עד כמה אתם מכירים את המטבח הצרפתי?
בחן את עצמך: יום הבסטיליה הוא הזדמנות מצוינת לבחון עד כמה אתם מכירים את המטבח הצרפתי. האם אתם יודעים מה הבסיס של ביף בורגיניון או מהו פריז ברסט?
בחן את עצמך: יום הבסטיליה הוא הזדמנות מצוינת לבחון עד כמה אתם מכירים את המטבח הצרפתי. האם אתם יודעים מה הבסיס של ביף בורגיניון או מהו פריז ברסט?
המסעדה חדשה של עינב אזגורי חושפת את השופוני של מרבית המסעדות בארץ: במקום רעש וצלצולים, הוא מגיש אוכל ראוי, מוקפד ומבוצע לעילא. לא עוד מנות ביסטרו שחוקות, אלא קלאסיקות צרפתיות במחיר שפוי
במקום RDB שנסגרה כהרף עין פתח הבעלים אלכסיי זכרנקו את "פושקין" המפוארת. השף הוא ייבוא מצרפת והמטבח בהתאם