פרחים לחג: שושני בצק במילוי חבושים מארגנטינה
בעת מילוי המרמלדה וקיפול הבצק נוצרת למאפה צורה מרהיבה של פרח. גלאדיס גוטנמכר מכינה פסטליטוס דה ממבריז'ו בסגנון ארגנטינאי, מאפה שושנים חגיגי שיפאר את שולחן שבועות
בעת מילוי המרמלדה וקיפול הבצק נוצרת למאפה צורה מרהיבה של פרח. גלאדיס גוטנמכר מכינה פסטליטוס דה ממבריז'ו בסגנון ארגנטינאי, מאפה שושנים חגיגי שיפאר את שולחן שבועות
השף איתן ונונו ממסעדת החלוצים אוהב לעבוד עם חומרי גלם עונתיים ומזדרז לנצל את עונתם הקצרה של החבושים, לשמר בסירופ מתובל ולהכין מהם קינוח קל וטעים עם בצק עלים פריך, קרם יוגורט ופיסטוקים
כדי לשבור צומות כמו שצריך מומלץ להתחיל במשהו מתוק. 6 מתכונים לקינוחים שיעזרו לכם לחזור לשגרה אחרי צום ט' באב
תומר ניב מהמטבח של רמה יוצא מהקופסה ומכין ארוחת חג בהשראת חומרי גלם מקומיים. בתפריט: ריג'לה בטמפורה, צלעות טלה ברוטב עלי גפן ורוזמרין וגויאבה עם חבושים
החבוש הוא פרי עם לא מעט דרישות מייגעות הכוללות תהליך ניקוי ובישול ארוך, אולם התוצאה - טעמים עמוקים של חמיצות ומתיקות מעודנים - הופכת את ההשקעה למשתלמת במיוחד
פרי השבוע הוא סנוב לא קטן - צריך לבשל אותו לפני שנועצים בו שיניים אבל זה שווה את המאמץ. אלינוער רבין מכינה עוף עם חבושים וממליצה להגישו על מצע של קוסקוס או פסטה. פרוייקט משותף של וואלה! אוכל ומועצת הפירות