עוגת פיסטוק ופירות אדומים של מגזינו
עוגה הכי יפה ומרשימה, שדורשת מעט השקעה אבל לגמרי שווה את זה
עוגה הכי יפה ומרשימה, שדורשת מעט השקעה אבל לגמרי שווה את זה
אין חובב קינוחים שלא מכיר את ויטרינת העוגות של מגזינו, ומתוכה פונקנו בקינוח פריך, עשיר ומושלם
חברת "ירזין סלע" שמפעילה מגוון רחב של מסעדות (ביניהן "מגזינו", "טאקאריה","קפה איטליה", "זוזוברה") ומעניקה שירותים בתחום ההסעדה לחברות בארץ ובעולם, נכנסת לראשונה לתחום הפודטק ומקימה את Food&Beyond סקיילרטור לסטארטפים
כבר מיציתם את כל אופציות המשלוחים? נמאס לכם מאותה פיצה שוב ושוב? מצאנו 7 מנות שיהפכו את הסגר הבלתי נגמר הזה, לקצת יותר טעים ומנחם
העוגות של מגזינו מקבלות חנות משל עצמן, למסעדת שאראק יש שף חדש, דוכן הפלאפל שהופך לטרטוריה איטלקית ופסטיבל בורגרים שלא תרצו להחמיץ. יש לנו מלא חדשות קולינריות, קבלו
את פתיחתן של המסעדות מחדש בחר אבי אפרתי לחגוג במגזינו - פשוט, ענייני ולא מסובך מדי. הוא גילה שהרבה יותר טוב שם מבעבר, ובעיקר - שאין יותר כיף מלצאת למסעדה
ברק כהן, הקונדיטור המוכשר של מגזינו, מתארח כאן השבוע עם עוגת גזר - שקצת כמו בפרק של מראה שחורה - אתם קובעים איך היא תסתיים, היא יכולה להישאר עוגת גזר קלאסית וביתית, או עוגת שכבות במילוי קרם לוטוס וקראמבל. כך או כך (שלא כמו במראה שחורה) - ההנאה מובטחת
מועדון ארוחת הצהרים הגיע למגזינו האיטלקית. למרות שמדובר במסעדה משומנת היטב שמאכילה המוני סועדים, היא נופלת במבחן האוכל, עם מנות סתמיות ומשעממות
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון מגיע לפרגן למסעדת מגזינו בתל אביב. משם הוא חוזר עם הטיפ הכי קריטי לפיצה מושלמת וגם עם השראה למנה שתעיף אתכם: פיצה הפוכה
לברוח מהגשם ולהשמין בנחת: כשמזג האויר מתקדר והטמפרטורות יורדות, הרעב מתעורר. אי לכך אספנו עבורכם את 8 המסעדות שהכי כיף להתחמם בהן בחורף
אם לא תחפשו קולינריה גדולה במסעדת מגזינו החדשה של האחים ירזין בת"א, תגלו מקום בילוי מוצלח וסימפטי שמספק את הסחורה עם הרבה סקס אפיל
האחים ירזין, אשר בין המסעדות בבעלותם ניתן למצוא את טאקריה, זוזוברה, מוזס וגם קפה איטליה, פותחים מסעדה איטלקית חדשה עם פיצות מהטאבון ומחירים נגישים