מומחים עונים: אלו הפיצוחים שיגרמו לכם לרדת במשקל מהר יותר
אםם כבר יודעים שאגוזים זה טוב לבריאות שלכם - אבל איזה אגוז מומלץ לכל אחד מהמצבים הרפואים?
אםם כבר יודעים שאגוזים זה טוב לבריאות שלכם - אבל איזה אגוז מומלץ לכל אחד מהמצבים הרפואים?
אז נכון, המרק הזה דורש צלייה של הירקות בתנור לפני שזורקים אותם לסיר, אבל שמעו - שילוב טעמים כזה מטריף לגמרי שווה את המאמץ הקטן. רוצו להכין את המרק המושלם הזה
איך גדלים להם אגוזי קשיו? אם חשבתם שהם גדלים בערימות ובהישג יד, ודאי גם אתם תופתעו לגלות כמה קשה לקטוף אותם וכמה מסוכנים הם לאכילה בשלב הראשוני שלהם
ישראלים אוהבים לפצח: גרעינים, קשיו ופיסטוקים. בחודש של חג הפסח, ימי חול המועד - ועם הפנים אל יום העצמאות, מזנקת הצריכה. איך משווקים פיצוחים בימים של טרנד בריאותי ואיך הופכים עסק משפחתי לרשת ארצית שמגיבה לשוק משתנה? הנה, בקליפת אגוז, מה שגילינו
אסף גבאי מגיש אותה כמנת פתיחה, אתם מקבלים אישור ממנו להתייחס לזה כאל ארוחה שלמה
החוכמה הגדולה ביותר היא ליצור אוכל טעים ממעט מרכיבים ואבי ביטון עושה זאת שוב עם מנה מנצחת וזריזה של חזה עוף, ברוקולי וקשיו במחבת ויש לו גם טיפ חשוב איך לשמור על חזה העוף עסיסי
פיית העוגיות, ענבל לביא מפזרת לכבוד החג את אבקת הקסמים שלה ויוצרת קינוח מושלם - קוביות פאי אגוזי קשיו במלית דבש חמאתית מתובלת במלח גס
פסח, פליאו, רגישות לגלוטן, וגם סתם אנשים שלא בא להם להתאמץ מדי - לא משנה מה הסיבה, זאת התוצאה - לחם נהדר שעשוי מ-3 מרכיבים בלבד, בלי התפחות, לישות ועניינים. לא מאמינים? קבלו
בשקית האגוזים המשרדית שלנו מדובר במנצחים בקטגוריית הטעם, אבל מה אומרים הערכים התזונתיים והיכן הקשיו יכול לתרום לנו לבריאות? הנה התשובות שלנו
בשביל הפשטידה הזו אתם ממש לא חייבים להיות טבעונים. פאולה רוזנברג מלמדת כיצד להכין פשטידת בצלים עשירה בערכים תזונתיים והכי חשוב טעימה יותר מכל פשטידת גבינות שאתם מכירים
אף ששקדים ואגוזים ידועים בתרומתם האדירה לבריאות, הרבה מאוד אנשים חוששים לנשנש אותם בגלל תכולת הקלוריות והשומן שלהם. כעת מסתבר שהם עולים לנו פחות קלוריות ממה שמקובל לחשוב. הנה כל הפרטים
גם מי שלא טבעוני הולך להתאהב במנה הזו שמשלבת בין סלק צלוי, אפרסמון כתמתם, טופו, פיסטוקים ועלי בזיליקום טריים. חגיגה של צבעים, טעמים ומרקמים שלא תשאיר אף אחד אדיש מסביב לשולחן
מוסיפים צבע לשולחן החג עם תוספת חגיגית של שעועית ירוקה וצהובה שניצלו עם קשיו ומיץ ליים מעל טפנד ממכר של שום אפוי
כשהמסעדנית ננה שרייר ממסעדת ננוצ'קה רוצה לפנק את האורחים שלה היא מכינה להם מנה שהיא מכנה 'אצבעות עונג'- גלילות זוקיני במילוי גבינת קשיו מתובלת ברוטב עגבניות מעט חריף. תענוג מושלם לא רק לטבעונים שבנינו
קשיו, קינואה ואפילו אננס: אנחנו רגילים לאכול אותם באופן קבוע, אבל חשבתם פעם איך הם גדלים בטבע? התמונות הבאות יפתיעו אתכם
אורן גולדפינגר מוציא את הקשיו מקערת הפיצוחים ומגלה חומר גלם מרתק, שאפשר להכין ממנו שלל קינוחים וקציפות