כבד קצוץ מושלם
כל מה שצריכים כדי לסגור את הפינה זה פרוסת חלה טובה עם כבד קצוץ. כאן, אלון בר מראה לנו את כל הטריקים להכנתו
כל מה שצריכים כדי לסגור את הפינה זה פרוסת חלה טובה עם כבד קצוץ. כאן, אלון בר מראה לנו את כל הטריקים להכנתו
כולם שמעו על הסטקייה הוותיקה הזאת חוץ ממנו. אחרי שהגיע לשם, דוד רוזנטל סופסוף מבין מה הוא פספס
כבדי עוף צלויים עם הרבה בצל מטוגן ורוטב יין אדום מתובל. מתכון פשוט וקל למנה כמו במסעדה, שלוקחת פחות מ-20 דקות הכנה
עבר די הרבה זמן מאז הביקור בקומה מתחת (והביס מהחלה שהתלווה לו), אבל סוף השבוע הזה ינסה לשחזר את הקסם
עבר די הרבה זמן מאז הביקור בקומה מתחת (והביס מהחלה שהתלווה לו), אבל סוף השבוע הזה ינסה לשחזר את הקסם
לדוד ויוסף יש מתכון מושלם לכבדי עוף, צרובים בול במידה, עם המון בצל שחום, עלי תרד טריים וצנוברים, מנה נפלאה שמשלבת בין קר לחם ובין צלוי לטרי
השף שגב משה יודע איך להפוך את האוכל הפשוט ביותר לכזה שאנחנו פשוט מתים לטרוף, קבלו את המתכון שלנו לכבדי עוף על מג'דרה בשלל תבלינים ובצל בגריל
ברוסקטה "באן-מי" עם ויניגרייט ויאטנמי של מסעדת פאסטל, היא רק דוגמא אחת למה שאומנות יכולה לעשות לאוכל
תערובת עשבי תיבול ירוקים וארומטיים לכבד עוף (או טלה) על האש. מכינים בקלות ומפנקים את האורחים בנתחי בשר עסיסיים ומלאים בטעמים. חג עצמאות שמח
מה נשתנה הלילה הזה? הסו שפים של השפים המוכרים מקבלים את מרכז הבמה ומשדרגים את חומרי הגלם המבאסים של פסח למנות שף טעימות ויפהפיות