הכי מרשים, והכי קל: סלמון במעטפה שתמיד מצליח
הוא מתבשל בתוך המיצים של עצמו ביחד עם שמן זית ויין לבן והוא תמיד מצליח
הוא מתבשל בתוך המיצים של עצמו ביחד עם שמן זית ויין לבן והוא תמיד מצליח
תבנית עשירה של בורגול ופילה סלמון, מתוך פרויקט החג של חברת Humanz
שף איתי שלו ממסעדת אברטו במלון ליר סנס מראה לנו איך מכינים במהירות פילה דג אינטיאס עשיר בטעמי רימונים ודבש מתקתקים
מסעדת שילה בתל אביב היא מהמסעדות המובילות בתחומן כשזה מגיע לדגים, והמתכון הזה לדגי מליטות בעגבניות ופלפלים הוא דוגמא מופלאה מדוע
מנה קלאסית המשלבת בין סלט הגזר המרוקאי המוכר למנת דג מעודנת. ציפוי עורו של הדג בגרגרי פולנטה דקים יוסיף לא רק יופי, אלא גם מרקם פריך
רן נחמיה ממלון ממילא בירושלים לוקח אותנו צעד-צעד ומראה לנו כמה פשוט להרכיב מנת שף מפוארת אצלכם בבית
לכבוד מה תרצו להכין את פילה האמנון עם הפלפלים הצלויים. ערב שבת? תופס. ערב חג? הכי מתאים. סתם ככה באמצע השבוע? בכיף. מתכון זריז ומוצלח
השף שחף שבתאי שמתמחה במטבח האסייתי עם מתכון לפילה בר ים שמקבל טוויסט אסייתי מדהים
השפית איילת לטוביץ' מביתא קפה חוזרת למטבח הפרסי מבית סבתה, ומשתפת אותנו במתכון לדג ברוטב רימונים ופסטו
הצ'ילי האדום והחריף גדל פה בארץ, וצריך להשתמש בו במתינות. אמיר קורנברג מכין ממנו מנת דג נהדרת
בחרו כל פילה דג שאתם אוהבים וצאו לדרך עם שגב משה שילמד אתכם להכין רוטב זריז ועשיר בטעמים
שרה אזולאי מעכו, ממיזם נשים מבשלות, תמיד תגיש מנת דג בארוחת שבת או חג. כאן היא מביאה לנו את המתכון הפשוט והמוצלח שלה לפילה לברק
כי אין כמו יחס הפוך בין זמן עבודה וזמן וואוו
זיו לנצ'נר, האיש שכולנו רוצים את העבודה שלו, ממשיך ליצור קשרים בין בירות לדברי מאכל. הפעם הוא מברר כיצד משפיעה בירת חיטה מצרפת על פילה סלמון תל-אביבי
10 דקות הכנה, לא יותר מ-30 שקלים ויש לכם ארוחה זוגית מפנקת לסוף היום. אודי ברקן ואושר אידלמן עוטפים כמו מתנה פילה דג עם קרם תירס, בצל ירוק ואגוזים ומתקתקים ארוחה, שגם חוסכת לכם את הכלים בסופה
השף נועם כהן מפישופ מראה בדיוק איך בוחרים דגים טריים וגם מכין מנה חגיגית של פילה ברוטב דלעת עם ירוקים מוקפצים כולל טיפ חשוב מאוד שבעזרתו תוכלו להכין את המנה מראש ולא להתעסק במטבח בזמן שכולם חוגגים