גריג'יו גירל: טליה לוין נותנת צ'אנס לרוקסטאר של הזנים הלבנים
לכבוד יום הפינו גריג'יו הבינלאומי ורגע לפני חג השבועות, טליה לוין אספה כמה בקבוקים שתשמחו לקחת אתכם לים. רק של יתפוס אתכם פקח
לכבוד יום הפינו גריג'יו הבינלאומי ורגע לפני חג השבועות, טליה לוין אספה כמה בקבוקים שתשמחו לקחת אתכם לים. רק של יתפוס אתכם פקח
תרבות היין המקומית נמצאת במגמת זינוק, הן מבחינת עניין צרכני גובר והן מבחינת ייצור מקומי זוכה פרסים. כיצד שיפרה ההתחממות הגלובלית את איכות היינות? ומדוע דווקא בתקופת מיתון - שוק יינות היוקרה במגמת עלייה? יצאנו לחקור, חזרנו עם תשובות ויצרנו מדריך לבחירת יין
איך טרנד נולד? בניגוד לסברה שמדובר בגחמה שהתגלגלה לטיק טוק, לטרנדים יש שורשים שמפלרטטים עם העבר ומבשרים את העתיד. בתעשיית המזון יש לכך חשיבות קריטית כדי לייצר היום מוצרים שיקלעו לטעם הקהל בעתיד. איך מעצב צו השעה את המדף בסופרמרקט?
רגע לפני פסח, הצלחנו לתפוס את רן אסא, אחד האנשים החשובים ביותר בעולם היין הישראלי, לשיחה על שוק היין שאחרי הקורונה, על יינות עם טוויסט מיוחד ועל ההפתעות הצפויות בגזרת יינות הפרימיום
השפים עומר בן גל ויאיר יוספי (ברוט), יוצאו למסע בזמן בעקבות שורשי היין הישראלי. מהרגע בו התברר שאפשר לעשות כאן יין איכותי ועד לחיפוש אחר זהות מקומית
זכיות מרשימות ליקבים ישראלים בתחרות DWWA של מגזין היין הבריטי דיקנטר, הנחשבת לגדולה והמשפיעה ביותר בעולם. המדליות כבר כאן
אבי אפרתי ביקש להתחקות אחר הנעשה באגף הזול של היקב הראשון בישראל, וחזר קצת מופתע והרבה שמח
אבי אפרתי טועם את שבעת היינות החדשים של יקב כרמל, היקב הגדול בישראל, ופוסק כי מדובר ביינות טובים המיטיבים לשקף את ההשקעה הרבה של כרמל באיכויות, בכל הרמות