אורז מטוגן עם טופו
ארוחת צהריים מזינה, בריאה, מלאת חלבון וטעימה במיוחד. מתכון נהדר של משק ווילר
ארוחת צהריים מזינה, בריאה, מלאת חלבון וטעימה במיוחד. מתכון נהדר של משק ווילר
רוצים להכין בבית פאד תאי אמיתי? זה הרבה יותר קל ממה שאתם חושבים
פאד תאי יכול להיות לעתים עמוס מאוד, עם המון טעמים מכל הכיוונים של הירקות שמוקפצים בו. הוספה של סלמון מרגיעה אותו מעט ומאזנת אותו. מנה שיכולה לככב גם בשולחן החג
הבלוגרית אליטה אופק מלמדת איך להכין את מנת המוקפץ הכי אהובה עלינו מהמטבח האסייתי
ארוחה של מוקפץ לא דורשת הרבה זמן עבודה, היא מאפשרת מרחב תימרון - טופו, עוף או בשר - הכל עובד, וגם בגזרת הירקות - פותחים את המקרר ומה שיש ומתחשק נכנס להקפצה. אורז קר מאתמול? זה בסיס טוב. חבילה של נודלס במזווה? מעולה. אז יאללה פתחו מקרר וארון והתחילו להקפיץ
תעלול שיווקי מחוכם? טיזינג שובבי? התקפלות מפוארת? מה זה משנה כשהתוצאה היא אוכל כזה
כולם מצהירים, כולם מדברים וכולם מתיימרים, אבל רק המצטרפת האחרונה לקיוב קיטשן הצליחה לספק קבלות
דוכן אוכל צנוע וקצת אחר מצליח להוציא מלב רמת גן מנות שהחזירו אותנו לבנגקוק. והכול בזכות זוג חרוץ, וראש עיר הגיוני
הגבלות, הנחתות ואינספור הנחתות הובילו את אנשי האוכל המנוסים האלה לחשיבה מחדש - ולפתיחה אסייתית מסקרנת במיוחד
אחרי ימים ארוכים של עבודה או לימודים לא מתחשק לבלות שעות ארוכות במטבח. הפתרון הוא פשוט: מכינים פאד תאי קליל מאטריות אורז וירקות, ומשדרגים עם פסטרמה עשירה בחלבון
המסעדה הכי אהובה בארץ חושפת את הסוד שלה לפאד תאי מנצח. אז איך מכינים את המוקפץ המושלם של מסעדת סוהו בראשון לציון?
מנה נהדרת של עוף, פטריות, ברוקולי, בצל ירוק ושום מוקפצים ברטבים. עם מרכיבים שיש בכל מקרר תכינו בכמה דקות ארוחה שלא תבייש אף מסעדה
האטריות עם הירקות, שאנחנו מכירים בתור פאד תאי, אינן הגרסה המקורית של הקלאסיקה התאילנדית. סוואלי אלדר מבית הספר בישולים מסבירה איך להכין את המוקפץ המושלם