אוכל גורמה, תקשורת ומשחק של אשה גדולה אחת
אוכל גורמה הוא לא רק ליהירים, הוא לכולם - זה מה שמנסה יהודית לוטואק להעביר בסדנאות שהיא מעבירה. בנוסף היא גם מפתחת משחקי חשיבה, מעבירה הפעלות למבוגרים וילדים ואפילו מנהלת מגזין של אנשי עסקים
אוכל גורמה הוא לא רק ליהירים, הוא לכולם - זה מה שמנסה יהודית לוטואק להעביר בסדנאות שהיא מעבירה. בנוסף היא גם מפתחת משחקי חשיבה, מעבירה הפעלות למבוגרים וילדים ואפילו מנהלת מגזין של אנשי עסקים
הגמר הגדול קורה הערב, הזדמנות מצוינת לערוך תחרות בין בורקס גבינות קרואטי לבין קרם ברולה צרפתי. לפניכם שני המתכונים, אתם מחליטים מי המנצח
כולנו אוהבים לאכול באגט, קרואסונים ומקרונים. אבל כמה אנחנו באמת מבינים באוכל צרפתי? יום הבסטיליה זה זמן מצוין לבדוק את ההכרות שלכם עם אחד המטבחים האהובים בעולם
בחן את עצמך: יום הבסטיליה הוא הזדמנות מצוינת לבחון עד כמה אתם מכירים את המטבח הצרפתי. האם אתם יודעים מה הבסיס של ביף בורגיניון או מהו פריז ברסט?
המסעדה חדשה של עינב אזגורי חושפת את השופוני של מרבית המסעדות בארץ: במקום רעש וצלצולים, הוא מגיש אוכל ראוי, מוקפד ומבוצע לעילא. לא עוד מנות ביסטרו שחוקות, אלא קלאסיקות צרפתיות במחיר שפוי
לראשונה התארח במסעדה ישראלית שף עם 3 כוכבי מישלן. רשמים מביקורו של השף ג'ראלד פסאדה במסעדת מול ים ועל ההבדלים שבין המטבח הצרפתי לישראלי
ערימת עוגיות קטנות וממזריות עם מרקם מענג בניחוח חמאה ושקדים מירי ארזי מגישה קינוח פיננסייר צרפתי
בעוד מספר שבועות יתחדש גם מתחם התחנה בת"א במסעדה חדשה: קונקורד - בראסרי צרפתי בבעלותו של עולה חדש מצרפת
יום הבסטיליה שחל היום הוא סיבה מספקת לאסקפיזם צרפתי - הקונדיטורית נופר צור ממסעדת הרובע השישי אופה קרם ברולה עשיר ואלגנטי שמעוטר במעטה עדין של סוכר שרוף
נבחרת שפים צרפתים מתארחת במיטב מסעדות ישראל, חמין עד הבית בסנדר בת"א, ותפריט בורקס מגוון בלחם יין שביהוד. אירועי האוכל המעניינים של השבוע
משובצת מתנות קטנות ומלאת קרם שקדים עסיסי, עוגת המלכים הצרפתית עושה כבוד לחג ההתגלות הנוצרי ולבצק העלים המושלם
נוסעים לפריז ומחפשים מסעדות יחודיות וטעימות אבל לא יקרות? השף יוגב ירוס ממסעדת מל ומישל מוצא את המסעדות השוות והשפויות בפריז
זה החשבון שתקבלו בתום ארוחה במסעדה צרפתית בפריז, שבעליה החליטו להילחם במשבר הכלכלי ולהוזיל מחירים
מיוחד לשומרי כשרות בווקאנס: June, מסעדה צרפתית-איטלקית כשרה עם מחירים שפויים ושף שהספיק לעבור באורקה וטצה דורו
כמה מרגש! המסעדה הצרפתית מארי אנטואנט, הגברת הראשונה של פלורנטין בשנות ה-90, תיפתח מחדש ברמת החייל. בונז'ור