קלאסיקה בהגשה מודרנית: פטה כבד עם ריבת בצל
מירב שיינר דנצ'נקו נזכרת בטעמי הדליקטסים המופלאים שמכרו סבה וסבתה בחנותם לקראת החג ומשחזרת את המתכון הקלאסי והאהוב בהגשה מודרנית, מוקטנת ומתוחכמת, אבל נאמנה למקור
מירב שיינר דנצ'נקו נזכרת בטעמי הדליקטסים המופלאים שמכרו סבה וסבתה בחנותם לקראת החג ומשחזרת את המתכון הקלאסי והאהוב בהגשה מודרנית, מוקטנת ומתוחכמת, אבל נאמנה למקור
ידידתם הטובה ביותר של מאכלי הכבד היא ריבת הבצל. טעמיה העמוקים מחמיאים מאוד למנה שלצידה היא מוגשת, והכנתה פשוטה מאוד. השף גיא פרץ מלמד איך עושים את זה