פאד קפאו אמיתי, כמו בתאילנד
גל ונונו ממסעדת אוטוטו לוקח בזילקום ומטיס אותנו למזרח
גל ונונו ממסעדת אוטוטו לוקח בזילקום ומטיס אותנו למזרח
מסוג המנות שכולם אוהבים, שופעת טעמים אסייתיים מהמזרח הרחוק ומכילה את העיקרית והתוספת על אותו מזלג
לארוחה ביתית בריאה או לתוספת צבעונית לשולחן החג
מוקפץ זאת המנה המושלמת לילדים שמתחילים לבשל בעצמם. אורלי פלאי חושפת את השילוש הקדוש של המוקפץ ומציעה פתרון גם למי שסולדים מכל רמת חריפות
ארוחת צהריים מזינה, בריאה, מלאת חלבון וטעימה במיוחד. מתכון נהדר של משק ווילר
תקועים בבית בלי עוף או בשר? קבלו מתכון לנודלס צמחוני, שמבוסס על ירקות ירוקים, ברוטב עשיר של חמאת בוטנים, חלב קוקוס ומשחת קארי. לפעמים זה כל מה שצריך
עם אורז שמכינים במיוחד למתכון, או עם אורז לבן שנשאר לכם בסיר לניצול מושלם של שאריות. בכל מקרה מקבלים מנה טעימה וזריזה מהמטבח האסייתי
האם זה אותנטי, אתה תוהה בהתחלה. האם זה חשוב בכלל, אתה עונה לעצמך בעודך מחסל
רוצים להכין בבית פאד תאי אמיתי? זה הרבה יותר קל ממה שאתם חושבים
איילה ג'ני מכינה לנו מנת מוקפץ קלילה וטעימה, שמתוקתקת במהירות ולא דורשת הרבה הכנה. כי למה לא להרגיש קצת תאילנד?
זה הולך להיות (עוד) יום ארוך, בואו נוריד לפחות דאגה אחת מהראש
קבלו את המנה האהובה עלינו של מסעדת נאם
אחת ממנות הדגל של המטבח הסיני, שאימצנו לחיקנו באהבה גדולה ובצדק. נתחוני עוף פריכים עם ירקות ורוטב חמוץ־מתוק על אורז עננים. הנה מתכון קל ביותר למנה המנצחת הזאת
הבלוגרית אליטה אופק מלמדת איך להכין את מנת המוקפץ הכי אהובה עלינו מהמטבח האסייתי
מנה זריזה וקלה להכנה של אטריות ברוטב קרמי-מתקתק, בטעמים תאילנדיים
עולם המסעדנות חזר לחיים ואנחנו כאן כדי להרים לו. בכל פעם נבחר מנה ממסעדה אהובה ונלמד אתכם איך להכין אותה בעצמכם בבית. והפעם, קאו פאד - אורז מוקפץ הכי טעים שיש של מסעדת צ'אנג בה. כל עוד מקפידים על כמה כללים, תגלו כמה פשוט וקל להכין אותה בבית
נשאר לכם אורז מאתמול? תמרה אהרוני מכינה ממנו ארוחה משפחתית שלמה במחבת
פחות מ-20 דקות הכנה ויש לכם ארוחה שלמה - מנת מוקפץ ברוטב עתיר טעמים, שגם הילדים מאוד אוהבים
ארוחה של מוקפץ לא דורשת הרבה זמן עבודה, היא מאפשרת מרחב תימרון - טופו, עוף או בשר - הכל עובד, וגם בגזרת הירקות - פותחים את המקרר ומה שיש ומתחשק נכנס להקפצה. אורז קר מאתמול? זה בסיס טוב. חבילה של נודלס במזווה? מעולה. אז יאללה פתחו מקרר וארון והתחילו להקפיץ
רוצים לשלב קינואה בתזונה היום-יומית ולא יודעים איך? בשביל זה אנחנו כאן. אדווה רויז לוקחת את מנת הפאד סי יו האהובה מהמטבח התאילנדי, ונותנת לה טוויסט בעלילה
