קרם ברולה כמו בצרפת
אפשר לשמוע את השפה, אפשר לשמוע את רגע השבירה עם הכפית: קלאסיקה מתוך "המתכונים הסודיים של סופי"
אפשר לשמוע את השפה, אפשר לשמוע את רגע השבירה עם הכפית: קלאסיקה מתוך "המתכונים הסודיים של סופי"
לנו יש את המלבי ולצרפתים את הקרם ברולה, אבל אל תתנו לשם להטעות אתכם - בסך הכול מדובר בקינוח שמצריך ארבעה חומרי גלם בסיסיים ולא יותר מדי עבודה
זמן סוכר, בתוך החפירות של תל אביב. בואו בעקבות הריח
קרם ברולה קוקוס מרשים ואלגנטי. הפעם בגרסת הפרווה שתתאים לכל ארוחה
מה עושים כשרוצים לחדש קלאסיקה? נותנים לה טוויסט מקינוח קלאסי אחר. מתוך ספר המתכונים של דנון, בית הספר למצוינות קולינרית בהובלת מאיר דנון
הסוד לארוחת חג מוצלחת הוא התמהיל הנכון. בתפריט ערב פסח אל תוותרו על קציצות הפראסה האהובות, סלמון מהיר הכנה וקוצר מחמאות ושני קינוחים מפתיעים: מגזין שופרסל משדרג את ליל הסדר
5 מרכיבים בסיסיים שיש בכל בית ויש לכם קינוח אלגנטי וטעים כל כך. ליאת שירית במתכון לפודינג קרמל מלוח שמטריף את כל החושים
זה לא סוד שתקופת הקורונה והסגר היא תקופה קשה עבור עסקי המסעדנות. זה הזמן בו המסעדנים היו צריכים להמציא את עצמם מחדש ולמצוא את נקודות האור. ברור כי מדובר במשימה לא פשוטה, אך בתוך כל הקושי יש מי שהצליח להגשים חלומות ישנים ומתוקים
הגמר הגדול קורה הערב, הזדמנות מצוינת לערוך תחרות בין בורקס גבינות קרואטי לבין קרם ברולה צרפתי. לפניכם שני המתכונים, אתם מחליטים מי המנצח
קרם אפוי בטעם עמוק של מנגו ושמנת, מנוקד בווניל ומכוסה בשכבת קרמל פציחה. נעמה נויהאוז מגלה שהיא מכורה למנגו ואופה ממנו קרם ברולה
השם קרם ברולה מרתיע לא מעט בשלנים אבל הקונדיטורית מירי ארזי מוכיחה שלהכין בבית קינוח צרפתי מרשים עם קראסט מסוכר, זה עניין פשוט מאד
יום הבסטיליה שחל היום הוא סיבה מספקת לאסקפיזם צרפתי - הקונדיטורית נופר צור ממסעדת הרובע השישי אופה קרם ברולה עשיר ואלגנטי שמעוטר במעטה עדין של סוכר שרוף
בספיישל מיוחד לל"ג בעומר עונה מאמן המטבח על שאלות לוהטות: לאן נעלם העשן כשצולים בשר בתכניות הבישול, ואיך אופים קרם ברולה מוצלח בלי מבער?
שני שפים ירושלמיים מפגינים יכולות קונדיטוריה אלכימיות ומנדבים שלישיית מתכוני קינוחים לפסח - בלי חמאה, בלי חמץ
גפילטע-טונה, קרפלעך חומוס וברולה חרוסת. רון ביאלה עושה קצת סדר בארוחת החג, ומוסיף טוויסט אישי ובריאותי על המתכונים המסורתיים
אנחנו יודעים שכשזה מגיע לקרם ברולה מה שמפחיד אתכם זה הרגע שבו שורפים את הסוכר, אבל בינינו - כדאי לכם להעיז
שליחתנו ל'קורדון בלו' בלונדון כמעט עיוורה את בני כיתתה במבער של הקרם ברולה וכריות כף היד שלה כבר הבינו כמה זה כואב לרדד בצק עלים. זה בכלל בשבילה להיות קונדיטורית?