פופ אוברס מלוחים
בלי התפחות ועניינים, סבינה ולדמן מכינה מאפה בצק עלים עם עגבניות לחות, בזיליקום, זיתים ומוצרלה פרסקה. או בקיצור - פופ אוברס טעימים עם נשמה ים-תיכונית, שמכינים בכמה רגעים
בלי התפחות ועניינים, סבינה ולדמן מכינה מאפה בצק עלים עם עגבניות לחות, בזיליקום, זיתים ומוצרלה פרסקה. או בקיצור - פופ אוברס טעימים עם נשמה ים-תיכונית, שמכינים בכמה רגעים
מתן שופן לא צריך אורחים בשביל לפנק את המשפחה במאפה ריחני וטעים עשוי בצק שק"מ משודרג בתחתית ומעליו מלית עשירה של תרד ואפונה ירוקה
מתכון קליל וכיפי לאורז מוקרם עם תירס שילדים אוהבים בחופש הגדול, מחמישה מרכיבים פשוטים שיש בכל בית (ויש גם אפשרות לשדרוגים נוספים)
תבנית לוהטת של שכבות בצק פילו פריכות ומלית מפנקת ועשירה של תרד וגבינות. מינימום השקעה ויש לכם מאפה משפחתי ענק ומושלם, קלאסי לבראנץ' של שבת בבוקר
מתכון ללחמניות פיצה שבתוכן מחכים רוטב עגבניות, גבינה וזיתים. מושלם לחג השבועות ובכלל
אין אחד שלא אוהב פרוסה של מאפה פילו עשיר וחם במילוי בשר טחון, אתם כבר מחליטים אם עוף או בקר
שכבות-שכבות של פרוסות קולורבי דקות אפויות וביניהן רוטב עגבניות עם שמנת וגבינות מבעבעות. אינס שילת ינאי עם מתכון למאפה משפחתי מושלם וטעים עד טירוף
כולנו מחפשים פתרונות קלים ונוחים שאפשר לשלוף מהמקרר בכל רגע, לחמם ולתת לילדים (ולעצמנו) משהו קצת מזין, את המאפינס המלוחים האלה אפשר לנשנש בבית או לקחת ליום טיול בחוץ. כך או כך, ההנאה מובטחת
ליאת שירית לוקחת את הטארט המפורסם לטיול צרפתי נינוח מאוד ומשוחרר מאוד, והתוצאה מדהימה
אם שפר עליכם מזלכם, נתקלם בילדותכם במכלת השכונתית, או במאפייה בדרך חזרה מהים, בפיתה עם בצל. כאן אינס שילת ינאי אופה ביחד איתכם מאפה מענג במיוחד
השימוש בקמח שמרים משרה ביטחון בהכנת הבצק, והאפייה בכלום זמן במיקרו הופכת את רול הקינמון הזה למעדן מהיר שמפיץ ריחות אפייה בשניות בכל הבית
ברגע שמבינים את הטריק, הכי קל להכין מאפה תרד גבינה בצורת שושנים או שבלולים ולתת לבית להתמלא בריח מטריף של אפיה וגבינות
מירב שיינר דנצ'נקו אופה השבוע פוקצ'ה זהובה ומשגעת, גדולה ומרשימה, עם פירה תפוחי אדמה בבלילה שמשדרג אותה באלסטיות מדהימה, כזאת שמגישים למרכז השולחן ושהופכת כל ארוחה לחוויה. לא תספיקו להגיד צ'או בלה והיא כבר תיעלם
אי אפשר לעמוד בפני לחם שום, זה בדוק, עכשיו בתיה שורק לוקחת את זה צעד אחד קדימה, ממלאת אותו בגבינה, וכורכת אותו למאפה חגיגי, שכל מה שבא זה לתלוש ממנו חתיכה
רשת "מאפה נאמן" התחילה את דרכה בהסבה מקצועית שנאלץ לעשות מורה לצרפתית, עולה חדש מפרס, וכיום מפעילה 60 סניפים בפריסה ארצית. המלחמה בעזה אולי שיבשה את החגיגות לציון 80 שנה, אבל לא פגעה בגאוות היחידה
מירב שיינר-דנצ'נקו משלבת את הזהב השחור בשבלולי שמרים נהדרים עם מרציפן
מירב שיינר במתכון לשבלולי קינמון מפנקים, שממלאים את הבית בניחוחות משכרים
הבריטים אוהבים לקחת אותו לצד המתוק, אנחנו לקחנו אותו לשפע גבינות טובות עם עשבי תיבול וזיתים
