ברוסקטה ביתית של מושיקו גמליאלי
מושיקו גמליאלי מגיש לנו מנה מושלמת לערב רומנטי - ברוסקטה עם ממרח פלפלים מותססים, דג נא, תותים ואבוקדו
מושיקו גמליאלי מגיש לנו מנה מושלמת לערב רומנטי - ברוסקטה עם ממרח פלפלים מותססים, דג נא, תותים ואבוקדו
שפריץ יפה של שמן זית, קלייה זריזה בתנור או בטוסטר אובן ויש לכם ארוחת ערב נהדרת
גם אם לא נוכל לשוטט בזמן הקרוב בין טאפאס בר אחד למשהו ברחובות ברצלונה, זה לא אומר שלא מגיע לנו לפתוח אחד (לפחות בינתיים) בבית - אבי ביטון מלמד להכין שתי מנות טאפאס קלות, שהולכות מעולה לצד בירה
ברוסקטה "באן-מי" עם ויניגרייט ויאטנמי של מסעדת פאסטל, היא רק דוגמא אחת למה שאומנות יכולה לעשות לאוכל
אבי ביטון מוכיח שגם סלט טונה תמים ממרכיבים שיש בכל בית, יכול להפוך בקלות לארוחה זריזה ומפנקת שמתאימה אפילו לאירוח בראנץ' או ארוחת ערב קלילה
מזג האוויר המושלם שבחוץ ושעות האור שהולכות ומתארכות עושים חשק לארח בערבים לארוחות קלילות וספונטניות. השף שי כהן מקבוצת נואר מציע להפוך בזריזות את שאריות הלחם מאתמול לארוחת ברוסקטות צבעונית ומפנקת, כזו שכיף לנשנש לצד יין לבן
סביצ'ה זה שם מלחיץ למנה סופר קלה להכנה. השף אסף זילברשטיין ממסעדת ריפאבליק מוסיף לקוביות הדג הטריות, ירקות שורש עונתיים ובוטנים קצוצים ומניח מעל לחם קלוי
תבשיל עשיר וצמחוני עם עדשים והמון סוגים של פטריות שאפשר להגיש על גבי פרוסות לחם קלויות, ולקבל מנה שתרשים את האורחים
לבראנץ' מפנק או כארוחת ערב קלילה אבי ביטון מתקתק ברוסקטות ים תיכוניות עם טוויסט, שקשה להפסיק לכרסם
היופי בסוכות הוא שלא צריך לבשל ארוחה גדולה - מגשים של מנות קטנות יעשו את העבודה. אופיר וידבסקי ממסעדת ברנז'ה פותח שולחן נשנושים לאורחים
נגמרו לכם הרעיונות מרוב ארוחות? תחזרו לבסיס. הנה מאכל תאווה פשוט ונפלא, מחומרי גלם שיש לכולנו בבית: לחם, עגבניות, גבינה, זיתים. עכשיו תוכלו להעלות זיכרונות בסוכה
מחפשים את הנשנוש האולטימטיבי למשחקי הפיינל פור? יענקל'ה שיין ממסעדת שיין אנד שארפ מציע מתכון לברוסקטה קלילה עם קרפצ'יו, שמשתדכת היטב לערב בירה וספורט
השף יוסי שטרית מכין נשנוש מהיר ואקסקלוסיבי בניחוח ים תיכוני - ברוסקטות עם ממרח שעועית לבנה, סלמון מעושן ועגבניות
רגע אחרי שבועות, כשכולם מאסו בגבינות ומחפשים משהו קליל, אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה ברוסקטה זריזה עם פטריות
מתלבטים מה לעשות עם הלחם בבית לפני פסח? לשף שי דובלרו ממסעדת אמיצ'י הפתרונים. הפקת מתכונים על בסיס לחם
הילה קריב חושבת לרגע על עצמה ועל חשקי האוכל שלה ומכינה ברוסקטה עם שעועית שהיא פינוק אישי
שף עומר מילר מפודארט מכין לאיילת טריאסט ברוסקטה עם סאשימי אינטיאס, אנטי פסטי ורוטב פלפלים
לא חייבים לקלות לחם על גחלים כדי להגיע לברוסקטה מושלמת. צבי טריגר חוזר לבית אמא