קטש: "זה היה משחק מוזר, יותר מדי דברים קרו ונצטרך לבדוק למה"
מאמן מכבי תל אביב אחרי ה-91:94 הדרמטי בווילרבאן: "מצאנו את הדרך לנצח, אבל זה לא היה המשחק הכי טוב שלנו הגנתית והתקפית"
מאמן מכבי תל אביב אחרי ה-91:94 הדרמטי בווילרבאן: "מצאנו את הדרך לנצח, אבל זה לא היה המשחק הכי טוב שלנו הגנתית והתקפית"
מאמן מכבי תל אביב היה מתוסכל מההפסד הצמוד לברצלונה: "אנחנו חסרי שקט מנטלית, זה האתגר הגדול שלנו. מתגעגעים לישראל, חסר לנו הקהל הביתי והאנרגיות שהוא מביא"
מכבי תל אביב חילצה ניצחון נגד פנרבחצ'ה, והשחקנים נתנו קרדיט לשיחת המחצית של קטש, קולסון: "מראה על הכימיה והזהות שלנו". וגם: האקטיביות של בולדווין, השינוי ההגנתי, השחקן שסתם פיות אחרי הביקורות והמשחק הבא שיידחה
מאמן מכבי ת"א אהב את הקאמבק שהוביל לניצחון על פנרבחצ'ה: "גירדנו ניצחון לא היה הכי יפה - אבל ככה זה ביורוליג"
מאמן מכבי תל אביב אחרי ההפסד ה"ביתי" בבלגרד לאולימפיאקוס: "18 כדורים חוזרים שלהם בהתקפה והאחוזים שלנו לשלוש עשו את ההבדל"
מאמן מכבי ת"א שמח מהניצחון ה"ביתי" על באיירן: "מוצאים דרכים לנצח בזמנים קשים. מקווה שנוכל להרגיש יותר כמו בית כאן". קולסון: "מתגעגעים לתל אביב והאוהדים, טוב להיות כאן"
במכבי תל אביב היו מרוצים מהניצחון במילאנו, פרגנו לריברו ואפילו לווב ומתכוננים לתשעה ימים בלי משחק: "הלוואי שהיינו משחקים נגד ריאל בעוד יומיים". בראון: "עוברים עלינו הרבה דברים החודש, מצאנו את הדרך להתאזן"
מאמן מכבי תל אביב שמח על התוצאה מול מילאנו, אבל התייחס בעיקר למצב הקשה בארץ: "המחשבה שלנו היא בבית, אנחנו מתגעגעים. מלחמה היא לא טובה לאף אחד, חייבים לנצח אותה"
מאמן מכבי תל אביב סיכם את התבוסה במונאקו: "צריך שזה לא יקרה שוב. נצטרך להגיב לסיטואציה הקשה ולגלות אופי, הבית שלנו חסר לנו"
מאמן מכבי תל אביב נשמע נרגש אחרי הניצחון 81:86 על פנאתינייקוס בחוץ בתום הארכה: "לא היה לנו קל בכלל בשבועיים האחרונים, לא קל לנצח כאן, במיוחד לא בימים הללו"
מאמן מכבי תל אביב לאחר ההפסד 75:66 בוולנסיה: "ניסינו לעשות הכול, אבל צריכים להיכנס לקצב". בשישי: בחוץ מול פנאתינייקוס
מאמן מכבי תל אביב הודה אחרי פרטיזן: "עובדים על שמות אחרים". על המשחק המצוין: "לא חשבתי שננצח כך". מחמאות לבלאט, ריברו וקליבלנד
הגמר הבלתי נשכח נגד מכבי תל אביב, הפציעה הארורה, הימים היפים והמשברים שחוו יחד, הדומה והשונה ביניהם, וים מדר ("לא היה אמיתי איתי"). בלעדי לוואלה! ספורט: גדול מאמני הכדורסל באירופה בריאיון זוגי ראשון עם חניכו הישראלי
הגארד ייעדר לא רק מול פרטיזן בפתיחת היורוליג: "נצטרך להתכונן לסיטואציה שהוא יחסר תקופה. חשוב מאוד להתחיל עם ניצחון"
אחרי הזכייה בגביע ווינר האדומים צייצו "בואו, עולים להניף" כתגובה לציוץ של הצהובים בדרבי שבוטל. קטש על בולדווין: "ננעל לו הגב, מקווה שזה לא חמור". גם ניבו נפגע. דז'יקיץ': "מלבד התוצאה, אני לא מרוצה"
מאמן מכבי תל אביב סיכם ניצחון על קרית אתא, החמיא לעומר מאייר ("הוא עם ביטחון שאין לשחקנים שמבוגרים ממנו בעשור"), ולבן קרטר ("אשמח שיהיה איתנו כל השנה") והתכונן לדרבי בחצי גמר גביע ווינר. אברהמי: "בלי הגנה ואנרגיות, אין לנו סיכוי מול רוב הליגה"
