מרנג עם תותים
מעין מקרון פשוט להכנה. כריך של מרנג ובתוכו קומפוט תותים אדמוני בבישול קצר
מעין מקרון פשוט להכנה. כריך של מרנג ובתוכו קומפוט תותים אדמוני בבישול קצר
לאוהבי מרנג אלה הם תופינים משמחים, שכיף להכין (בעיקר למישהו אהוב) וכיף לאכול. השף אבי פדידה מלמד אותנו כמה קל להכין אותם
בצק פריך, קרם קפה שמנתי ומרנג מטורף. בתיה שורק עושה מחווה לעוגת הילדות האהובה של חנה שאולוב
מירב שיינר נזכרת בחורף האירופי ואופה עוגת פרימה בלרינה ענוגה - עוגה חמה עם שכבות תפוחים ומרנג שפשוט מאוד להכין, ורצוי להכין גם כשחם
מירב שיינר נזכרת בחורף האירופי ואופה עוגת פרימה בלרינה ענוגה - עוגה חמה עם שכבות תפוחים ומרנג שפשוט מאוד להכין, ורצוי להכין גם כשחם
יש פה שכבה ראשונה של בצק פריך עשיר, שכבה אמצעית מתוקה-חמצמצה ולסיום מרנג רך-קריספי. אתם עוד פה?
עוגיות שושנים מגולגלות מבצק פריך מועשר בשמנת חמוצה ומלית של קצף וניל מתוק בטעם של פעם. כל כך פשוט והכי טעים שיש
האמריקאים קוראים לו פאי לימון, אצל הצרפתים מדובר בטארט והאיטלקים, הם מכנים את הקסם הזה - קרוסטטה לימונה (crostata al limone) וכשתתנו ביס בחמוץ-מתוק שעל הכפית, ייתכן ותרגישו סחרחורת קלה מרוב הנאה
brutti ma buoni מכוער אבל טוב, זה שמה של העוגיה הזו, ואין מדויק ממנו על מנת לתאר את הפער שבין המראה הלא מפתה שלה לבין הטעם המדהים. זהירות, ממכר
את החגיגיות של פתיחת עונת הקרמבו ליווה השנה טעם לוואי מר, והפעם, אנחנו מתכוונים לזה מילולית. אז מה בדיוק קרה שם? וחשוב מכך - איך תכינו בעצמכם קרמבו ביתי מושלם? כל התשובות בפנים
ארוחות החג הכבדות הותירו את כולנו קצת שקועים, אבל זה לא אומר שצריך לוותר על משהו מתוק, נכון?
פבלובה אולי נראית כמו סיפור מסובך, אבל למעשה היא ענין פשוט להפליא. ליאת נעמי שירית לוקחת אתכם יד ביד עד לתוצאה המושלמת, אותה היא מקדישה הפעם ליום העצמאות של אמריקה, אבל אתם יכולים להרגיש חופשי לקשט איך שבא לכם
שמרית שטרית עבדה בכלל כגרפיקאית אבל אז החליטה לנצל את הידע שלה ולפתוח חנות לקישוטים לעוגות ממרנג
הן פריכות, מתוקות, מבריקות, לבנות או צבעוניות ואפשר להכין מהן סוגים שונים של קינוחים מושלמים. קבלו את מדריך הנשיקות (מרנג) המלא
מתכון בסיסי למרנג פשוט וקל להכנה, ממנו ניתן להכין ממנו נשיקות, בסיס לעוגה או קינוחי מרנג אישיים
במקום רגשות האשם שמביאה עמה עוגה שלמה מירב שיינר מכינה עוגיות סנדביץ' פבלובה שובבות, שמספקים שני ביסים מושלמים של אושר
לארוחת השישי בשלהי החג מכינים עוגת שקדים -תפוזים עסיסית וקלה להכנה, שתוספת של מרנג מוסיפה לה הרבה הדר וחגיגיות
אפשר להכין אותה בקלות בגרסת פרווה, נוח להכין אותה מראש, היא פוטוגנית וטעמה מושלם. רות אופק מכינה עוגת פבלובה שאפשר לחתוך מבלי שתתפרק
החגים לעד יספקו את התירוץ האולטימטיבי להתפרע במטבח. ליאור משיח אופה סמורס פאי - קלאסיקה אמריקאית מושחתת המורכבת מתחתית קרם לוטוס, מילוי שוקולד עשיר ומעל שכבה יפה של מרנג חרוך
עוגה יפה וחגיגית ובתוכה חבויה הפתעה - עד שלא פורסים אותה לא יודעים מה היא מכילה בתוכה. המרנג מלמעלה משדרג את העוגה, ונותן לה נראות יוצאת דופן
בצק פאי פריך במילוי קרם לימון הוא הנחמה האולטימטיבית למי שאוהב גם חמוץ במתוק שלו. נעמה מכינה פאי לימון מתאילנד הרחוקה, ולחרוצים שבכם מציע לעטר אותו במרנג
לאפות נשיקות מרנג זה כמו לרכב על אופניים בהתחלה נופלים הרבה עד שתופסים את העיקרון. מאמן המטבח נותן לכם את כל הכלים לאפיית נשיקות מרנג מושלמות
השף אייל לביא מציע להשקיע ומכין פינגר פוד גורמה לארוחת סילבסטר מושקעת ורומנטית שתפיל את האורחים או בני הזוג. כך תפתחו את השנה החדשה ברגל ימין
מפנים זמן לילדים בסוף השבוע? למה שלא תכינו איתם כמה קינוחים מושחתים? הקונדיטור ערן שוורצברד מציע בלינצ'ס עם קצפת ובננות, קרמבל אפרסקים ונשיקות עם ריבת פטל
'נשיקות' המרנג תופסות לוק מרוקאי לרגל המימונה, מתקשטות באבקת זהב וממלאות את התנור באופטימיות מתוקה - עוד הצעת הגשה לצד המופלטות
לבראנץ' מפנק, ארוחת ערב חלבית או בשביל לעשות רושם - הקונדיטור אורן בקר נותן מתכונים לקישים וטארטים מושקעים
תומר כבירי ראש המגמה לפטיסרי, "בישולים", חושף את הסודות מאחורי קציפת המרנג הקסומה
בטור השבועי נותן הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט, מתכון למאפים ללא גלוטן. השבוע הוא מכין מרנג שוקולד מפנק
במקום לטרוח על אוזני המן שממילא אף אחד לא אוהב, אורן גירון נותן טיפים ומכין ביסקוטי, נשיקות וטראפלס שאפשר לתת בתור משלוח מנות
חמישה מתכונים לכבוד מחירי החלב והבייצים שיורדים החל מהיום בשיעור של 4.5%. שיהיה בתיאבון על חשבון הברון
זוכרים ששוק האיכרים נפתח גם בשלישי אחר הצהרים? שיר הלפרן ומיכל אנסקי קפצו לשם והכינו לכם מנה אחרונה מהממת
הנה משהו שלא מומלץ לקחת איתכם למנגל, אבל אם אתם חוגגים עצמאות במזגן, מוס הלימון והג'ינג'ר של ערן ירוחם יקרר אתכם כמו שצריך
אלינוער רבין מפריחה לכם נשיקות של קצף מקושטות בענבים ומעניקה לכם רעיון נוסף למנה מתוקה. פרוייקט משותף של וואלה! אוכל ומועצת הפירות
סוף סוף אפשר להתחיל לנשום קיץ ישראלי עם פירות העונה החמה הצוברים תאוצה. אלינוער רבין פותחת את העונה עם אפרסקים על קרם לבן המצופים במרנג מוזהב