עוגת שמרים שוקולד במילוי קרם של אורי שפט מלחמים
אם אורי שפט מלמד אותנו איך מכינים עוגת שמרים כהלכה עם קרם שוקולד מענג, אנחנו עוזבים הכול ומקשיבים
אם אורי שפט מלמד אותנו איך מכינים עוגת שמרים כהלכה עם קרם שוקולד מענג, אנחנו עוזבים הכול ומקשיבים
צעד-צעד, ובקלות, אינס שילת ינאי מראה לכם איך מכינים עוגות אישיות של שמרים וקרם פקאן
מאפי שמרים ריחניים ויפים כמו שושנים, שמחביאים בתוכם מלית פיסטוק משובחת עם פצפוצי שוקולד ומפיצים ריח של מאפייה בכל הבית
ליאת שירית לוקחת את מאפה הסטיקי באן הכה אמריקאי ואת שבלול השמרים הקינמוני הכה ישראלי, ומאחדת אותם לשבלול ענק, בציפוי של טופי ופקאנים. זאת ללא ספק הולכת להיות העוגה שלכם בסופ"ש הקרוב
תראו כמה היא מפוארת ויפה. אינס שילת ינאי מסבירה לכם איך להצליח עם עוגת השמרים פרג המפוארת הזו
לא לפחד מהפחד. הצטיידו בכל מה שצריך ובואו נצא לדרך עם אורי שפט, מייסד מאפיית "לחמים", בדרך לעוגת שמרים שוקולד הכי טעימה שיש
הבריוש הזה פשוט צועק "חורף", אז זה הזמן להכניס לתנור ולשים מים לתה
מי לא אוהב רוגלך רכים וטעימים ליד הקפה, אבל למה רק אחד אם אפשר לשים את כולם בתבנית אחת ולקבל מראה משגע ופרוע?
שמבורכ הוא מאפה בצק ממולא בכל טוב מהמטבח הכורדי-סורי. כאן הוא מוכן בקלות עם קמח שמרים ובמילוי נהדר של מחית עדשים כתומות ובשר מפורק
סינבון, סינרול או בכלל שושנים? למי איכפת, הם רכים ונפלאים במיוחד והפעם במלית מטריפה של סילאן וטחינה גולמית מתובלים בקינמון כמובן
מירב שיינר עם מתכון שהולך טוב עם כל דבר: מלוח, מתוק, חמוץ, חריף - רק תבחרו
עוגת הטייגר אמרנה של רולדין היא אחת מעוגות השמרים הטעימות ביותר שיצא לנו לטעום, אז התחננו לקבל מתכון - וקיבלנו
משיתוף פעולה בין חוקרים ומדענים לבין ברומייסטרים, נולדה בירה חדשה משמרים עתיקים. האנשים שעשו אותה סיפרו לטליה לוין איך זה קרה
משיתוף פעולה בין חוקרים ומדענים לבין ברומייסטרים, נולדה בירה חדשה משמרים עתיקים. האנשים שעשו אותה סיפרו לטליה לוין איך זה קרה
האופה וזוכה בייקאוף תומר אומנסקי מכין מאפי שמרים ממכרים על טהרת קמח הכוסמין במילוי גבינות מלוחות, בצל ירוק וזיתים
ריחנית, משכרת, מענגת ו- מזוגזגת. רגע לפני שנצטרך לאפסן את החמץ שני סנדרס מנצלת את הטיימינג להכנת עוגת שמרים וקינמון כמו שעוד לא ראיתם
לא בבקה שוקולד, ולא שבלולי קינמון, אינס שילת ינאי ממשיכה את טרפת הקראנץ' פיסטוק גם בחורף, עם מאפי שמרים ששוברים את כל השיאים
בדיוק לשבת, הקונדיטורית המוכשרת נעה עינת מגלה לנו את הסוד לעוגת שמרים ממכרת, המורכבת מהמון רולך רכים במילוי שוקולד שלא תוכלו להפסיק לאכול וגם תגלו שדי פשוט להכין
זה ללא ספק מאפה הסתיו-חורף הכי טוב ומפנק שאתם יכולים להוציא מהתנור הביתי שלכם
החמאה והסוכר החום יוצרים תחתית קרמלית מלמטה והשוקולד הלבן יוצר זיגוג קרמי מלמעלה. כך תכינו בקלי קלות את מאפה החורף האולטימטיבי - סינמון רול
שוב בבידוד? המתכונאית אורלי פלאי-ברונשטיין התגייסה כדי להפוך את השהייה בבית לטעימה וכייפית יותר, ומה יותר מהנה מלפתוח את הבוקר עם מאפים ריחניים ורכים במילוי נוטלה שכל המשפחה אוהבת?
