לימונדה סודית ומתוקה של בבר
הבשלנית הטוניסאית פורטונה אוזן חושפת מתכון סודי לתרכיז לימונדה שקיבלה אי אז, לפני כשישה עשורים, מחברה הקונדיטור בבר בטוניס
הבשלנית הטוניסאית פורטונה אוזן חושפת מתכון סודי לתרכיז לימונדה שקיבלה אי אז, לפני כשישה עשורים, מחברה הקונדיטור בבר בטוניס
אבי ביטון בטייק אופ המושלם על הסנדוויץ' הטוניסאי המסורתי, עם לחמניות פריקסה משגעות, שאופים בתנור. יותר בריא והרבה יותר טעים
השבוע המונה טועם הגיע לפרדס חנה, וחזר משם עם ההמלצה הכי חשובה וחד משמעית בהיסטוריה של המדור: המסעדה הקטנה המגישה את תבשיל האלים הצפון-אפריקאי במחיר מגוחך ובכמות נדיבה. המקום פתוח רק לשעות ספורות ביום, או עד שהאוכל נגמר, ולכן מומלץ להתניע כבר עכשיו את הרכב
במרוקאית, מ'חמר היא בכלל פשטידת תפוחי אדמה וביצים, אבל בטוניסאית הכוונה לחצילים ממולאים המבושלים בשמן. הגרסה הנוכחית לממולאים האהובים מגוונת ובריאה יותר