פרנקו: "הוכחנו שאנחנו תחרותיים בכל מצב, יש לנו סגל מאוחד"
מאמן הפועל תל אביב אחרי הניצחון על בשיקטאש ביורוקאפ: "יש הרבה מסיחי דעת, כל מה שיכול להפריע - מפריע. חמאס תקעו לנו מקל רציני בגלגלים, אבל גם את המקל הזה נשבור"
מאמן הפועל תל אביב אחרי הניצחון על בשיקטאש ביורוקאפ: "יש הרבה מסיחי דעת, כל מה שיכול להפריע - מפריע. חמאס תקעו לנו מקל רציני בגלגלים, אבל גם את המקל הזה נשבור"
מאמן הפועל תל אביב שמח על הניצחון על אדמת סרביה במשחק "הביתי" והודה: "זה יתרון ענק עבור היריבות שלנו שאנחנו משחקים כאן ולא בארץ". מנפורד: "האוהדים שלנו מדהימים, שמח לנצח בשבילם"
פורוורד הפועל תל אביב לאחר הניצחון בלונדון: "רק רוצים לשמח את האוהדים". המאמן התייחס לפציעה של הרכז: "יישאר לטיפול, בשאיפה שזה יעזור"
מאמן הפועל תל אביב היה מרוצה מהיכולת של השחקנים בניצחון הקל על המבורג בחוץ. מנפורד שהצטיין: "שמח שנתנו 40 דקות של אושר לאוהדים". בקבוצה שמחו מהחלטת הנהלת היורוליג
בהפועל תל אביב שיתפו בתחושות אחרי הניצחון בוונציה. המאמן: "הכנה נוראית, המשפחות בלחץ". הפורוורד: "הניצחון הכי מספק"
מאמן הפועל תל אביב אחרי ה-73:100 על לובליאנה ביורוקאפ: "הורד מראה הרבה יותר מהעונה שעברה". פיאניג'יאני: "שמח לחזור לישראל, זה הפער בין הקבוצות"
דווקא כשהוא נכנס למועדון המאמנים הוותיקים בתולדות הפועל תל אביב, יוצא הערב (20:00, ספורט1) פרנקו לשנת מבחן. הוא בא מעונה מוצלחת, זוכה ליד חופשית בבניית הסגל ונהנה מתקציב שטרם היה במועדון. אך במה הוא שונה מעמיתו בהפועל ירושלים?
מאמן הפועל תל אביב טען בסיום: "היו צריכים לבדוק את הסל של קולסון. פספסנו, אבל נמשיך להגיע. זכות לאמן את החבר'ה האלה"
אחרי התבוסה ההיסטורית, מאמן מכבי תל אביב מצפה להתאוששות בדרבי המכריע (ג', 21:00). מאמן הפועל: "ההבדל בין המשחקים היה בגישה". אין שינויים בסגלי הקבוצות
מאמן הפועל ת"א טוען אחרי ההצגה: "ההפרש לא משקף. אבוקות? כמעט בכל פעם שהדליקו, הפסדנו". מנפורד מפנטז: "אליפות? מקווה מאוד שנצליח לעשות את זה"
מאמן הפועל ת"א סיכם את ההפסד בפתיחת סדרת הגמר: "נבדוק את עצמנו טוב טוב. שיחקנו נגד קבוצה טובה מאוד, אבל גם אנחנו טובים מאוד"
לאחר שניסיונות למצוא פשרה נענו בשלילה על ידי הצהובים, בית הדין יכריע בסוגיה. המארחת שמסרבת למתווה המנהלת להושבת האוהדים לא תסתכן בהפסד טכני אם תחויב בהעברת כרטיסים, ודורשת להעמיד גם את הפועל תל אביב לדין
"כשסיימנו במקום השלישי היתה פאניקה סביבנו", אמר פרנקו המאושר. במנהלת יבדקו אפשרות להקדים את משחק 1, דז'יקיץ' התעמת עם אוהד היריבה וסיכם את ההדחה: "דחפנו אותם לשחק את הכדורסל הכי טוב שלהם"
מאמן הפועל תל אביב הרגיע למרות ניצחון שיא בירושלים: "אף נקודה מפה לא תעזור במשחק הבא. מה שקרה פה היום נגמר"
מאמן הפועל ת"א גאה בשחקניו גם אחרי ההפסד הדרמטי בספרד: "הייתי צריך לגרד את השחקנים מחדר ההלבשה לצאת החוצה, הם לא רגילים לעוצמות האלה"
פרנקו לקראת רבע גמר היורוקאפ אצל חובנטוד (ד', 21:00, ספורט1): "כיף להיות במעמדים האלה, יש לנו הרבה ביטחון. נצטרך לשבש את השטף שלהם"
המאמן לפני שמינית גמר היורוקאפ מול ונציה (רביעי, 21:00, ספורט1): "תחושה גדולה של סיפוק, רוצים שהזינוק לא יהיה מקרי. זה מבחן גם לעתיד השחקנים"