סימונה ויילר, עבדה כקונדיטורית עד שיום אחד החליטה שהיא לא יכולה להתעסק יותר עם חמאה או ביצים, אז היא פתחה בייקרי קטן משלה ביפו, עם טארטים נפלאים, עוגות שמרים ובורקסים, והכל טבעוני למהדרין
יש לכם חצי שעה? זה יספיק בדיוק להכין את הפיתות הנפלאות והאווריריות של חן מזרחי ואפילו לא תצטרכו להדליק תנור. מה הסוד? כל התשובות כולל המתכון המלא ושלבי ההכנה המצולמים בפנים
מרקם רך ומענג, טכניקה כמו של מאפה קראנץ ומילוי מלוח, עוקצני ובועט
חוקרים הצליחו לזהות לראשונה את אחת הפטריות המסוכנות בעולם מחוץ לבית חולים. הממצאים עוררו שאלות רבות וגם דאגה בריאותית אמיתית, שכן מדובר בפטריה מסוכנת שעמידה לתרופות
הכמות במתכון מראש כפולה, כי גם לכם מגיע ליהנות מכל הטוב הזה, ואם הצלחתם בכל זאת להשאיר משהו, תארזו אותם לילדים למחרת בקופסת האוכל
אתם שאלתם - רחלי קרוט עונה. הטיפ לאורז לבן אחד אחד, הסוד לשניצל המושלם, איך מכינים רוטב עגבניות ביתי בקלי קלות ולמה הירקות בתנור יוצאים שרופים? בלוגרית האוכל מספר אחת, עונה ונותנת את כל הטיפים להצלחה של המנות הכי בסיסיות במטבח
פסח מאחורינו, אבל נראה שבינתיים נאלץ להמשיך ולשהות בבתים עוד קצת. אז לכל מי שהתגעגע וגם למי שמעולם לא העז להתנסות, זה הזמן לאפות עוגת שמרים מפנקת שתמלא את כל הבית בריחות נעימים שיזכירו לנו בתקופת זמן מתעתעת זו, שהנה עוד רגע שבת כבר כאן
מה יש בקמח פיצה שהופך אותו ייעודי למאפה האהוב? על מה חשוב להקפיד כשקונים קמח מלא ואיך ממירים איתו מתכונים מקמח לבן? עז תלם עושה סדר, נותן טיפים וגם שלושה מתכונים לעוגיות קלות להכנה מקמח מלא, קלצונה מקמח פיצה ולחם קופים מלוח וממכר עם זעתר ושמן זית
לצד אוזני ההמן שלה, קונדיטוריית דלאל מציעה בפורים הקרוב גם מאפי קראנץ פרג אישיים, עם ציפוי ורוד ומשגע של מאקי ברי ופטל, אנחנו באופן אישי לא הצלחנו לעמוד בפני המראה המשגע הזה, ודאגנו להשיג לכם את המתכון
מה צריך לחלה מושלמת? למה העוגה צונחת? באיזה שמרים עדיף להשתמש? ועוד שאלות שמעסיקות כל אופה ביתי. אתם שאלתם - ארז קומרובסקי עונה וגם נותן טיפים
אז מה קרה לפסק זמן האהוב בגרסת השמרים החדשה? מה הטעם שיש לשוקולד רובי והאם זאת בכלל תרמית? ומאיפה הגיע מותג הגליליות החדש שקנה את לבנו? חדש על המדף
מאפי שמרים שמנמנים וזהובים במלית מלוחה של קורנביף, בצל מטוגן ופסטו שימלאו את הבית בריחות נעימים של אפייה
לכבוד עלייתה לאוויר של משחקי השף קונדיטור והצטרפותו של ארז קומרובסקי, גורו האפייה שלנו, לצוות השיפוט, ביקשנו להפנות אליו את שאלות הגולשים בנושאי אפייה, ארז קיבל את כל השאלות וענה - כי גם לחובבנים מגיע! עכשיו לכו תאפו עוגה
