ללא הגבלה, כפל הנחות, כל החודש: 6 המילים שהכי שמחנו לשמוע היום
חגיגות, מסעות, השקות והטרפות: החדשות הטעימות של ישראל
חגיגות, מסעות, השקות והטרפות: החדשות הטעימות של ישראל
ביצים עלומות, דגים מושלמים וכל הבשר הטוב של רמת הגולן: החדשות הטעימות של ישראל
נקודה קטנה של אור בין צלילי שבת בבוקר של אלנבי וההרפתקה של מואנה
הוא נחשב לאחד היחידים בעולם שמקודש ליהודים, מוסלמים ונוצרים. כעת, תוכניות פיתוח תיירותי אדירות מאיימות על אזור הר סיני ושמורת סנטה קתרינה שבמדבר סיני. "זו נקודה שאין כמותה על כדור הארץ", אומרים המתנגדים
יש פה כל מה שרצינו אי פעם באירועים מהסוג הזה, ויש גם הבטחה אופטימית לרגעי קסם
עוד ועוד מסעדות ברחבי הארץ מצטרפות לפתרון האפשרי היחיד לתקופה ומציעות משלוחים. נכון שאנחנו חולמים על יותר, אבל בינתיים נסתפק בזה ונגיד תודה
אנחנו יודעים שהמצב במסעדות לא קל בלשון המעטה, אבל הקריאה של תומר אגאי, השף של סנטה קתרינה, אחת המסעדות הפופולריות בת"א, הצליחה להפתיע גם אותנו, וקצת לשבור את לבנו
כמו דייט ראשון בין העיר לאנשים שעושים אותה, קמה תל אביב מהריסות הקורונה, מחקה 11 שבועות של בידוד ובדידות, והחלה שוב לנשום
3 ארוחות מעולות אכלנו השבוע - ברחוב אכלנו את מנת השווארמה הטובה ביותר בת"א, בגבוה אכלנו את אחת העסקיות היקרות אך האיכותיות בעיר, ובין לבין חזרנו למסעדה שנמצאת בדיוק באמצע בין שתי אלו, והיה לנו כיף כמו תמיד. קבלו 3 המלצות מכל הלב
אבי אפרתי יצא לרחרח מה נעשה בימים אלו בסנטה קתרינה, אחת המסעדות הסימפטיות בשטח, שהאהדה אליה והפרגון לתומר אגאי, השף העומד בראשה, הן כמעט בגדר קונצנזוס
בלי מסעדת השנה, עם שלל סגירות מבאסות, שפע של ארוחות רעות ושממה בתחום הפיין דיינינג - סיכום שנת תשע"ז במסעדות של אבי אפרתי יצא עגום במיוחד. איפה בכל זאת מצאנו נקודות אור השנה?
בניגוד גמור להמולה השוררת בה בערב, בצהריים רגוע ונינוח במסעדת סנטה קתרינה, וזה מפתיע. מועדון ארוחת הצהריים פוסק שמדובר בלא פחות מאחת העסקיות הטובות בארץ, שמגישה אוכל ישראלי ביד מיומנת ובמחיר משתלם מאד
השף תומר אגאי מסנטה קתרינה לא נח על זרי הדפנה. הערב תיפתח מסעדת יריחו ביפו בה הוא מבשל ביחד עם שף עידן פרץ מפופינה ובהמשך, יפתח מסעדה גם באמסטרדם
בשורה מרגשת לתושבי מישור החוף הדרומי: בעוד כחודשיים תיפתח בקיבוץ חצור מסעדה חדשה של יוצא סנטה קתרינה שאול קויפמן. המסעדה תתבסס על טאבון, תוצרת מקומית וגידולים עונתיים
לרגל יום האהבה ביקרנו אצל תומר אגאי וזוגתו איה אשוח, שמתפעלים ביחד את מסעדת סנטה קתרינה הפופולרית. ויש גם מתכונים כיפיים לארוחה רומנטית קלילה בבית
אחרי שטעם את הפריקסה של השף תומר אגאי בסנטה קתרינה וכמעט התעלף מרוב עונג, אבי ביטון מכין לכבוד החג את הגירסה האפויה, שכל אחד יכול להכין בבית
אחרי שנה וחצי חוזר אבי אפרתי לסנטה קתרינה ומגלה כי מאז ביקורו הקודם רמת האוכל ירדה בחצי קומה. האם אלו אילוצי העומס העצום בו נתון המטבח או שמא בחירה מודעת?
זו היתה שנה מעניינת בקולינריה הישראלית, והכוכב המרכזי שלה הוא ללא ספק אותו מושג חמקמק: "מטבח מקומי", שמסעדות רבות השנה הקפידו להצמיד לעצמן. במקביל, אוכל הרחוב קיבל השנה את הכבוד הראוי לו והבועה התל אביבית החלה להפוצץ. אלו המסעדות שהכי אהבנו השנה
אמנם הוא לא מתוק, אבל התשובה הטוניסאית לספינג' המרוקאי הוא כמובן הפריקסה: לחמניה מטוגנת בשמן עמוק וממולאת בכל טוב
מי הייתה הכי כיפית, איזו מסעדה הכי טובה מחוץ לתל אביב ומי נתנה לנו את החוויה המושלמת? אבי אפרתי מסכם שנה במסעדות החדשות שנפתחו בתשע"ה
מגמת החזרה לבישול איטי, החזירה לטאבון את כבודו האבוד עם שפים יצירתיים שפתחו מסעדות שמוקדשות לו, תנורים מרשימים שמככבים בחזית מסעדות, ביקוש גואה להתקנה בבתים פרטיים ואיש עסוק אחד - אסף גרופר, שדואג שכל זה יקרה
במסעדת סנטה קתרינה החדשה בת"א הצליח השף תומר אגאי לנצל כהלכה את הטאבון כציר מרכזי. התפריט מאוזן ובנוי בתבונה, עם תמחור שפוי ומעל לכל אוכל טעים
עם טאבון ענק, שף שהשתפשף אצל מיטב השפים ותפריט שעושה חשק - לא פלא שמסעדת סנטה קתרינה הפכה לאחד המקומות המדוברים ביותר בת"א