מאמן הפועל ת"א הסביר מדוע העניק מנוחה לכוכב שלו מול גליל עליון: "חששתי מפציעה מיותרת שלו. אין הרבה מה לקחת מהמשחק הזה". פלג: "ניסינו להעניש במקום לשחק לפי הספר"
מאמן הפועל תל אביב סיכם את ה-70:92 על גראן קנאריה: "הציפייה היא לבוא לכל משחק עם כזו מסוגלות מנטלית". המאמן המפסיד לאקוביץ': "לא באנו באותה מוטיבציה כמוהם, לא שיחקנו באוויר כזו העונה"
מאמן הפועל תל אביב היה מאושר אחרי הניצחון המרשים על פריז ביורוקאפ שקירב את האדומים למקום השני הנחשק: "הקבוצה נבנתה להתמודד על תארים"
הפועל ת"א רשמה קאמבק מרשים בלונדון, המאמן החמיא לאוהדים ("לא ראיתי דבר כזה") ולמקריי: "עזר לנו לשמור על הראש מעל המים"
אכזבה בהפועל תל אביב אחרי הפסד החוץ בהמבורג. הפורוורד שנפצע ברבע האחרון סובל מפציעה בקרסול שנראית בשלב הראשוני לא חמורה מדי. שבחים לקהל שהגיע לגרמניה
הפועל תל אביב העמידה שיא קליעה שלילי וספגה הפסד ביתי ראשון העונה, 70:64 לבודוצ'נוסט, לאחר שלא הובילה כלל. המאמן מבקש סבלנות: "אנחנו צריכים לעשות התאמות להרכב החדש, וזה ייקח זמן". ביום שישי (13:30) כבר מחכה לה הפועל חולון בליגת העל
מאמן הפועל תל אביב חגג את ה-63:93 ואהב את חזרתו לעניינים של טוקוטו: "זה ייתן לו עוד שקט לעשות דברים אחרים שעבדו לו פחות טוב"
כוכב הניצחון של הפועל תל אביב בפריז: "נשארנו ביחד, זו הדרך שלנו לנצח". פרנקו: "נעשה סיור במגדל אייפל ונחזור לעוד שבוע קשה בליגה"
האדומים יתארחו אצל פריז בסקטבול (רביעי, 21:30, ספורט1), נועלת הטבלה מצרפת. פרנקו: "זה אתגר גבוה עבורנו". טימור: "אין זמן לחשוב על המשחק הקודם". הכירו את היריבה
מאמן הפועל תל אביב התלהב מהמחצית השנייה ב-73:87: "שמרנו נהדר, קשה לנצח פה". גינת החמיא להורטון, דרוקר התאכזב: "לא אהבתי הרבה דברים גם כשהובלנו, הפסדנו בצדק"
הפועל תל אביב פירקה את אילת במחזור הפתיחה, המאמן: "גרמנו לזה להיראות קל". בית הלחמי: "מאכזב מאוד. יהיו שינויים"
כוכב הפועל תל אביב לאחר העלייה לגמר גביע ווינר: "המטרות שלנו גדולות מזה". מאמנו דני פרנקו: "אם ניצחנו ביום כזה, אפשר להיות מרוצים". דז'יקיץ': "אולי איחרתי בכמה חילופים ואני לא מרוצה מההתקפה, אבל קל למצוא את הדברים הגרועים בספטמבר"
"כולם באופוריה, אבל אנחנו הולכים לעונה קשה". "קפצנו מבית ספר יסודי לתיכון עם היורוקאפ". "האליפות על הרצפה בכל שנה". "אשאר בהפועל תל אביב כל עוד ירצו בי". "אנחנו רוצים ללמוד, ולא להגיע שוב פצועים וחבולים". מאמן האדומים בריאיון מיוחד
מאמן מכבי תל אביב אחרי העלייה ל-0:2 בסדרת רבע הגמר: "היו נקודות של חוסר ריכוז טוטאלי". מאמן הפועל תל אביב: "מרגיש שמגיע לנו קצת יותר כבוד. הם עדיין פייבוריטים מול כל קבוצה בליגה"
אחרי ההפסד במשחק הראשון ברבע הגמר ביד אליהו, האדומים מכינים לצהובים: "קבלת פנים שהם עוד לא ראו". אכזבה מהשריקות של השופטים והיכולת ההגנתית
מאמן האלופה מרוצה לאחר הניצחון על היריבה העירונית בפתיחת רבע גמר הפלייאוף. מאמן האדומים: "לא המשחק שרצינו שיתפתח"
המאמן הגיב לתבוסה ששלחה את הפועל תל אביב לבית התחתון: "דף הסטטיסטיקה בפח, לא הופענו". מאמן הפועל גליל עליון חגג: "גאווה עצומה, צריכים לשמוח"