כשאינס שילת ינאי רוצה לפנק את היקרים לה היא מכינה לחמניות מלוחות ממולאות, כאלו שמפזרות ריח מדהים בבית וכל יושביו שמחים לאכול לארוחת הצהריים לצד סלט רענן וטחינה. הפעם היא כורכת ומגלגלת אותן ממש כמו רוגעלך וממלאת בבשר. אל דאגה יש גם גרסה צמחונית
הבייגל הזה ממכר ממש, הזיתים נותנים ביס הפתעה של מליחות והוא מושלם ככריך או גם ככה בלי כלום. מתכון שלוקח אתכם צעד אחד צעד עד לתוצאה המושלמת
הרוזלך של רשת קפה לנדוור הפך בשנים האחרונות לאחד המאפים האהובים ביותר על הקהל ואנחנו השגנו את המתכון לרוזלך בננה לוטי (בגרסה רגילה או טבעונית), לא חושבים שיש משהו שיכול להתעלות על זה
להיט הילדות הפריך מהאייטיז חוזר בגרסה עדכנית ומעודנת יותר; מירב שיינר-דנצ'נקו לוקחת בצק שמרים עלים, ממלאת אותו בזיתים ושני סוגים של גבינה, והופכת אותו לגן עדן, במיוחד עבור ילדים
אינס שילת ינאי מכינה קוביות קטנטנות, מתקתקות ומטריפות שילדים פשוט יזללו
סנדרה מנור, בשלנית ביאמי, עם מתכון קל להכנת מאפה בשר שיפה להגיש אותו למרכז השולחן על קרש עץ מרשים
מתכון מלא רגש וחומרי גלם מקומיים, שהוא מחווה לפשוט, לארצי ולשורשי. מירב שיינר מכינה מאפה פילאס עם עלי גפן ממולאים, צנוברים ויוגורט - חגיגה טעימה ויפה לסוף השבוע
הרבה יותר פשוט ממה שחשבתם, הרבה יותר טעים ממה שהתרגלתם
רשת "מאפה נאמן" מצפינה ומתרחבת עם סניף נוסף בקריית שמונה. הסניף החדש שנפתח במתחם ביג בעיר, מצטרף ל-56 הסניפים הפעילים, הוא מתפרס על פני 200 מ"ר והושקעו בהקמתו כ-2.5 מיליון שקל. הרשת מדווחת על כוונת התרחבות מאסיבית עם פתיחה של 5 סניפים נוספים בשנה הנוכחית
באים אורחים במפתיע או שהילדים מגיעים עם ערימת חברים? לאינס ינאי יש תמיד בצק עלים בשלוף שהופך למאפה בורקס ענקי ומפנק
במקום פסטה משתמש מתן שופן בפרוסות תפוחי אדמה, שמסתדרות שכבות שכבות וביניהן רוטב בולונז עשיר עם טריק שמוסיף המון טעם - תבנית שחומה וריחנית שהיא ארוחה שלמה
רשת בוטיק סנטרל, כמו הפטיסריז המובילים בעולם, נערכת ליום הקרואסון הבינלאומי שמצויין ממש היום (30.1) עם מגוון עשיר של קרואסונים קלאסיים לצד מהדורות חגיגיות ומוגבלות. בוטיק סנטרל מציג יצירתיות עם אחד ענק! מהדורה מיוחדת של רוגלך-קרואסון שוקולד בגרסה משפחתית
הוא רך, ממכר ויש לו מראה פרוע ומקסים. בתיה שורק מלמדת להכין מאפה קשרים מקמח כוסמין שמחביא בתוכו הפתעות כמו שום וגם מוצרלה, כזו שנמתחת עם כל חתיכה שבוצעים ממנו
מאפה לחמניות ביס רכות וענניות מקמח כוסמין שמניחים במרכז השולחן וכל אחד תולש
דמיינו רול מבצק פיצה לוהט שיוצא מהתנור ובפנים רוטב עגבניות וגבינת מוצרלה חמה ונמתחת עם שלל תוספת
זה ללא ספק מאפה הסתיו-חורף הכי טוב ומפנק שאתם יכולים להוציא מהתנור הביתי שלכם
מירב שיינר חוגגת את החג האחרון בהחלט לתקופה זו עם עוגה עונתית ומשגעת של בצק עלים פריך, קרם שקדים מתקתק ותפוחים שמשלימים את כל הטוב הזה
במקום סנדביץ' עם טונה, מכינה אינס ינאי מאפי קלצונה ריחניים ונפלאים לארוחת ערב שאפשר גם לארוז למחרת ולקחת לעבודה, ללימודים או סתם לפיקניק על חוף הים
השף יוגב ירוס ממסעדת מישלה עם מתכון לטארט מלוח עם קרם עגבניות וגבינות, שייקח אתכם למסע בזמן, כי מתי עוד ייצא לכם להכין מנה שרשומה בספרי הטבחים של בתי במלוכה איטלקיים?
