הרבה יותר קל ממה שחשבתם: ריזוטו סלק ורוד, שלב אחר שלב
עם סלק צלוי, ונוזלים שמתווספים לאט לאט, בדרך למנה מנצחת
עם סלק צלוי, ונוזלים שמתווספים לאט לאט, בדרך למנה מנצחת
מתכון נהדר מתוך הספר "סולו", מייתר פעולות מתישות ומסליל לקרמיות
האורז הוא אחד המאכלים האהובים והוורסטילים ביותר, שימו לב כמה - עז תלם ממלא איתו עוגת עלי מנגולד מרשימה, שתוסיף הרבה חגיגיות לכל שולחן, מכין איתו תבשיל ריזוטו מקוצר עם עגבניות ושעועית ירוקה וגם קערת אורז סושי עם ירקות מוקפצים לארוחה קלילה ומשביעה
גל זהבי עם מתכון פטנט מהיר לריזוטו פסטו שמוכן במהירות שיא במיקרו, כי למי יש כח לעמוד ולערבב
צובעים את הריזוטו עם עגבניות מרוסקות בזמן תהליך הבישול ומקבלים מנה מענגת בצבע מלהיב
אם חשקתם בריזוטו עשיר ולא בא לכם על שמנת וחמאה, הנה מתכון לריזוטו גריסי פנינה ואפונה עם פטנט
מוכן במהירות, חביב על ילדים וטעים כמובן. העונה הזו דורשת ריזוטו פתיתים ופטריות
ריזוטו מתובל היטב במרקם נהדר, מקבל לתוכו קוביות דג סלמון והכול נאפה לסיום בתנור
קוביות סלמון שחומות, שמצטרפות לריזוטו לימוני ומענג. לא לשכוח יין לבן
. ריזוטו קטיפתי עם פטרוזיליה, בצל ירוק ותרד שמנקדים את האורז בירוק וגם מוסיפים למנה האטלקית הרבה רעננות וקלילות
אורלי פלאי תגרום לכם לא לחשוב פעמיים, בפעם הבאה שתרצו להכין ריזוטו. בזכות טריק פשוט וקל היא מכינה ריזוטו עשבי תיבול נפלא וריחני ואפילו על הציר היא מוותרת
בחורף הכי כיף להחליף את האורז בריזוטו חיטה עשיר, שמתבשל ברוטב של עגבניות, יין לבן, פרמז'ן וחמאה, שעוטף את הכל במעטה קרמי קטיפתי
רוצים להכין מנת ריזוטו בבית? שלא יספרו לכם סיפורים, זה באמת לא מסובך. השף כפיר סבן מרשת מסעדות ויוינו עם טיפים ומתכון בסיסי לריזוטו (כולל ציר ירקות פשוט וקל), שאפשר גם להכין מראש. לכבוד העונה הקרירה הוא מוסיף שדרוג טעם וצבע שיפיל אתכם
עולם המסעדנות שב לחיים ואנחנו כאן כדי להרים לו. בכל פעם נבחר מנה ממסעדה אהובה ונלמד אתכם איך להכין אותה בעצמכם. והפעם מנה קיצית של כדורי ארנצ'יני זהובים ופריכים מעל צזיקי לאבנה רענן של קפה לביא
מבחוץ הם זהובים ופריכים, מבפנים הם נותנים לגבינה לעשות את שלה. אתם עוד פה?
