עוגת מוס גבינה ונוטלה במרקם מושלם, וללא אפייה
אוהבים עוגת ביסקוויטים? מכורים לנוטלה? העוגה הזאת בשבילכם - מתכון פשוט וקל לעוגת מוס גבינה ונוטלה מרשימה, וללא אפייה
אוהבים עוגת ביסקוויטים? מכורים לנוטלה? העוגה הזאת בשבילכם - מתכון פשוט וקל לעוגת מוס גבינה ונוטלה מרשימה, וללא אפייה
היה מי שהשווה אותו לישו והיו כאלה שטענו שהוא יותר מהיר מיוסיין בולט - אבל אף אחד לא מצליח להשאיר אדיש לסרטון בו נראה אייל קורא רץ על פני שטח המים בנהר באלסקה
אינס שילת ינאי נפרדת מהפרי הכתום והאקזוטי עם קינוח קריר ומענג שמתאים בול לסופה של ארוחת חג בסוכה
אחרי אלפי הקפות, מאות ניצחונות ועשורות מכוניות, הונף דגל השחמט האחרון על חייו של אחד מגדולי נהגי המירוצים שידענו - סר סטרלינג מוס. הגדול מכולם שמעולם לא היה אלוף. יהי זכרו ברוך
לאחרונה רץ ברשת מתכון ויראלי למוס שוקולד ממרכיב אחד. אנחנו גם כל כך סקפטיים וגם כל כך אוהבים שוקולד, שהיינו חייבים לנסות בעצמנו בבית. האם זה באמת עובד?
לירן גרודה עושה קסמים עם הקסם של העונה ומכין מוס תות ורדרד שעם החומרים הנכונים יהפוך כל בשלן מתחיל למקצוען של ממש
בלי יותר מידי מצרכים ובלאגן, השף קונדיטורית ענת קורוטיץ מלמדת איך מכינים מוס שוקולד מריר אלוהי עם קצפת קרמל מושחתת מעליו
מירי ארזי מואסת בחורף ומציעה לכם להפעיל את המזגן על שיא החום ולהכין גלידוניות קינוח פרווה קטנטן ומשגע שיתחסל במהירות
לא חייבים תנור כדי לייצר קינוחים טעימים. מיכל מיכאלי, קונדיטורית מסעדת בינדלה, מעניקה 3 אופציות לקינוחים קרים משגעים ללא אפייה
שף קונדיטור מירי זורגר מרדיו קול חי, מלכת הבישול החרדי, נותנת מתכון פרווה מושלם לאירוח בחגים או לארוחת שישי
רגע לפני שמתחילים את הלימודים, מכין הקונדיטור לירן גרודה מתכוני קינוחים עם סוכריות קופצות, כדי שתמיד תזכרו את החופש
מינימום חומרים, ומקסימום טעם. מיקי שמו מכין מוס חלבה שוקולד בלי להקציף חלבונים ומינימום זמן ומאמץ
מיקי שמו חושב שהוא בחוף אקזוטי ומכין מוס עם פירות ונשיקות מרנג קטנטנות בכלים אישיים
השנה דנה מלמד חוגגת את חג החרות בלי הילדים, בסדר חברים (חברות ליתר דיוק) עם מוס חלבה ברוטב תותים ופיסטוקים
רגשות האשם של דנה מלמד שלחו אותה למטבח ומשם היא יצאה עם קינוחי תות מפנקים, במיוחד לילדים (אבל לא רק)
הוא דחוס בתוך גביעי אלומיניום והיא הפוכה על צלחת קטנה - דנה שיין חוזרת לקינוחים המיתולוגיים של המסעדות המזרחיות ומביאה את הגרסה המשודרגת לבוואריה ומוס שוקולד