הכי זריז, הכי טעים: לחמעג'ון טונה ועגבניות בשתי דקות עבודה
המאפה הים-תיכוני האהוב בגרסת הטונה הוא ארוחת ערב חמה וזריזה במיוחד. אנחנו אוהבים להוסיף גם פלפל חריף, אבל אתם לא חייבים
המאפה הים-תיכוני האהוב בגרסת הטונה הוא ארוחת ערב חמה וזריזה במיוחד. אנחנו אוהבים להוסיף גם פלפל חריף, אבל אתם לא חייבים
השפים מולי מגריסו ואריק דרחני חיברו בין הפידה והלחמעג'ון ויצרו מאפה טורקי בצורת סירת קאנו, ממולא בשר מתובל עם חציל קלוי והמון עשבי תיבול
אנחנו באמת לא רוצים שתעבדו קשה מדי, אבל מתעקשים שיהיה לכם טעים. אביב משה נרתם למשימה
קבלו שתי גרסאות ללחמג'ון טבעוני. הפעם המאפה הטורקי הפופולרי מגיע בגרסה מושקעת במיוחד, אבל גם בגרסה מהירה וטעימה גם היא לממהרים וממהרות
בצק דקיק, בשר עסיסי ומתובל מלא בפלפלים עגבניות ושום, 5 דקות בתנור, והנאה אין סופית
בצק דקיק, בשר עסיסי ומתובל מלא בפלפלים עגבניות ושום, 5 דקות בתנור, והנאה אין סופית
מיועד לכל מי שהתלונן שהוא לא יכול לאכול את מנת הדגל, אבל לא רק
זה לא בדיוק אוכל טורקי, אבל הלב והכוונות במקום הנכון, וחלק מהמנות עושות הרבה יותר מזה. עכשיו רק נשאר לטפל בשירות
יש כאן קבב אדנה וקבב אורפלי, צלוחיות קטנות ומסוכנות של מאזטים, כנאפה לוהטת וגם את פיני בלילי כלקוח שיודע משהו על אוכל טורקי: כל הפרטים על "מאריס"
עבד מרעי אחראי על אחד הביסים הכי טעימים שלקחנו בשנה האחרונה, וגם על הברקה שתהפוך את החיים פה לקצת יותר נוחים
אם אתם עוקבים אחר מדורי האוכל השונים, בוודאי כבר נתקלתם בשמו של ג'לאל סלאם, השף המוכשר של הקובייה וקפה הודיה בשוק התקווה. בחודש הקרוב הוא יתארח כאן אצלנו במדור עם מתכונים עונתיים שאפשר להכין בקלות בבית. והשבוע - לחמג'ון צמחוני עם תרד, גבינות וצנוברים
המטבח הטורקי שהביא לנו את הלחמג'ון מציע עוד אופציה נהדרת לחובבי בצק ובשר. השפים של מסעדה אונזה היפואית מעניקים מתכון לפידה -מאפה בצורת קאנו הממולא בתערובת בשר מתובלת
כשהמונה טועם נדרש למצוא מנה בשרית כשרה וזולה בת"א הוא נתקל בבעיה, עד שנזכר שאחת המנות האהובות עליו בת"א נמצאת לו ממש מתחת לאף - בטורק לחמג'ון
בלי מאמץ ובלי טיגונים, אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה מאפים קריספיים של פלאפל בסגנון לחמעג'ון עמוסי עשבי תיבול טריים. מגישים עם המון טחינה וסלט ירקות קצוץ טרי ומתענגים
מצויד בלא מעט חשדנות הגיע המונה למסעדת קבביטר של הזמר אבי ביטר. את פניו קידם לחמג'ון טורקי חם וקריספי עליו מונחים 5 קבבונים נהדרים שבשרם העדין והניחוח האלוהי שיוצא מהם יכבוש כל מי שאוהב בשר
המונית של קובי רובין מסתובבת בפקקים של רחובות ונעצרת אצל התורכי כדי לנגוס בלחמג'ון עסיסי ומתובל ממש כמו בטורקיה
באין בופה מבוקר עד ליל, נאלץ להכין את מטעמי המטבח הטורקי בעצמנו. מלחמג'ון ועד סוטלאג' - הכל כלול