פתח מסעדת ראמן והגיש בה "מנה חמה" - ולא תאמינו מה קרה
כוכב רשת רצה לדעת אם הוא יכול לרמות אנשים בעזרת מסעדת פופ-אפ שתהייה קיימת רק יומיים. הוא תכנן את הכול בקפידה, זה עבד טוב יותר ממה שהוא חשב ו-40 מיליון איש צפו בתוצאה
כוכב רשת רצה לדעת אם הוא יכול לרמות אנשים בעזרת מסעדת פופ-אפ שתהייה קיימת רק יומיים. הוא תכנן את הכול בקפידה, זה עבד טוב יותר ממה שהוא חשב ו-40 מיליון איש צפו בתוצאה
מפגש פסגה של להבות נדלקות: החדשות הטעימות של ישראל
מה הקהל רוצה, מה הקהל לא רוצה, וההבדל המצוין ביניהם
פסטיבל משמח שדורש רק פתיחת חלון לרחוב, כי את כל שאר העבודה עשה תום שמיר
מסיבות משמחות, נסיבות משמחות ופתיחות משמחות: החדשות הטעימות של ישראל
תפריטים מיוחדים לעונה הקרה, שיתופי פעולה מחממי לב והשקות מסקרנות: החדשות הטעימות של ישראל
תשכחו מציר שמבשלים על האש במשך שעות, את הראמן הנפלא הזה עושים על בסיס ציר פטריות, שנותן למרק טעם עמוק ועשיר, כזה שבא לצלול לתוכו במזג אוויר סגרירי
זהר לוסטיגר בשן, מציגה בספרה החדש "לאכול טוב יותר" גרסה נהדרת לראמן האהוב, על בסיס ציר טבעוני. כדי להכין אותו תצטרכו אמנם לקפוץ להצטיידות בחנות האסייתית הקרובה לביתכם. אבל מפה, זה כבר קלי קלות
בראוניז, ערמונים, הדרים, שטרודלים, מרקים וראמן אחד מפורסם, אספנו עבורכם 11 אירועי אוכל משמחים שקורים החודש שלא תרצו לפספס. פתחו יומנים
הם הזמינו את הטייק אווי המסורתי, עד שנכנס וולט לתמונה ושינה את הרגלי האכילה בבירה. עכשיו הירושלמים גילו את ההזמנות והעיר התהפכה מקצה לקצה, או כמו שאומר בעלי המסעדה האסייתית סטיישן 9: "מי האמין שיזמינו פה ראמן במשלוח?"
אם הכל יילך לפי התחזיות, יש סיכוי שסוף סוף נזכה כאן לקצת חורף - ואנחנו מוכנים. אז גם אם עוד לא הספקתם להכנס למוד הסגרירי, הנה 3 אופציות למרקים שתוכלו להתארגן עליהם בזריזות
התקופה המשונה הזאת, שבה כולנו הסתגרנו בבתים, וחלקנו עדיין מסתגרים, הובילה לא מעט בשלנים ויצרנים קטנים להציע את מרכולתם בייצור עצמי ובשיווק עצמי, עד אלינו הביתה. עידן חדש וטעים של יזמות קולינרית, הנה טעימה של 5 כאלה - המשך יבוא
האנשים שהנחיתו את טוקיו בתל אביב לא היו מוכנים להתפשר גם כשהקורונה דפקה בדלת. התוצאה משוגעת, ובימים האלה זה תמיד טוב
מומחית האוכל היפני בוני צ'אנג מסבירה מהי הדרך הנכונה לבשל ולאכול נודלס ומקווה להפוך את הנודלס ממנת טייק אווי מהירה למנה ביתית מושקעת
שבועות ספורים בלבד מהפתיחה וכבר ניתן להגדיר את הגלגול החדש של מנטנטן כהצלחה גורפת; המקום הזה מספק לא רק ראמן מצוין, אלא גם מנות קטנות נהדרות לליווי האלכוהול ואווירת בילוי קז'ואלי כיפית
מעבר לראמן משובח, מנות יוצאות דופן (מי אמר אבוקדו בטמפורה ולא קיבל?) וחדר פרטי הכולל גם עמדת קריוקי, במנטנטן החדשה הצליחו ליצור מקום עם אווירה מחשמלת, כמותה לא פגשנו הרבה מאוד זמן. כל הפרטים על היפנית הלוהטת של ת"א