מאמן הפועל חולון אחרי הניצחון על הפועל תל אביב: "ויתרתי על המשחק הקודם, סמית' לא עשה פרצופים כשלא התלבש, היכולות מזכירות את ווילבקין". פרנקו: "אין קסמים וקיצורי דרך, הביכו אותנו"
הפועל תל אביב הפסידה ללא ג'ייקובן בראון, מאמנה יודע: "לא יכולים לשבת ולחכות לו". מועמדותו של אלכס המילטון נבדקת. בבני הרצליה מאושרים, אורן אהרוני: "לא הייתה שאלה לגבי הנסיעה של אונואקו"
מאמן הפועל תל אביב היה מרוצה אחרי הניצחון על עירוני נס ציונה אך יודע שהדרך לבית העליון ארוכה: "חוזרים למשחקים כמו בגביע, ירושלים והרצליה". ליאור ליובין מאוכזב: "היינו צריכים לשחק יותר חזק"
האדומים הודיעו על חידוש החוזה של המאמן עד לתום עונת 2023/24. פרנקו הצהיר: "המטרה - לשמור על הפועל תחרותית ושאפתנית"
המאמן צפוי להישאר במועדון עד לסוף עונת 2023/24, הפרטים העקרוניים כבר סוכמו בפגישה בין ההנהלה לסוכנו. במועדון מעוניינים להשאיר את טוקוטו, בראון ויאנג
המאמן צייץ מחדש "טעויות" שיפוט שעות אחרי ההפסד בגמר הגביע, בקבוצה מבטיחים: "לא ניתן לזה לחזור". טימור "מרוסק", אבל דווקא רמי כהן מגיב במתינות: "מגיע להרצליה, נמשיך לרדוף אחרי התואר"
האדומים זעמו על צוות השיפוט בגמר הגביע אחרי ההפסד לבני הרצליה: "לא יכול להיות מה שהיה על הפרקט, לא רצו שניקח"
המאמן היה רחוק הפסד אחד מפיטורים, אך בערב אחד הכל השתנה, ומאז קבוצתו מקצצת 14 נקודות מהיריבות וכופה עליהן 17 איבודים. בר טימור: "דני הצליח להגיע לשחקנים ולגרום להם לרצות לשמור". האם פרנקו יזכה בגביע ובהארכת חוזה מוקדמת?
הפועל תל אביב ובני הרצליה מוכנות לגמר הגביע בחמישי. טימור: "מהיום הראשון אני חולם להניף פה גביע". מאמן האדומים: "רק מחר נדע אם ירדנו לקרקע מהדרבי"
הפועל תל אביב חגגה ניצחון שלישי העונה בדרבי וגמר גביע, המאמן: "קרדיט לכולם". בר טימור: "ערב גדול, לא בגלל היריבה"
מאמן הפועל ירושלים אחרי ההדחה מהגביע: "אני חדש ועושה טעויות, חסר לנו גארד". מאמן הפועל תל אביב: "כיף ענק, ניצחנו עם השיניים והציפורניים". וגם: האירוע הדרמטי לפני המשחק
מאמן הפועל תל אביב נשם לרווחה לאחר ה-62:67 על הפועל חולון, והגיב לביקורות: "אני מאמן טוב מאוד, הגעתי להישגים בכל מקום"
אחרי קיץ אופטימי, הפועל תל אביב שוב התרסקה, והמאמן שהגיע להציל אותה בעונה שעברה נכשל וסופג את רוב האש. על ההחלטות הרעות בקיץ, הירידה בכמות הקהל ביציעים, והאיש העומד בראש המערכת - שהביקורת נגדו הולכת וגוברת
מאמן הפועל תל אביב צפוי לעמוד על הקווים נגד הפועל חולון, אבל אם לא יחול שיפור ניכר במצב הוא עלול לשלם את המחיר: "זו אחריות מלאה שלו". ביקורת גם על טוקוטו ויאנג, ומדוע סופסל רז אדם?
אכזבה בהפועל תל אביב אחרי ההפסד לנס ציונה, המאמן מתוסכל: "נתנו לנס ציונה לקבל ביטחון". אצל המקומיים אנחת רווחה, ליובין: "היה שיפור ממשחק למשחק". בקבוצה פירגנו ללוינסון, בהפועל כעסו על פסק זמן של ליובין בסיום: "צריך יותר טקט"
אחרי התבוסה ברוממה להפועל חיפה, במועדון חוששים לא להיכנס לרבע גמר גביע המדינה וממשיכים לחפש מחליף להרננדס שהצטיין עם 15 נקודות ו-7 ריבאונדים, כשדיון תומפסון נחשב למועמד מוביל