מלבק וסע: הזן בעל יותר מאלף השמות
ארבע עשרה שנים חלפו מאז היין הישראלי הראשון שנעשה ממאה אחוז ענבי מלבק. מי אתה מלבק? מניין הגעת? למה קוראים לך ככה? ואיך אתה משתלב בעולם היין הישראלי? אנחנו כאן עם כל התשובות. כתבה ראשונה בסדרה
ארבע עשרה שנים חלפו מאז היין הישראלי הראשון שנעשה ממאה אחוז ענבי מלבק. מי אתה מלבק? מניין הגעת? למה קוראים לך ככה? ואיך אתה משתלב בעולם היין הישראלי? אנחנו כאן עם כל התשובות. כתבה ראשונה בסדרה
תנו את אותם ענבים לארבעה יצרנים שונים, ותקבלו ארבעה יינות שונים. אבל מה קורה כשיצרן אחד עושה ארבעה יינות שונים מאותו זן? בדקנו
ראש השנה הוא אחד משני השיאים בצריכת היין בישראל. ההיצע גדול והמחירים נעים מ-20 שקל לבקבוק ועד למעלה מ-200. יצאנו לבדוק יינות "שולחניים", בטווח מחירים שמחזיר עודף מ-60 שקל לבקבוק. הנה התוצאות
בהשקט ובבטחה, אחד היקבים המסחריים הגדולים בישראל מוציא לאור סדרת יינות אישיים, מרתקים וטעימים במיוחד
זכיות מרשימות ליקבים ישראלים בתחרות DWWA של מגזין היין הבריטי דיקנטר, הנחשבת לגדולה והמשפיעה ביותר בעולם. המדליות כבר כאן
בטעימת השבוע לוגם אבי אפרתי יחמישה יינות ישראלים המייצגים פן יומיומי וסימפטי של התעשייה המקומית
טעימת השבוע ממחישה בבירור את ההבדל הסגנוני בין טעימות יינות עולם ישן לחדש. אבי אפרתי לוגם את החדשים של יקב צ'ילאג, אדיר וטפרברג
אבי אפרתי לוגם את היינות החדשים של יקבי רמת הגולן, יקב הרי גליל ויקב טפרברג ומסמן את המצטיינים החד משמעיים של הטעימה: "הרי גליל, אלון 2011" ו"הרי גליל אלה 2011".