דג בגריל, קרם דלעת וירוקים מוקפצים
רן נחמיה ממלון ממילא בירושלים לוקח אותנו צעד-צעד ומראה לנו כמה פשוט להרכיב מנת שף מפוארת אצלכם בבית
רן נחמיה ממלון ממילא בירושלים לוקח אותנו צעד-צעד ומראה לנו כמה פשוט להרכיב מנת שף מפוארת אצלכם בבית
מנה שמכינים במהירות ובקלות לערב ראש השנה ולחגים. רק לרסס בשמן צ'ילי ולהכניס לתנור לחצי שעה
פרק אחרון בסדרת הכתבות על האוכל האינדונזי. והשבוע: אתי אלימלך מכינה 3 מנות ארומטיות, המדגימות את העושר הרב של המטבח הצבעוני והייחודי הזה