קובה עיראקית אדומה עם מרק סלק
כופתאות סולת שמנמנות המחבקות בתוכן מילוי בשר נימוח ומשתכשכות בתוך מרק אדום חמצמץ. כל הסודות לקובה עיראקית אדומה
כופתאות סולת שמנמנות המחבקות בתוכן מילוי בשר נימוח ומשתכשכות בתוך מרק אדום חמצמץ. כל הסודות לקובה עיראקית אדומה
אמרתם בישול ביתי, אמרתם קובה סלק. כאן אביב ברושינסקי מיאמי מציגה את המתכון שלה. הטיפ הסודי - תתבלו אותו איך שהמשפחה שלכם אוהבת, שכולם יהיו מרוצים
הקובה, בין אם בגרסה המטוגנת שלה או המבושלת במרק, היא מאכל שהתנחל במטבח הישראלי בהצלחה גדולה, עד שהיא זכתה גם לגרסאות קפואות להכנה מהירה. יצאנו אל המסעדות, שמענו על הגעגוע לקובה של סבתא - ובדקנו איפה נמצא את המנה הזולה ביותר וכמה נשלם בסופרמרקט?
מפגשים משפחתיים עם פרחיה שרהבני הולידו חזרה למתכוני ילדות קסומים, ואת אחד מתפריטי האוכל הטובים בישראל כרגע
מה שהחל כתחביב קורונה זמני והתגלגל לפופ-אפ זמני עוד יותר הפך פתאום לדוכן הכי מנחם בעיר. ככה זה כשמתרכזים באוכל
נאור כהן השף והבעלים של "השומר 1" בשוק הכרמל, שוחט עוד פרה קדושה של כל סבתא עיראקית ומכין את קובה הסלק האגדית בגרסתה הטבעונית
במקום לחכות לאדון חורף שמבושש להגיע, השפית נירו קורן עם 3 מתכונים למרק אפונה עם שומר ונענע, שורבה מקרונה טריפולטאית וקובה סלק כמו של סבתא
היא קטנה וממזרית ומגיעה במרקים שונים. הקובה היא אולי המאכל המזוהה ביותר עם העיראקים. והפעם במרק סלק