קלאסיקה בהגשה מודרנית: פטה כבד עם ריבת בצל
מירב שיינר דנצ'נקו נזכרת בטעמי הדליקטסים המופלאים שמכרו סבה וסבתה בחנותם לקראת החג ומשחזרת את המתכון הקלאסי והאהוב בהגשה מודרנית, מוקטנת ומתוחכמת, אבל נאמנה למקור
מירב שיינר דנצ'נקו נזכרת בטעמי הדליקטסים המופלאים שמכרו סבה וסבתה בחנותם לקראת החג ומשחזרת את המתכון הקלאסי והאהוב בהגשה מודרנית, מוקטנת ומתוחכמת, אבל נאמנה למקור
לרוב הישראלים המטבח השבדי הוא בגדר תעלומה. אייל גרש מכין מנות ראשונות בארוחת סמורגוסבורד מסורתית פטה כבד והרינג כבוש
השף אייל לביא מציע להשקיע ומכין פינגר פוד גורמה לארוחת סילבסטר מושקעת ורומנטית שתפיל את האורחים או בני הזוג. כך תפתחו את השנה החדשה ברגל ימין
השף שאול בן אדרת מלמד אתכם צעד אחרי צעד איך מכינים פטה כבד עוף כדי להרשים אורחים בלי לחשוש
הוא זמין, זול ובעל פריכות יוצאת מן הכלל. הגזר חוזר לצלחת בדיוק כשכבר נמאס מכל שאר הירקות. שאול בן אדרת נותן מתכונים
במקום להכין כבד קצוץ סטנדרטי, אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה פטה כבדים עם ערמונים שמכינים לארוחת החג ב-10 דקות