מאמן מכבי תל אביב היה מרוצה מהניצחון על היריבה הטורקית במשחק ההכנה: "צריך להתרגל לאינטנסיביות. יש הרבה מה ללמוד ולתקן ובגלל זה ההכנות האלה חשובות"
מאמן מכבי תל אביב התרגש בחגיגות הליליות של הצהובים, והודה לשחקנים: "הייתה עונה מטורפת, לא היינו עוברים אותה בלי האופי שלכם"
הרשימה המחייבת שעודד קטש נכנס אליה. ההתפוצצות של ווייד בולדווין בדרך לתואר ראשון. ההמתנה הממושכת שהסתיימה ביד אליהו. ותמונת הניצחון של גיא פניני
מאמן מכבי ת"א התרגש אחרי הזכייה באליפות, סימן את הרגע בו הכל השתחרר והודה: "הקרבתי כדי להגיע לרגע הזה. תענוג לאמן את בראון ובולדווין. ג'ייקובן? הוא מייצר בעיות לא פחות מהגארדים הגדולים באירופה". על הגמר: "חבל שזה לא היה הטוב מ-5"
אחרי התבוסה ההיסטורית, מאמן מכבי תל אביב מצפה להתאוששות בדרבי המכריע (ג', 21:00). מאמן הפועל: "ההבדל בין המשחקים היה בגישה". אין שינויים בסגלי הקבוצות
מאמן מכבי תל אביב אחרי ההפסד המשפיל בדרבי: "צריך לקחת אחריות, בעיקר אני. מה שקרה לפני הפתיחה השפיע, אבל זה לא תירוץ"
הצהובים רחוקים ניצחון אחד מאליפות, ומוכנים למשחק חם מאוד באולם הביתי של הפועל, כשבמקרה של ניצחון הטקס עשוי לעבור: "לא מכירים מקרים כאלה מהעולם". בקבוצה פרגנו לג'ייק כהן
מאמן מכבי תל אביב מרוצה אחרי ה-0:1 בסדרת הגמר: "ג'ייק כהן אדיר בשבילנו". בולדווין: "שחקנים זינקו על הפרקט, ככה זוכים באליפות"
שינוי אחד בסגל הצהוב לסדרת הגמר, הפועל תל אביב ממשיכה עם הורד. קטש: "יש להם סגל מהאיכותיים ביותר שאני זוכר בליגה". פרנקו: "צריכים לטפוח לעצמנו על השכם על הדרך שעשינו"
עודד קטש סיכם את הניצחון של מכבי תל אביב, שסידר לה 0:2 בסדרה על הפועל באר שבע/דימונה: "הדברים הקטנים הכריעו". ליובין: "הם הכי טובים בארץ, נצטרך יותר מאמץ ונבוא משוחררים למשחק 3"
מאמן מכבי תל אביב הודה שקבוצתו היתה עייפה מול באר שבע: "צריכים להתחדד מהר מאוד ולאסוף את עצמנו באנרגיות. אין מקום לטעויות"
אחרי ההעפלה לפלייאוף היורוליג והבטחת המקום הראשון בליגת העל בתום העונה הסדירה, הצהובים החליטו לממש את האופציה להשאיר את המאמן לעונה שנייה גם אם לא יזכה באליפות. שמעון מזרחי: "אין ראוי ממנו להמשיך"
מאמן מכבי תל אביב אחרי ההדחה: "רצינו יותר מדי, אבל אי אפשר להאשים שחקנים על אובר מוטיבציה. בראון? הוא השקיע הרבה מאמץ"
מכבי תל אביב יצאה למשחק החמישי והמכריע במונאקו, המאמן התייחס לעובדה שאף קבוצה לא שמטה את יתרון הביתיות ברגע האמת: "יש לחץ והתרגשות, צריך לחבק את זה"
מאמן מכבי תל אביב סיכם את ההפסד הכואב למונאקו: "צריך להשתמש בנשק הכי חזק שלנו - הביחד והאופי שלנו. יהיה מאמץ גדול בחמישי"
מאמן מכבי תל אביב דיבר לקראת המשחק השלישי מול מונאקו (ג', 21:05): "הם היו אגרסיביים מאוד במשחק השני והשופטים נתנו לשחק. הלחץ הוא גם על היריבה, אנחנו חיים בשביל משחקים מהסוג הזה"
מאמן מכבי תל אביב התייחס לשינוי שעברה קבוצתו לאורך העונה ודיבר לקראת המשחק השני מול מונאקו: "מנסים לעשות כמה שיותר התאמות בזמן קצר". היריבה נערכת ל"משחק הכי חשוב שלנו העונה", אוברדוביץ' שואב עידוד מהעונה שעברה ומגבה את ג'יימס
מכבי תל אביב עלתה ל-0:1 במונאקו וחגגה עצמאות עם דגלים ושירת ההמנון: "מקווה ששימחנו הרבה אנשים". קטש שיבח את הקהל ("נתנו דחיפה כשהיה קשה") והוסיף: "עצרנו אותם בריבאונד התקפה וזה היה מפתח מההתחלה, היינו נחושים מאוד"