עם מינימום בזבוז ומקסימום טעם, פרוייקט ארבעה מתכונים משקית אחת יצא לדרך. בכל חודש תקבל לידיה אולגה טוכשר חומר גלם זמין ופשוט ממנו תכין ארבע מנות שונות, עשירות ומשביעות שכולנו היינו רוצים לאכול. לכבוד החופש הגדול, קבלו מתכונים לא שגרתיים מפתיתים
אולגה טוכשר משלבת כוחות בין שתי מנות אהובות על הילדים ועלינו במיוחד - פתיתים ומוקפץ והופכת אותם למנה קלילה ועשירה עם רוטב אסייתי מתקתק
לא חשבתם אף פעם להכניס טונה למוקפץ שלכם? זה הולך להשתנות אחרי המתכון הזה
בפסח ניקינו את כל הבית, ביום העצמאות רוקנו לקירבנו את כל מקררי הבשר והפיתות ועכשיו זה בדיוק הזמן לדאוג קצת לגוף עם ארוחות קלילות ומזינות, כאלה שלא רק עושות נעים בגוף וממלאות אותו באנרגיה אלא לא פחות חשוב - קלות להכנה
דווקא על קינג ג'ורג', גלוי לעיני כל, מתחבא לו הסוד הקולינרי של התל אביבים - "אצל הרצל", מקום קטן שמכין סנדוויצ'ים איכותיים. דוד רוזנטל היה ופחות התרשם. אז מדוע הוא בכל זאת חושב לחזור?
יש הרבה דרכים להכין נודלס מוקפץ עם עוף, אבל כמו זה של מונג וטוני, חבריי מקו סמוי, עוד לא אכלתם
נשאר אורז מאתמול? במקום לזרוק הכינו מוקפץ אורז מעולה עם ספייסי טופו מתובל בכמה רגעים
אטריות ביצים עבות, עוף, כרוב, פפריקה ובצל מטוגן - לא תאמינו אבל גם להונגרים יש מוקפץ והילדים שלכם הולכים להתאהב בו בקלות
אינס שילת ינאי פותחת לנו את השבוע עם אחת הארוחות הכי כיפיות שיש - מוקפץ זריז, בריא וצבעוני. חומרי הגלם כאן הם רק הצעה, אתם יכולים לשחק איתם לפי הטעם ומה שיש במקרר
העשור שחלף הוא זמן מצוין לעשות בדיקה ולראות אילו מתכונים אתם, גולשי וואלה! אוכל, הכי אהבתם. למרות שלכולנו נדמה שזה העשור שהפכנו בו כולנו למאסטר שפים, בסופו של יום, רובנו מחפשים מתכונים פשוטים וטעימים שתמיד מצליחים. אלו ה-10 המנצחים שאתם אוהבים לחזור אליה
עז תלם מכין יחד עם אבי ביטון מנת מוקפץ זריזה שלא מצריכה לא אורז ולא אטריות. אז מה מקפיצים? כרובית, ולה מוסיפים גרגרי תירס, אפונה, גזר ורוטב מעולה שהופך את המנה לחגיגה טעימה במיוחד גם עבור הילדים
מתכון הכי פשוט שיש למנת עוף וירקות מוקפצים, רק לזרוק הכל למחבת אחת, קצת לתבל ואפילו הילדים יעופו על זה
מנה קלה ומהירה להכנה של מיני פילה אמנון קריספי עם ירקות צבעוניים. הוסיפו קצת אורז ובוטנים מעל ויש לכם ארוחת צהריים מושלמת
אל תבהלו מהמראה המרשים של המנה הזאת, מדובר בדן דן נודלס של מסעדת הירו ראמן - הבולונז האסיאתי אם תרצו - אטריות אודון, בשר טחון וירקות מתובלים ברוטב יפני מתקתק, קצת הכנות מקדימות ויש לכם מנה יפנית נהדרת
