שחור בעיניים: הסיבה המדהימה לעלייה החדה בצריכת גרעינים
עליה חריגה נרשמה בחודשים האחרונים בצריכה של גרעיני חמניה (גרעינים שחורים). לאחד מבתי הקלייה הגדולים בישראל, יש הסבר מפתיע לתופעה המוזרה
עליה חריגה נרשמה בחודשים האחרונים בצריכה של גרעיני חמניה (גרעינים שחורים). לאחד מבתי הקלייה הגדולים בישראל, יש הסבר מפתיע לתופעה המוזרה
ישראלים אוהבים לפצח: גרעינים, קשיו ופיסטוקים. בחודש של חג הפסח, ימי חול המועד - ועם הפנים אל יום העצמאות, מזנקת הצריכה. איך משווקים פיצוחים בימים של טרנד בריאותי ואיך הופכים עסק משפחתי לרשת ארצית שמגיבה לשוק משתנה? הנה, בקליפת אגוז, מה שגילינו
משה אקירב דואג שכל מי שנכנס ל"קליית הטיב" ירגיש בבית ויודע: "היום, בלי להיות אונליין, אי אפשר להתמודד. האתר שלנו ירים את העסק לרמות הרבה יותר גבוהות"
רגע לפני פתיחת עונת ה-NBA , בה הפה עובד בפיצוח גרעינים ניסינו לראות איך מכינים גרעינים תוצרת בית של בית הקלייה הוותיק פיצוחי בהרי בירושלים