה קראה לו "סיר קציצות אביבי" אבל אנחנו ממש לא מתכוונים לחכות עד האביב כדי להכין אותו. מתכון שלישי ואחרון, מתוך אחד מספרי הבישול הכי טובים שיצאו השנה
כן, אנחנו יודעים שלא חשבתם אף פעם להכין פסטו מעלי גפן, בשביל זה יוגב ירוס כאן
אוהבים עלי גפן אבל מתנזרים מפחמימות? לשפית עינב ברמן יש את המנה המושלמת בשבילכם - תבשיל בשר עם רוטב עגבניות עטוף בעלי גפן
הכנת עלי גפן ממולאים היא משימה שרבים מתרחקים ממנה, אבל עם הדרכה נכונה ייצא לכם מעדן שהאורחים לא יישארו אדישים אליו. קבלו מתכון מנצח, באדיבות עדי אברהם מעמוד הפייסבוק "טעמים"
חשבתם שרק לנשים יש את המיומנות לגלגול עלי גפן? תחשבו שוב, השף מולי מגריסו ממסעדת אונזה משתף במתכון לעלי הגפן המופלאים שלו, בסגנון טורקי, עם תערובת אורז ועשבי תיבול
המטבח הטורקי המזוהה כל כך עם בשר לא פראייר גם בגזרה הצמחונית. השפים מולי מגריסו ואריק דרחני ממסעדת אונזה היפואית מטגנים קובה במילוי תרד וגבינת קשקבל ומשתפים במתכון לסחוג עלי גפן שחובה לאכול לצידן
הכרמים והגפנים בגינות מוריקים עכשיו וזה זמן מצוין ללקט ולמלא את העלים הטריים במילוי של אורז עגול, שמיר, פטרוזיליה ומיץ לימון. מגישים לצד צזיקי עיזים חמצמץ ומרגישים בחופשה יוונית
הלל תווקולי ממסעדת פאסטל בסדרת מתכונים שיהפכו את המנות הישראליות המוכרות לנו למנות ביסטרו מושקעות בלי הרבה מאמץ. השבוע הוא עוטף קבבים שמנמנים בעלי גפן ומגיש עם טחינה, סלט ישראלי של חצילים וגרגרי חומוס, וחופן גדוש של ירוקים רעננים
בחלקו הצפוני של כביש 4 מוצא המונה אוצר של ממש - דוכן אוכל נייד שמציע גן עדן לזללנים: החל מעלי גפן וכרוב ממולאים בעבודת יד, סירים של מג'דרה וקובה בשר מטוגן מהזן המשובח
בקיץ הכי מתחשק משהו קר וקל. לפניכם מתכון עלי גפן ממולאים באורז של השף עומר עילוואן ממסעדת עלה גפן בקרית אתא. רק לטפטף לימון מעל ולהגיש עם יוגורט
עז תלם, מאמן המטבח, סוקר את מנות האורז הפופולריות ביותר במזרח התיכון, מהפילאף הפרסי, דרך הטבית העיראקי ועד מג'דרה ואורז שממלאים איתו עלי גפן
לא יודעים באיזה סוג אורז משתמשים? עלי הגפן מתפרקים ולא יוצאים טעימים? מאמן המטבח מעניק לכם את כל הסודות שצריך לדעת לממולאים מושלמים כמו של סבתא
לקראת סוף עונת עלי הגפן ופסטיבל אוכל כורדי בצפון, מכינה הבשלנית זילפה שמואל מתכון של יפרח ממולאים באורז ובשר, בסגנון כורדי אסלי
מלבד היותם בריאים, עלי הגפן מוסיפים לאוכל שלנו חמצמצות ורעננות. מה ההבדל בין עלים של הענבים האדומים לאלה של הירוקים, ואיזה מנות אפשר להכין מהם
המטבח הפלסטיני נמצא בשיא עושרו בלילות חודש הרמאדן. קבלו 3 מתכונים מסורתיים של הבשלנית נרימן אליוואט ממזרח ירושלים: אורז עם מלוחייה, מסאחן וממולאים
במקום לגלגל עלי גפן כסבתא דרוזית, השף צחי בוקששתר מרשת בלאק משטח את העלים בתוך סירים, ומכין עוגה מרשימה עם בשר טחון, במינימום מאמץ
לרגל צאת ספרה החדש "ביסים", נכנסנו למטבח של הילה קריב כדי להבין מהו סוד הקסם של הבלוג המצליח שהפך לספר
מדור ארוחה משפחתית שמח לחזור לשורשיו החלב?ים ומארגן ארוחה חלב?ית אמיתית. ריטה דאיה שעלתה לארץ לפני 24 שנה בונה את תפריט הממולאים
הממולאים היוונים הם שם דבר. חנה אייזיק נותנת מתכונים לממולאים קלאסיים של קישואים ופלפלים וממולאי עלי גפן עסיסיים
זו רק נראית השקעה מעייפת אבל עומר מילר מראה שלהכין עלי גפן זה יותר פשוט ממה שאתם חושבים
שתי נשים, קומץ זיכרונות ובוחטה של עלי גפן. הילה קריב והשכנה מכינות עלי גפן ארמניים במילוי בורגול וכבש
דנה מלמד מחליטה לבדוק את מפת האסטרולוגיה שלה ומרוויחה בישול בארבע ידיים של עלי גפן יוונים
הנשנוש האולטימטיבי ליד האלכוהול הוא עלי גפן. התרפיה שבגילגול (ופיזור האורז במטבח), או קפיצה קלה למעדניה?