מה עושים כששבועות נופל על שבת? מכינים חלת כדורים נתלשת וחגיגית ממולאת גבינות למרכז שולחן החג. ויש גם טיפ של מאפיות שיהפוך את המילוי אפילו לטעים יותר
השפית אביבית פריאל מלמדת את הסוד לבצק עשיר ורך במיוחד מקמח כוסמין וממלאת אותו בשילוב המנצח של תרד, בצל מטוגן וגבינת פטה לכדי מאפה שושנים נתלש
אתם יכולים להמשיך לשבור את הראש לגבי מה תכינו לחג שבועות, או פשוט להכין שבלול פיצה משפחתי ענק של עז תלם ולנצח הכל
מתכון שהוא הצלחה בטוחה - לא מסובך מידי להכנה, אבל בזכות כמה טריקים הופך למנת רושם נהדרת לשולחן החג
מחפשים רעיון לארוחה משפחתית קלילה וכיפית לפסח? המאפה הזה הוא כל מה שאתם צריכים
מתכון למאפה משפחתי המשלב בין מזרח למערב - אורז מוקפץ ופטריות בתיבול סיני, אפויים ברוטב עגבניות ומוקרמים בהרבה מוצרלה. תענוג בכל ביס
סופ"ש גשום הוא תירוץ מושלם להכין לחם נתלש, הפעם דווקא מהז'אנר המתוק - של עוגה בעלת מעטה פריך מלמעלה, שקדים קלויים מלמטה ובפנים 'שמיכת פוך' מתקתקה שנמסה בפה
מצד אחד מרגישים את הרכות של גבינת הברי הנמסה ומהצד השני את הפריכות הקראנצ'ית של האגוזים. יחד עם הבצק הפריך מתקבל קיש מהחלומות
מרקם רך ומענג, טכניקה כמו של מאפה קראנץ ומילוי מלוח, עוקצני ובועט
עדי ואלעד כחלון יצאו לחל"ת כמו כולם וחשבו מה לעשות כמו כולם. בניגוד לכולם, הם פיצחו את סודותיו של בצק הפרעצל
דג ברמונדי מתובל ועסיסי בפנים, מעטה פריך וזהוב של בצק בחוץ - אם אתם מחפשים מנת דג טעימה ויפייפיה לשולחן החג, כזו שתגרור קריאות התפלאות ותגרום לכולם לשלוף טלפונים ולצלם, זו המנה שלכם
הכירו את שאדי חטיב - אביו היה מוכר גלידות במשך 30 שנה ולכן היה זה אך טבעי שהוא ישתלב בתחום. כיום שאדי משווק גלידות ומאפים שונים למאפיות ומסעדות ברחבי הארץ
שמועה על ביסטרו בעיר הצפונית, גרמה לנו להזמין מאפה משוגע מבצק פיצה מושלם ומילוי מפתיע. מדור חדש מרים למסעדות הישראליות - בכל שבוע נבחר משלוח מיוחד של מנה ממסעדה, ונלמד אתכם איך להכין אותו בבית