משוויה, בטטה קסביה, גזר, סלק ומנגולד: 5 סלטים מרוקאיים לפתיחת שולחן
רן שמואלי ממסעדת קלארו שיתף אותנו בחמישה מתכונים על טהרת הסלטים המרוקאיים שיקפיצו כל שולחן אירוח לדרגות חדשות. אל תפספסו

רן שמואלי ממסעדת קלארו שיתף אותנו בחמישה מתכונים על טהרת הסלטים המרוקאיים שיקפיצו כל שולחן אירוח לדרגות חדשות. אל תפספסו
אין משפחה שלא אוהבת להתכנס סביב סיר הקציצות. בא לכם לשדרג אותו? מתן שופן צולה עגבניות, פלפלים ושום על האש, מוסיף גרגירי חומוס ועוטף אותן ברוטב משוויה משגע עם טעמים מעושנים
הדרך הבטוחה להכין עוף עסיסי ומלא טעמים ים-תיכוניים בלי להסתבך. כי אף פעם לא נמאס ממנו, אבל תמיד כיף לגוון עם עוד מתכון מוצלח לאוסף
ככל שעוברים הימים המתח עולה והקושי לעזוב את המסך רק גדל. אוהד אמזלג מברבאטוב דואג שתאכלו טוב גם במשחקים הקריטיים ומציע לכם קערת משוויה- ירקות שרופים בתנור שקוצצי ומניחים מעל טחינה עם לימון כבוש. רק תדאגו לשרוף כמה פיתות על הגז שיהיה עם מה לנגב
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אין דרך נפלאה יותר מלפתוח את הבוקר עם ארוחה עשירה ומפנקת, בטח אם היא לא דורשת מאמץ. השקשוקה הזו היא בדיוק מה שצריך בשביל בוקר כזה