עולם המסעדנות מתעורר שוב לחיים ואנחנו כאן כדי להרים לו. בכל שבוע נבחר מנה ממסעדה אהובה ונלמד אתכם איך להכין אותה בעצמכם. והפעם לכבוד שבועות: ריזוטו ירקות אביב של השף עידו פיינר ממסעדת רוברטה וינצ'י
אם עוד לא טעמתם ריזוטו בגרסת הפתיתים, תכינו את הכפות, אתם עומדים לצלול לסיר ולחזור מאושרים
קדירה אחת, שתי מנות חורף מובהקות - יוגב ירוס לא יודע לדחות סיפוקים ועם ירידת הטמפ' הוא שולף סירים וכפות עץ ורוקח איחוד ארומטי בין הריזוטו למינסטרונה. התוצאה מפעימה
גרגרי האורז הבסמטי במנה מתבשלים וסופגים לתוכם טעמים של עגבניות טריות ששרו בחומץ בלסמי ועברו עישון קל בטכניקה ביתית פשוטה. יחד עם מעט יין לבן מתקבלת מנה עשירה וחגיגית שהיא הרבה יותר מסתם תוספת
השף טום אביב מתארח בספיישל שבועות של ערוץ האוכל ואנחנו הרווחנו מתכון קליל ומקסים לריזוטו הירוק שלו, עם אפונה, אספרגוס, גרידת לימון ונענע, הקלאסיקה האיטלקית מקבלת טוויסט מפתיע ומרענן
לכבוד הוולנטיין משיקים בדליקטסן מארז מיוחד להכנת ריזוטו פורצ'יני בבית בדיוק כמו במסעדת הקופי בר, השגנו את המתכון המושלם הזה, גם למי שלא מתארגן על מארז, וכבר ניסינו אותו בעצמנו
המטבח הישראלי מצטיין בשילובים ומנות שמחברות בין עולמות שונים- ברק יחזקאלי מוכיח לנו את זה במנת ריזוטו איטלקית בסגנון המזרח בתיכון עם יוגורט, קישואים נענע ולסיום גירור של אבן יוגורט. זה לא אותו ריזוטו מוכר, הוא טוב ממנו בהרבה
אל תתנו לשם שלה להטעות אתכם, פיצה פורטו באייר פורט סיטי, היא הרבה יותר מסתם עוד פיצה, חוויה איטלקית במיקום מפתיע ויש הפתעה גם לטבעונים שביניכם
התותים מתחילים להופיע על מדפי הירקנים ואין מאושרים מאתנו, את פתיחת העונה האדומה נחגוג עם ריזוטו תותים חמים ומתוק, מ-5 מרכיבים בלבד
ארוחת צהריים לילדים לא חייבת להיות תיק, לפניכם שלושה פתרונות כיפיים וטעימים: מוקפץ, פיתה דרום אמריקאית זריזה וריזוטו פתיתים
מנת האורז האיטלקית והקרמית היא אחת האהובות עלינו, אבל הדרישה לציר ברוב המתכונים יוצרת רתיעה. בזכות פטנט קטן ומבריק את הריזוטו הזה כל אחד יכול להכין בבית
אספרגוס, קייל, ברוקומיני, גבינה ומרכיב מפתיע במקום האורז - ענר הרקוב ממסעדת מונאר מפגיז במנת ריזוטו ירוקה וחגיגית
זו אחת התוספות הכי פופולריות, והיא מצויה כמעט בכל מטבח ישראלי, אך מה אתם באמת יודעים על גרגירי האורז והתרומה שלהם לבריאות שלכם? כך כל אחד מסוגי האורז הפופולריים עשוי לגרום לכם להרגיש קצת יותר טוב
למעט פיצה ופסטה, המטבח האיטלקי העניק לנו את אחת מהמנות הכי טעימות ביקום, הריזוטו. איתי ביטון ממסעדת פאפאס מוסיף לו עניין עם כרישה, תרד ודג, והופך אותו לארוחה שלמה
הבעיה הכי גדולה עם תבשיל הריזוטו המפורסם היא שאי אפשר לחמם אותה מחדש. אז מה עושים? מכינים כדורי ארנצ'יני זהובים ופריכים
בתוך שפע המסעדות של נמל תל אביב מסתתרת מסעדה קטנה, ביתית ומקורית. אבי ביטון מבקר במסעדת יהלומה בנמל ומכין בהשראתה ריזוטו סלק שהופך את החיים לוורודים יותר