גם אתם פוחדים לעבוד עם שמרים? חן שוקרון מדגימה לארז קומרובסקי איך מכינים שבלולי שמרים שוקולד בקלי קלות עם פטנט
לארוחת בוקר או בראנץ', לביעור חמץ או לחגיגת פחמימות וגלוטן רגע לפני פסח, מכינה מירב שיינר מאפה מקלות שמרים עם גבינת מוצרלה שקל מאוד להכין
הלוקומדס הן הסופגניות של המטבח היווני- כדורי בצק פריכים וזהובים שמגישים עם סירופ של דבש מתובל. מירב שיינר מדריכה שלב אחרי שלב בדרך למתכון המושלם
אחד מהמאפים הכי מדהימים שנבראו אי פעם הוא ללא ספק הסינבון. ליאור משיח מראה לכם את הדרך למאפה שמרים וקינמון שממכר כמו סמים ומפיץ ריח מטריף ברחבי הבית
החג הסתיים והמקרר עדיין מלא גבינות? רות אוליבר מציעה ארוחת גבינות עשירה עם מתכונים חובקי עולם: שושני שמרים במילוי קממבר וירקות קלויים, פירות קיץ מקורמלים עם גבינה כחולה ואגוזי מלך ופשטידה חגיגית עם גבינת עיזים ותרד
המאפים האהובים ביותר הם אלה עם השמרים, אבל כדי להכין אותם יש לדלג מעל משוכה לא פשוטה. 10 עובדות על הקמח שיאפשר לכם חיים קלים יותר בדרך לחלה הנכספת
רגע לפני פסח וביעור החמץ מירב שיינר מעניקה את מלוא תשומת הלב לשמרים ולקמח ומכינה פוביטיצה - מאפה מגולגל במילוי אגוזים
רולדת השמרים הסטנדרטית קיבלה שדרוג רציני בטור השבועי של ליאור משיח. ביקורה ביפן הותיר את חותמו על העוגה שקיבלה תוספת מפתיעה של שומשום שחור
הפרג כבר מזמן לא צריך את אוזני ההמן כדי להיות כוכב החג, ועוגת השמרים של מיקי שמו היא ההוכחה לכך- חלת שמרים מפוצצת במלית פרג נימוחה ועסיסית
רשימת המרכיבים והמתכון אולי נראים ארוכים, אבל את רובם יש לכם בבית. מה שבטוח שאחרי שהמאפה ייצא מהתנור, כל מי שנמנע באדיקות מגלוטן יפול בפח
חולשות מתוקות: שבלולי הקינמון והרוגלך הם מבין המאפים המסוכנים ביותר לחובבי הדיאטות. אבל כמה אנחנו באמת יודעים עליהם? וגם: מדוע קינמון אינו קינמון
יהדות אירופה פיתחה אינסוף גרסאות לרולדת השמרים הגבוהה והמרשימה. מירב שיינר אופה קוקוש, מאפה הונגרי במילוי קקאו וקינמון שרק מהריח שהוא מפיץ ברחבי הבית - כבר שווה את ההשקעה
מיכל בוטון מנצלת את ימי הסתיו לאפיית הנשנוש המושלם: פרחי שמרים מלוחים עם פסטו ופרמזן, שיוצאים מהתנור חמים וחמאתיים
אין דבר מרתיע יותר בתחום האפייה מאשר עבודה עם שמרים. מאמן המטבח מסלק חששות ועונה על החידה עתיקת היומין - למה השמרים לא תופחים לכם?
מה הדרך הכי טובה לקלף ג'ינג'ר, איך ממירים בין שמרים טריים ליבשים ולמה הכל מתקלקל גם במקרר? מקבץ שאלות למאמן המטבח