פאסטל, תל אביב: היצירתיות נרגעה, והחיפושים אחר הנוסחה נמשכים
חצי דרגה באוכל, דרגה וחצי בשירות, והיא שם
חצי דרגה באוכל, דרגה וחצי בשירות, והיא שם
בצקים, אומנות, זכרונות ומטבעות: החדשות הטעימות של ישראל
ואף על פי כן, נוע תנוע
ממשיך לחלום, עץ אחר עץ, מקום אחר מקום
ההלם הראשוני מהמחירים הגבוהים בתפריט שהעמיד השף גל בן משה בפאסטל, התחלף מהר מאוד בהנאה גדולה
התערוכה המבוקשת של יאיוי קוסאמה נפתחת היום לקהל הרחב, ובמסעדת פאסטל הסמוכה לא נשארים אדישים ומשיקים ארוחה עסקית מיוחדת למבקרים, כרטיס משולב עם סיור לילי, ותפריט ספיישלים בהשראתה, שמחזיר לחיים את ביצת הפברז'ה של מול ים. הנה כל הפרטים
בשלב מסוים לא תיוותר להם שום ברירה, והם יבינו שהערב הזה חייב להתקיים יותר מפעם בשבוע
במסעדת פאסטל התכנסו חברי קבוצת הרכישה של המוזיאון "בוחרים אמנות" להכיר את מירה לפידות, האוצרת הראשית החדשה. דורין פרנקפורט הגיעה לפתיחת התערוכה של בן הזוג, מיקי קרצמן. הלאונג' עובד גם בחול המועד
שיתוף פעולה טבעוני, שתי פתיחות מרגשות ואיטלקית אחת שמסתכלת לחול המועד בלבן של העיניים: החדשות הכי טעימות בישראל
רגע לפני שעונת החגים נכנסת אל חיינו בסערה יש לנו כמה חדשות אוכל מעניינות במיוחד, פרונטו חוגגת 30 עם מנות איקוניות מהעבר, קפה נורדוי מארחת את אחד השפים המדוברים של התקופה, מסעדת פאסטל מתחדשת בשף ותפריט חדש, ועוד כמה ידיעות שכל חובב אוכל ישמח להכיר
קצת פאנקיות ושחרור כפתור בחולצה, זה בדיוק מה שפאסטל צריכה כדי שלא תמשיך להיות הסחית של המחזור שלא נספרת בתמונה הקבוצתית. כך או כך, גם עכשיו טעים שם על באמת
ברוסקטה "באן-מי" עם ויניגרייט ויאטנמי של מסעדת פאסטל, היא רק דוגמא אחת למה שאומנות יכולה לעשות לאוכל
שלושה קינוחים צדו את עינינו באינסטגרם השבוע, והמטרה שלנו היא להספיק לסמן עליהם וי בשבוע הקרוב, מציעים לכם לעשות את אותו הדבר
ההתמודדות עם החום מצריכה מנות חדשות וקלילות למטבח, זה לא אומר שהן לא יכולות להיות סופר טעימות. השף הלל תווקולי ממסעדת פאסטל עם מתכון לקרקרים ביתיים שמגישים יחד עם מרק יוגורט קר ופריקי מתובל
כשרמת הביצוע במסעדות כל כך הפכפכה, נעים לשוב למקום סולידי ויציב שמצליח להפוך אפילו מנות שגרתיות כמו עוף או טונה צרובה למעדן. אבי אפרתי חוזר למסעדת פאסטל בתל אביב
חמארה יוונית חדשה בת"א, הפופ אפ שמביא את הרחוב הניו אורלינסי לת"א, חוגגים את יום הארפה הבינלאומי, מסעדת הבשרים שמגיעה לביקור מהצפון ואיפה יתארח זוכה משחקי השף? פותחים שבוע ראשון לחודש ספטמבר
המסעדות מציינות את יום העצמאות האמריקאי בחגיגות בשרים מושחתות, רולדין פותחת את מרכז המבקרים לילדים והמון תפריטי קיץ חדשים. פותחים את השבוע הראשון של יולי, וכבר נהיה פה לוהט
מסיבת אוכל רחוב בירושלים, רשת ספגטים משנה פנים והמון תפריטי קיץ חדשים. פותחים את השבוע הראשון של הקיץ וכבר נהיה פה לוהט
מסעדת טוטומה מתגייסת לטובת הקהילה הגאה, מסעדת פאסטל משיקה תפריט אביבי חדש ומסעדת לה ביסטרו יוצאת עם תפריט המבורגרים. כל מה שקורה השבוע
הלל תווקולי ממסעדת פאסטל בסדרת מתכונים שיהפכו את המנות הישראליות המוכרות לנו למנות ביסטרו מושקעות בלי הרבה מאמץ. השבוע הוא עוטף קבבים שמנמנים בעלי גפן ומגיש עם טחינה, סלט ישראלי של חצילים וגרגרי חומוס, וחופן גדוש של ירוקים רעננים
פסטיבל בשר בדיקסי, חגיגות יום הבסטיליה במסעדת פופינה, מיקום חדש ללה בוקה הירושלמית, ארוחת בוקר לבנונית בכפר תבור ועוד אירועי אוכל טעימים
שבוע בסימן התחדשות: תפריט השף החדש של ארומה ישראל, תפריטי חורף מפנקים במטבח של רמה בהרי יהודה ובבלה שבבית שערים ומתיחת פנים למסעדת פאסטל שבמוזיאון ת"א. יהיה טעים
לאחר ביקור בינוני בפאסטל לפני שנה אבי אפרתי חוזר כדי לגלות שהשף החדש, הלל תווקולי מצליח להביא למסעדה את כל מה שלא היה בה קודם. רשמים מארוחה מענגת במוזיאון ת"א
שוב זה קורה. מסעדה ישראלית קוטפת פרס עיצוב מוערך במקום הראשון. הפעם מדובר בפאסטל השוכנת בצמוד לאגף החדש של מוזיאון תל אביב
הקיץ הישראלי כבר מאחורינו והמסעדות ברחבי הארץ עוברות לכוננות סתיו - 11 מנות סתוויות שיככבו על הצלחות שלכם בעונה הקרובה
חדר אוכל כבר לא לבד במתחם מוזיאון תל אביב. אבי אפרתי ביקר בפאסטל החדשה וסבור שהיא לוקיישן ראוי לדרינק ונשנוש. האוכל? תקין, לא רע, אך פונה למכנה משותף רחב מדי