משייה, תל אביב: הארוחה הכי טובה שאכלתי מאז 7.10, בקלות
תל אביב היא עיר עם המון מקומות שאוכלים בהם כמעט את אותו הדבר. גיא אריש מעמיד משהו אחר לגמרי
תל אביב היא עיר עם המון מקומות שאוכלים בהם כמעט את אותו הדבר. גיא אריש מעמיד משהו אחר לגמרי
בואו רעבים, בואו קשובים, בואו מוכנים
הפיתה ששברה (ופילגה) את הרשת
הפער בין מה שחשוב ומה שחשבת שחשוב לוקח רק כמה צעדים, וכמה שניות
סנטי לא יודעת מה היא, ויודעת שהיא לא רוצה לדעת מה היא. במקום זה, וכנראה באופן הכי נכון שיש, היא פותחת דלתות ומציעה לך לשבת
שנים ארוכות של זלזול קולינרי בקהל עומדות להסתיים, ואתם יכולים סוף סוף להתחיל לרקוד
גיא אריש הוא הבטחת ענק עם פוטנציאל בשמיים. האם הוא כבר בשל להוביל את המסעדה?
האוכל הערבי הטוב ביותר, הלוקיישן שעצר לנו את האוויר, זאת שיש לה פוטנציאל וגם ראש ממשלה עם תשוקת הישרדות מחליאה
הוא לא מתויג כ"בופה", לא חותר לעולמות המוגזם-מושחת-מצטלם ולא עושה יותר מדי עניין מעצמו. עכשיו בואו נדבר על מה שהוא כן
חומרי גלם שהולכים לפח, שפים עם משימה יצירתית במיוחד ומסעדות שרק מחכות לאתגר: אחד האירועים הקולינריים המרתקים שידענו יוצא לדרך
מסעדת-העל הישראלית מינפה פרידה וכמה חבטות לכדי החתמה אדירה במטבח. זאת התוצאה
73 שנים של סימני שאלה מוזרים הסתיימו עם אופנוע אחד ומכת חום מדויקת. ככה זה כשמקצוענים
אין עוד הרבה קופסאות אוכל שיכולות להפתיע אותנו בשלב הזה של הנגיף, אבל מדי פעם בכל זאת מישהו מצליח
3 חודשים אחרי שנפרדו מהשף יוסי שטרית, המסעדות קיטשן מרקט ומשייה ממנות שף חדש, שרוב הישראלים אולי לא מכירים, אבל דווקא בתפוח הגדול יש לו רזומה די מרשים, הנה כל הפרטים
השף יוסי שטרית וקבוצת Baraka House נפרדים, לאחר כמעט שבע שנות פעילות משותפות עוזב השף את המסעדות המצליחות קיטשן מרקט ומשייה, מי ימלא את מקומו?
השף יוסי שטרית מצליח להפתיע אותנו בכל פעם מחדש, הפעם עם מגש פטיפורים שלא נראה כמותו לפני כן המשלב בין מתוקים מהמטבח המרוקאי, הערבי והלא שגרתי. משעמם לא הולך להיות
שלושה קינוחים צדו את עינינו באינסטגרם השבוע, והמטרה שלנו היא להספיק לסמן עליהם וי בשבוע הקרוב, מציעים לכם לעשות את אותו הדבר
מסעדת משייה של השף יוסי שטרית עלתה הערב באש בעת שהמסעדה מלאה בסועדים, הצוות פינה את המקום ללא נפגעים
הסתיו כבר כאן, ובמסעדות השף משייה של יוסי שטרית ומאייר של אוסמה דלאל יש לכבודו תפריט חדש. עוד על הפרק הסגירה הפתאומית של אחוזת בית 3 ופסטיבל פודיס במתחם שרונים
כמה נעים לאכול ארוחה טובה באמת, בעיקר אחרי רצף ביקורות שליליות מעיק. אבי אפרתי מתמוגג מהארוחה במשייה התל אביבית של השף המוכשר יוסי שטרית וסוף סוף מוצא מקום שמגיש מנות עיקריות מעולות
בסוף השבוע הקרוב ייצבעו רחובות תל אביב בכל צבעי הקשת ויחד איתם יגיעו עשרות אלפי תיירים רעבים להכיר ולטעום את העיר. במיוחד לכבוד המאורע וגם סתם לכבוד תחילת עונת התיירות הכנו עבורכם את המדריך לכל המקומות הנכונים לקחת את האורחים
זו היתה שנה מעניינת בקולינריה הישראלית, והכוכב המרכזי שלה הוא ללא ספק אותו מושג חמקמק: "מטבח מקומי", שמסעדות רבות השנה הקפידו להצמיד לעצמן. במקביל, אוכל הרחוב קיבל השנה את הכבוד הראוי לו והבועה התל אביבית החלה להפוצץ. אלו המסעדות שהכי אהבנו השנה
כל אירועי השבוע הקרוב: ארוחת חג המולד בפסטיבל זמן בגליל המערבי, שף חדש לדייגו סאן, שפים מתארחים בגלידריית בוזה וחגיגה נורווגית אצל מאיר אדוני
בראנצ'ים בעיר הגדולה ובצפון הרחוק, מאפה צרפתי עם פיסטוק שוקולד, מסעדת שף יצירתית וטייק אוויי טעים בלי בשר - המקומות שאהבנו בחודש האחרון
מי הייתה הכי כיפית, איזו מסעדה הכי טובה מחוץ לתל אביב ומי נתנה לנו את החוויה המושלמת? אבי אפרתי מסכם שנה במסעדות החדשות שנפתחו בתשע"ה
שום דבר לא הכין את אבי אפרתי לארוחה במשייה החדשה של השף יוסי שטרית. במסעדה במלון מנדלי בת"א, המבקר מתמוגג מאחת הארוחות הטובות שאכל כאן זה זמן רב
מסעדת משייה החדשה במלון מנדלי שבת"א מציעה מטבח מבית אימא בניחוח גלילי עם טוויסט מודרני, ארוחות בוקר מושלמות ואת המגע הייחודי של השף יוסי שטרית. הצצה ראשונה