בית הדרקון
שלושה ימי השפלה, 27 שנות אוכל, עשור של שתיקה: אבי קונפורטי מוכן סוף סוף לדבר
שלושה ימי השפלה, 27 שנות אוכל, עשור של שתיקה: אבי קונפורטי מוכן סוף סוף לדבר
חברת "ירזין סלע" שמפעילה מגוון רחב של מסעדות (ביניהן "מגזינו", "טאקאריה","קפה איטליה", "זוזוברה") ומעניקה שירותים בתחום ההסעדה לחברות בארץ ובעולם, נכנסת לראשונה לתחום הפודטק ומקימה את Food&Beyond סקיילרטור לסטארטפים
בלית ברירה מדור ביקורת המסעדות של אבי אפרתי עובר הסבה לביקורת משלוחים, עד יעבור זעם (והקורונה), הוא מתחיל עם זוזוברה, אסיאתית פופולארית במיוחד, מוותיקות ענף המשלוחים, ומוצא אופציית צהריים לא מחייבת, יעילה וטובה לכל המשפחה
אבי לוי מביא את המוציא לת"א, פסטיבל המבורגרים בבאר שבע, באמריקה חוגגים את בואו של טראמפ עם תפריט מושחת במיוחד ועוד חדשות אוכל חמות
הבשורה של השבוע: במיקום לא צפוי יפתח הסניף הראשון של זוזוברה בתל אביב. כמו כן, שוק צפון חוגג, תפריט במסעדת מגדלנה ובר קולינרי חדש שנפתח בהשראת אייל שני. כל חדשות האוכל
אמנם מדובר במזללה אסייתית לכל המשפחה, בתמחור שעל פניו הוא הוגן למדי, אבל אבי אפרתי סבור שזוזוברה מתנהלת כפס ייצור נע שזקוק לניעור רציני
גולשת וואלה! אוכל התלהבה ממנת האטריות המיועדת לילדים במסעדת זוזוברה, וביקשה את הוראות ההכנה. חילצנו עבורה את המתכון
למי שמחפש מסעדה אסייתית חביבה שתאכיל אותו ואת טפו בזריזות בחופש הגדול, זוזוברה בהרצליה תהיה מוצלחת. מעבר לכך היא כבר תצטרך להשתדרג
זוזוברה האסיאתית חוגגת 12 שנים עם תפריט הודי שבנה השף אבי קונפורטי. לכבוד המאורע מספק קונפורטי טעימה מהריחות והטעמים היחודיים לו
זוזוברה ההרצליינית חוגגת עשור ומצ'פרת אתכם בשלושה מתכונים מושקעים שמתהדרים בחומרי גלם יוצאי דופן
כדי להזמין משלוח מזוזוברה, נאלצו האחיות להצפין מעבר לירקון. מזל שהמנות האגדיות הצליחו לפנק להן את החיך
במסעדת זוזוברה אוכלים את ארוחת הצהריים בנמהרות ובלי קישקושים מיותרים. מזל שאת האוכל הם משגרים מהר