בדומה לשני הרגלים האחרים, גם חג השבועות, מעבר לאספקט הדתי של מתן תורה, נקשר לחקלאות המקומית. השף עודד חצבני חוזר למקורות עם מתכונים טבעוניים שהם שירי הלל ליבולי האדמה
המטבח האיטלקי ידוע בפחמימות ובצקים, אבל גם בשימוש בגבינות ושמנת. השף אילן חפץ ממסעדת פורטו מביא לכם 4 מתכונים איטלקיים עם טוויסט שיהפכו כל שולחן לחגיגה
איך הופכים מנת ריזוטו ייחודית של מסעדת שף למנה פשוטה וקלה להכנה בבית? אבי ביטון מגלה לנו את הסוד
הריזוטו הטעים הזה הוא הוכחה לכך שתמיד אפשר להכין אוכל טוב, בכל מצב. אורלי פלאי מלמדת להכין מנה שאפשר להכין גם בתנור המיקרוגל שבעבודה
כל אחד יכול: כך תכינו ריזוטו ביתי מעולה, מבלי להוציא מאות שקלים על מנה דומה במסעדה
זמן הבישול שלהם קצר, הם נחשבים למזון בריא ומצטיינים במרקם עיסתי ודביק. אורלי פלאי מעניקה מתכון לריזוטו גריסי פנינה עם עגבניות וחציל קלוי בלי הצורך לערבב כל הזמן
כשהגשם מתדפק על החלון, אין מתאים מלחלוק סיר ריזוטו מהביל. אוראל קמחי משדרג את המנה האיטלקית האהובה עם רוטב פסטו טבעוני
מנת הריזוטו ממש לא חייבת להיות מתוחכמת מדי. יוסי שטרית מבשל ריזוטו פתיתים קליל עם גבינה שגם הילדים יטרפו בהנאה
השף יואב בלימן מכין תבשיל עם טעמים עמוקים של חורף: כתף בקר בבישול ארוך עם תוספת משגעת של ריזוטו גריסי פנינה
אורלי פלאי ברונשטיין מלמדת להכין את מנת האירוח המושלמת לחורף ריזוטו פטריות עם ערמונים, ומגלה פטנט לעיגול פינות בפעולת הערבוב מבלי לוותר על הטעם
סורבה בירה, ריזוטו פריקי, פילה לברק בטפנד, כבש בסירופ רימונים, תאנים ממולאות - השף משה בסון ממסעדת אקליפטוס בירושלים בונה ארוחה שלמה על טהרת שבעת המינים
ספר הבישול החדש של השחקנית ההוליוודית מניח, שכולנו רוצים להיראות כמותה, ולכן כדאי שנאכל בריא. רק שמהר מאוד נוצרת אצל הקוראים התחושה, שהכוכבת עסוקה בלעוף על עצמה
רגע לפני שארוחות החג הכבדות מוגשות לשולחננו, מוותרת אביבית פריאל-אביחי על החמאה ומכינה מנה קלה של ריזוטו טבעוני עם שומר ונגיעות של ערק
הירק הכי צנוע במגירת הירקות יכול לחולל פלאים, אם רק נשכיל לנצל את יתרונותיו. השף ליאור קדוש ממסעדת סיטארה בתל אביב מגיש מתכוני ריזוטו, ניוקי וסלט עם גזר
עונתה של דלעת הערמונים בשיאה, והאפשרויות להשתעשע איתה בלתי מוגבלות. שלושה מתכונים של השף איציק אסולין ממסעדת לולו קיטשן אנד בר
לא עוד מנת ריזוטו כבדה ומעייפת אלא אחת מרעננת ובריאה - השף יוסי שטרית מכין ריזוטו חיטה עם תרד וריקוטה
כשאתם רוצים להכין ריזוטו אבל לא בא לכם על תועפות שמנת, הכינו ריזוטו גריסי פנינה בריא וקליל
אסף גרניט, שף המסעדה מחניודה, הזוכה הגדולה של תחרות מגש הזהב מכין את אחת ממנות הדגל של המסעדה: ריזוטו פטריות
מהו הטעם החמישי שאיננו יודעים לזהות? מי שעוד לא מכיר את האוממי - זו ההזדמנות. הכל אודות ההיסטוריה של הטעם המיסתורי