LP, תל אביב: מקום של מקצוענים. עכשיו בואו נחזיק יחד אצבעות
זה יקרה בקרוב, רק שיישאר
זה יקרה בקרוב, רק שיישאר
זה לא צ'ק-אין מלונאי. זה קונסיירז' פנטזיות
השינוי שמחולל עינב אזגורי ב"יוליה" עוד בתחילתו, אבל כבר עכשיו אפשר לראות שם את הניצוצות של השף המוערך
בר האימפריאל תמיד היה מקום שמגניב להגיע אליו, עם קוקטיילים איכותיים ומושקעים במיוחד, ואוכל - קצת פחות. בשבועות האחרונים השף עינב אזגורי נכנס שם לעניינים, ואנחנו רצנו מיד לבדוק אם זה שידוך מושלם כמו שקיווינו
טעים פה, שמח פה, שותים פה, ויש פה גם את עוגת הגבינה המושלמת. צריך עוד?
יש כאן קוקטיילים שלא רוצים לדבר יותר מדי, אוכל שלא צריך להגיד כלום ושף שאומר הכול בנעלי בית
כשפתח עינב אזגורי את מסעדת קפה נורדוי המדוברת, הוא הבטיח להביא לה אחות קטנה וצמודה בדמות מעדנייה קסומה, שתמכור כריכים מלאי סטייל וקינוחים שיגרמו לכם לשכוח שאתם בכלל בדיאטה, זה אמנם לקח שנה, אבל השבוע נורדיניו יצאה לדרך, ו-וואו היה שווה לחכות
בית הקפה הפופולרי דא דא ודא, ובר היין הצרפתי בר א וין הודיעו בשעה האחרונה על סגירה פתאומית של שני העסקים בסוף החודש הבא; השתיים מצטרפות לפאן קון מנטקה - מסעדה נוספת שהודיעה על סגירה היום
המסעדה חדשה של עינב אזגורי חושפת את השופוני של מרבית המסעדות בארץ: במקום רעש וצלצולים, הוא מגיש אוכל ראוי, מוקפד ומבוצע לעילא. לא עוד מנות ביסטרו שחוקות, אלא קלאסיקות צרפתיות במחיר שפוי
לאחר שמרד והגיש את האוכל הכי "מופרע בכיתה", עינב אזגורי חוזר למטבח הצרפתי, מפוייס ושלם יותר, ופותח בר יין בשאיפה להיות נגיש לכולם