אחרי שהראמן שלו הפך לאחד האהובים בת"א, הבעלים של מן טן טן עובר ליעד הבא ופותח איזאקיה יפנית מושקעת בנחלת בנימין, בתכנית חוץ מאוכל יפני איכותי, גם חדר קריוקי. הכינו את הגרונות
בחורף הזה הופכים את קערת מרק העוף המחממת לראמן יפני מפנק שכולל חזה עוף טרי, אטריות והרבה תבלינים אסיאתיים. המנה האולטימטיבית ליום גשום
מסעדה אסיאתית מוצלחת מחוץ לעיר, זה לא דבר של מה בכך. במסעדת טאיה שפועלת בשקט בשקט בצורן, מוגשות מנות שעשויות ללא דופי, ומספקות את מלוא הסחורה
אחרי שתקע יתד באירופה, אייל שני מסתער על היבשת הבאה בתור ופותח סניף של המזנון באוסטרליה. בינתיים בארץ אהרוני משיק משלוחים ופיצה האט מוצאת שיטה להכפיל את הקראסט. פותחים שבוע וסוגרים קיץ
שנה וחצי מוצלחות בשרונה מרקט פתחו לאהרוני את התיאבון והיום הוא פותח רשמית מקום שני, הפעם מסעדה של ממש, גם היא על טהרת הראמן. הצצה להירו סאקה בר, שיגיש שלל מנות חדשות מבית היוצר של השף המוערך
כשהגשם והקור בעיצומם, הדבר הכי טוב שאפשר לעשות זה להסתער על הטרנד החם של החורף ולאתר את קערת הראמן הקרובה לביתכם. 12 המלצות לקערת מרק הרותחת של 2017
2017 הולכת להיות שנה טעימה, הנה כמה מהפתיחות המסקרנות שאפשר לצפות להן בשבועות ובחודשים הקרובים, שלא תגידו שלא ידעתם
אין רגע דל: עומר מילר פותח המבורגר חדש, כולא החיפאית סוגרת שערים והראמן שלא יצריך מכם שום אינטראקציה עם בני אדם. סיכום השבוע שישאיר אתכם בעניינים
אמנם ניתן למצוא סושי בכל קרן רחוב ואפילו מרק ראמן כבר די פשוט למצוא, אבל עדיין יש לנו הרבה מה ללמוד בנושא המטבח היפני האותנטי. הגענו לפסטיבל האוכל בבית השגריר היפני, ודיברנו עם המובילים בתחום על מה עוד יש לנו ללמוד בדרך לשם
פותחים שבוע עם ידיעות משמחות על בראנץ' איטלקי חדש ומושחת, סניפים חדשים לברגר קינג בתל אביב, סוף סוף שירות משלוחים לטוני וספה ומנות חדשות במסעדת מסעדג
כל פעם שחשבנו שכבר ראינו כל דבר אפשרי במזרח הרחוק, אבל המדינות שם עדיין מצליחות להפתיע. הפעם מדובר בזוג טבחים המגישים מרקי ראמן ב-90 שניות. מה מוזר בסיפור הזה? הטבחים בכלל לא אנושיים
אטריות ראמן בעבודת יד וחומרי גלם טריים על טהרת המטבח היפני. מסעדת BOAZU החדשה של בועז צאירי מציעה מנות טבעוניות, לא לטבעונים בלבד
אחרי 16 שנות העדרות מעולם המסעדות, ישראל אהרוני חוזר לבשל בהירו ראמן החדש במתחם שרונה. " הספיק לי ממסעדות, זאת הרפתקה מסוג אחר", אומר אהרוני
אחרי שנים שבהם התרחק ממטבחי המסעדות, ישראל אהרוני חוזר ובגדול עם ראמן בר חדש שיפתח בקרוב במתחם שרונה מרקט בת"א
למי שרוצה לחגוג את ארוחת הסתיו הראשונה עם מרק שהוא יותר ממרק עוף, מכינים השפים של מסעדת דה באן שי ואייל קיצ'ס מרק ראמן אסייתי כשר
אוכלים בשאיבה, קוראים אודותיו בבלוגים ברחבי העולם וביפן יש מוזיאון על שמו. אז למה טרנד הראמן העולמי עוד לא השתלט עלינו?