לא. לא. לא. לא. לא. ממש-ממש-ממש לא: טעות העגבניות הגדולה שכ-ו-ל-ם עושים
הדרך הכי טובה למנוע "סבא מלפפון", סוד תפוחי האדמה שהפתיע אותנו וטיפ קטן אך קריטי בעולמות התוכן של הפלפל. על לא דבר
הדרך הכי טובה למנוע "סבא מלפפון", סוד תפוחי האדמה שהפתיע אותנו וטיפ קטן אך קריטי בעולמות התוכן של הפלפל. על לא דבר
טעות ירקרקה ונפוצה, מיתוס שלא ברור איך הגיע לעולם ולא מעט טיפים נוספים: מומחי פירות וירקות כחול-לבן נחלצו לעזרתנו
הפירות המתקרמלים בתבנית יחד עם הפריכות החמאתית של הבצק מעל, מהלכים עלינו קסם, בעיקר כשהטמפרטורות מתחילות לרדת
גם מי שלא טבעוני הולך להתאהב במנה הזו שמשלבת בין סלק צלוי, אפרסמון כתמתם, טופו, פיסטוקים ועלי בזיליקום טריים. חגיגה של צבעים, טעמים ומרקמים שלא תשאיר אף אחד אדיש מסביב לשולחן
אי אפשר לאכול אותו ללא תהליך של הבחלה, אך אחריו הוא הופך רך, עסיסי ומתוק. בסלטים, במאפינס ואפילו בלביבות - דוד גרויסמן ממסעדת לוקה בהרצליה מספר על האפרסמון
בלינצ'ס במילוי אפרסמון, ברולה אפרסמון, וגם פנקוטה עם קוביות כתומות. שמעון לוי מקונדיטוריית cake art משתעשע עם הפרי הג'ינג'י של החורף
החורף משתלט: מהדורה מיוחדת של סלטים, אפרסמון מיובש לט"ו בשבט, גלידה אורגנית ופטריות קפואות (אחרי הגשם)