קוביות פיקנטיות של טופו מצופות סילאן, סויה ומעטה זהוב של שומשום מוקפצות יחד עם אטריות זכוכית דקיקות, בוטנים ונענע קצוצה, ולא זו ממש לא מנה במסעדה, את המנה הזו אתם יכולים להכין בעצמכם בפחות מ-20 דקות
ארוחת צהריים לילדים לא חייבת להיות תיק, לפניכם שלושה פתרונות כיפיים וטעימים: מוקפץ, פיתה דרום אמריקאית זריזה וריזוטו פתיתים
אחת המנות המושלמות ביותר שאכלתם בתאילנד ואתם לא זוכרים את שמה היא כנראה הפאד סי יו - אטריות רחבות מוקפצות עם ברוקולי, בשר בקר וביצה. אבי ביטון קפץ לביקור במסעדת צ'אנג בה בחיפה וחילץ מתכון
ארוחת קיץ זריזה וקלילה שלא דורשת יותר מעשר דקות הכנה היא פתרון אידיאלי לעונה החמה. יריב מלילי מכין פאד פאק, ירקות מוקפצים ברוטב מהיר
בשורות משמחות לסטודנטים בבאר שבע, בעיר הדרומית נפתחה ווקר, מסעדה שתציע מנות מוקפצות במחיר ידידותי למשתמש
אורז מוקפץ הוא פתרון נהדר לנשנוש קליל בין שתי ארוחות החג. אורלי פלאי מציעה להכין ביבימבאפ, אורז שמשלב בשר, פטריות, תרד, גזר ונבטים ורוטב עשיר
חדשות מסעירות למעריצי המוקפץ בכלל ורשת ווק טו ווק בפרט: היום נפתח הסניף הראשון של אימפריית המוקפצים בישראל
מה כבר יכול להיות גרוע בהקפצה של ירקות עם בשר? על פי חוקרים מארה"ב הריאקציה של המים במרכיבים עם השמן הלוהט בווק מייצרת חלקיקים זעירים שעלולים לזהם את סביבת הבית
אחרי ימים ארוכים של עבודה או לימודים לא מתחשק לבלות שעות ארוכות במטבח. הפתרון הוא פשוט: מכינים פאד תאי קליל מאטריות אורז וירקות, ומשדרגים עם פסטרמה עשירה בחלבון
המסעדה הכי אהובה בארץ חושפת את הסוד שלה לפאד תאי מנצח. אז איך מכינים את המוקפץ המושלם של מסעדת סוהו בראשון לציון?
בדיוק לרגעים בהם הרעב תוקף ומתחשק לטרוף את כל העולם, נולד המוקפץ. מסעדת אויאמה מקפיצה יחד אורז עם עוף, חזה אווז מעושן וירקות לארוחה שלמה ברגע
משה בדישי, שף מסעדות מינה טומיי בתל אביב, חיפה וקרית ביאליק, מעניק מתכון לצ'ילי רייס נודלס: מוקפץ עשיר וחריף עם ירקות ואטריות אורז שמכינים בצ'יק
מנה שצועקת תאילנד לאוהבי חריף: אטריות אורז רחבות עם פטריות צלויות, שום, פלפל חריף, עלי בזיליקום ושקדים. טעים ומלא הפתעות בכל מזלג
המילה שהכי מזוהה עם אוכל תאילנדי היא "מוקפץ". גרסה ימית שלו עם מוסר ים, אטריות אורז, כרובית, באק צ'וי, ביצים ובוטנים תחזיר אתכם לחוף
הן דלות בקלוריות ועתירות בבריאות והים השווקים מתפקעים ממבחר של פטריות טריות מכל הסוגים והצבעים. פיליס גלזר עושה סדר בפטריות ומכינה מהן מוקפץ מהיר, המבורגר טבעוני ופוקאצ'ה נהדרת
המונית עוצרת על גבול רמת גן-בני ברק, כדי לאכול בשיפודי דרור מנה נדיבה של עוף מוקפץ בבאגט עם בצל וצ'יפס ב-17 שקלים. ואי אפשר בלי קצת תיבול של אירוניה באדיבות הרבנות