תבשיל עוף עם רוטב משוויה
הדרך הבטוחה להכין עוף עסיסי ומלא טעמים ים-תיכוניים בלי להסתבך. כי אף פעם לא נמאס ממנו, אבל תמיד כיף לגוון עם עוד מתכון מוצלח לאוסף
הדרך הבטוחה להכין עוף עסיסי ומלא טעמים ים-תיכוניים בלי להסתבך. כי אף פעם לא נמאס ממנו, אבל תמיד כיף לגוון עם עוד מתכון מוצלח לאוסף
אין משפחה שלא אוהבת להתכנס סביב סיר הקציצות. בא לכם לשדרג אותו? מתן שופן צולה עגבניות, פלפלים ושום על האש, מוסיף גרגרי חומוס ועוטף אותן ברוטב משוויה משגע עם טעמים מעושנים
ככל שעוברים הימים המתח עולה והקושי לעזוב את המסך רק גדל. אוהד אמזלג מברבאטוב דואג שתאכלו טוב גם במשחקים הקריטיים ומציע לכם קערת משוויה- ירקות שרופים בתנור שקוצצי ומניחים מעל טחינה עם לימון כבוש. רק תדאגו לשרוף כמה פיתות על הגז שיהיה עם מה לנגב
לקראת המשתה המרוקאי שמתכננים השפים רן שמואלי ועומר אבישר במסעדת קלארו, הם שיתפו אותנו בחמישה מתכונים על טהרת הסלטים והירקות שהם בגדר חובה על כל שולחן
אין דרך נפלאה יותר מלפתוח את הבוקר עם ארוחה עשירה ומפנקת, בטח אם היא לא דורשת מאמץ. השקשוקה הזו היא בדיוק מה שצריך בשביל בוקר כזה