עוגת בננות עם פקאן וקרמל של קרן ואיציק קדוש
יש ביצירת המופת המתוקה הזאת קרמל, פקאנים ושוקולד, ויש גם שני טיפים מעולים שכדאי לאמץ באופן קבוע במטבח
יש ביצירת המופת המתוקה הזאת קרמל, פקאנים ושוקולד, ויש גם שני טיפים מעולים שכדאי לאמץ באופן קבוע במטבח
דביקה, חמימה, מפנקת ואלגנטית. יוגב ירוס במתכון לעוגת תמרים בחושה עם רוטב טופי משגע שמתחשק לצלול לתוכה - קלאסיקה בריטית הכי ישראלית שיש
ממרח קרמל שמכינים בקלות ויכול להשתלב ממש ליד השוקולד למריחה והריבה
אותה תקווה, אותה חגיגה, עם טוויסט
תחתית עם טעם עדין וממכר של פאי פקאן, מלית גבינה קרמית וקטיפתית וציפוי של רוטב קרמל משגע תוצרת בית שמכינים בכמה דקות. עם כזאת עוגה מי בכלל צריך קמח?
אתם יכולים לספר לאורחים שלכם שזאת עוגת דבש. אתם יכולים גם לתת להם לנחש בעצמם
אתם יכולים לספר לאורחים שלכם שזאת עוגת דבש. אתם יכולים גם לתת להם לנחש בעצמם
רוצים להכין את ממתק הקרמל הקוריאני מהסדרה "משחקי הדיונון"? כל מה שאתם צריכים זה 2 מרכיבים פשוטים ולעקוב אחר המתכון והסרטון
הלמטה פריך, האמצע קרמי והלמעלה פורק כל עול: דור משה לקח את החג הזה ברצינות
5 מרכיבים בסיסיים שיש בכל בית ויש לכם קינוח אלגנטי וטעים כל כך. ליאת שירית במתכון לפודינג קרמל מלוח שמטריף את כל החושים
זה בא בדיוק בזמן: אופה מוכשרת מאוסטרליה הצליחה לגרום לרשת להודות לה אחרי שפרסמה בטיקטוק מתכון להכנת עוגת גבינה אפויה בחצי שעת עבודה - והפתיעה בדרך המקורית להכנת הקרמל המלוח
כבר לא יודעים מה לעשות עם המצות? מתכון מושלם וקליל לשברי מצות עם שקדים בציפוי קרמלי ממכר - גרסה גאונית וקריספית לעוגיות השקדים הקלאסיות
הקונדיטור עופר בן נתן מציג: עוגה בחושה נהדרת שמכינים בקערה אחת, ללא מיקסר, ביצים מופרדות ושאר בלאגן, אבל עם תוספת תבלינים ארומטית וחורפית ורוטב קרמל מפנק שלא ישאירו אף אחד אדיש אליה
הוא הפך בשנים האחרונות לטעם שמתווסף ללא מעט מוצרים מוכרים (וגם לכאלה שפחות), ולפי איך שזה נראה אפשר להכריז עליו כטעם עם הכי הרבה הייפ בשנת 2017. אז מה יש בקרמל המלוח שכולם כל כך אוהבים ולמה אי אפשר להפסיק לאכול אותו?
מתוקה, זהובה וקופצנית - מירב שיינר מציעה לכם קינוח זוהר לסוף השבוע: קינוח פלאן בסגנון קאריבי, שאופים מחמישה מרכיבים בלבד
סוף הקיץ הוא גם סופה של עונת המנגו האהובה על נעמה נויהאוז. רגע לפני שהיא נפרדת מהפרי הכתום ומפנה את המקרר לפירות סתווים, היא רוקחת עוגת תפוזים וקוקס הפוכה עם מנגו וקרמל שתעבוד נפלא גם בפני עצמה
בלי יותר מידי מצרכים ובלאגן, השף קונדיטורית ענת קורוטיץ מלמדת איך מכינים מוס שוקולד מריר אלוהי עם קצפת קרמל מושחתת מעליו
מוזיקה בזמן אפייה יכולה להשפיע מאוד על התוצאה הסופית. נעמה נויהאוז אופה פאי במילוי קרמל מייפל, אגוזי מקדמיה ושוקולד צ'יפס, ומבקשת שתשימו דגש על הפסקול
כמחווה לליל כל הקדושים האמריקאי אופה מירב שיינר את השחיתות האמריקאית האולטימטיבית של כל הזמנים: פאי בטטה עם קרמל
השילוב ששולט ללא עוררין בעולם הקינוחים הוא המתוק והמלוח. אז בפעם הבאה שאתם מחפשים התמכרות שוקולדית, תצמידו לבראוניז שלכם בייגלה קראנצ'יים, וקרמל עטוף במליחות עדינה
הקרמול מוסיף טעם ועניין בכל מנה החל מבשר, דרך פופקורן ועד לקינוחים. מאמן המטבח מסביר איך מקרמלים נכון ומה צריך לעשות כדי לא לשרוף את הקרמל
קרמל הוא התוצר הכי אלגנטי שאפשר להפיק מסוכר לבן. בתקווה לשנה חדשה מתוקה מלמדת אורלי פלאי-ברונשטיין איך עושים את זה, ומשדכת אותו לתאנים עם גלידת וניל
ערן ירוחם סוגר את ארוחת שש המנות החורפית שלו בעזרת קינוח אסיאתי של בננות מצופות קוקוס ושטות בקרמל קוקוס
למצוא קינוח כשר לפסח שלא יהיה חלבי אבל עדיין מספיק חגיגי ויכבד את המאורע מרגיש כמו משימה כמעט בלתי אפשרית. השפית אביבית פריאל מתגברת עליה בקלות עם קינוח קל להכנה של פנקוטה קוקוס קרירה ומענגת עם קרם טופי