היחסים עם האוהדים וההנהלה, המסר המשכנע מבולדווין, העזרה מבלאט ("גם כשהוא לא בארץ, הוא צופה באימונים"), השיחות אחרי ההפסד בגמר הגביע, הכניסה למועדון מאמני היורוליג ומה לא הסתדר עם היליארד? מיוחד לוואלה! ספורט: מאמן מכבי תל אביב בריאיון
שחקן מכבי תל אביב מהלל את המאמן: "הוא הרוויח את האמון והכבוד של כולנו". ויש גם הימור אופטימי: "הדיבור על פיינל פור לא מלחיץ"
היריבה מונאקו נתנה לאוברדוביץ' רוח גבית ו"קטש הליטאי" כבר קיבל את הפרס על העונה המרשימה: בזמן שמכבי תל אביב משקיעה מאמצים כבירים בהארכת חוזים לשחקנים, המאמן צריך להביא אליפות כדי להבטיח את עתידו
מכבי ת"א נראתה רע בבית בהפסד לגליל עליון, קטש נתן עדכון מעודד על קולסון שנפצע, והודה: "נתנו להם את המשחק". וושינגטון: "עכשיו כולם מכירים את השם שלי"
ב"באסקטניוז" סיכמו את העונה הסדירה ביורוליג, הודו בטעויות עם קטש ובולדווין, ובחרו בבראון לרכז המצטיין במפעל: "כמעט MVP"
דווקא מפני שריאל מדריד הייתה במיטבה, זהו אחד מהניצחונות הגדולים בהיסטוריה של מכבי תל אביב. הטור של דני דבורין
הוא חשש לחזור ליד אליהו בימי חמישי, ושוב הוכתר ל"מלך ישראל". הוא ידע שיתקבל בחשדנות, והיה חייב לעצמו את הסיכון. הוא הצעיד את שחקניו לשיא, ובעולם מתוקן כבר הייתה יוצאת ההודעה על הארכת חוזהו. הפנים האמיתיות מאחורי ההישג של מכבי תל אביב
מאמן מכבי תל אביב: "נתנו הצגות מול הקבוצות הטובות באירופה". לורנזו בראון יהיה כשיר למונאקו: "פיינל פור? רוצה אליפות"
הצהובים עלו לשמונה הגדולות ביורוליג בזכות הפסד מינימלי בקובנה, לורנזו בראון: "הטפתי כל העונה שזה ייקח זמן, הפלייאוף זה משחק אחר". וגם: ההתקפה האחרונה, היריבה שתתגלה אולי אחרי המשחק נגד ריאל ושינוי סדר המשחקים בליגה
מאמן מכבי תל אביב התייחס להבטחת המקום בטופ 8 דווקא אחרי הפסד לז'לגיריס. על היריבות האפשריות בסדרה: "אין העדפה, בכל מקרה נהיה אנדרדוג". על ההתקפה האחרונה: "ידענו שהפסד בנקודה יספיק, לא סימנתי שחקן, רק רציתי לוודא שלא עושים עבירה טפשית"
מאמן מכבי תל אביב לקראת המשחק בליטא, שניצחון בו יבטיח כרטיס לרבע הגמר: "הפועל ירושלים הייתה ההכנה הכי טובה שהליגה יכולה לספק" (חמישי, 20:00)
מאמן מכבי תל אביב זכה לאהבה גדולה אחרי הניצחון על מילאנו ונפתח במסיבת העיתונאים. לורנזו בראון מכוון לפלייאוף: "מקווה שהקבוצות מפחדות מאיתנו". וגם: המטרות הבאות אחרי בולדווין, והנקמה בירושלים?
מאמן מכבי תל אביב היה מרוצה מההופעה של שחקניו בניצחון על וילרבאן שקירב אותם לשלב הבא ביורוליג: "יש עדיין עבודה לעשות, אבל אני לוקח את זה. צריכים להשתפר הגנתית לקראת ההמשך"
מכבי תל אביב המריאה לצרפת לקראת המפגש עם נועלת הטבלה וילרבאן (חמישי, 21:00): "בנינו קבוצה מאפס, עברנו תהליך טבעי של קבוצה חדשה שנבנתה"
מאמן מכבי ת"א נהנה נגד באסקוניה וחושש מווילרבאן: "לא טוב לנו להיות פייבוריטים". בולדווין: "אני ובראון - הצמד הטוב ביורוליג"
הצהובים יארחו את יריבתם הישירה לפלייאוף, שהתעללה בהם במשחק הראשון בוויטוריה. קולסון: "מה שהם עשו לנו לא בסדר, זה פגע בנו". ג'ייק כהן: "ניצחנו כבר משחקים גדולים, יודעים מה זה דורש מאיתנו"