Chateau Purcari: מולדובה ממבט ראשון
היינות של היקב העתיק ביותר במולדובה, עשויים היטב, מהנים ומעניקים תמורה מעולה לכל שקל. טעמנו
היינות של היקב העתיק ביותר במולדובה, עשויים היטב, מהנים ומעניקים תמורה מעולה לכל שקל. טעמנו
תנו את אותם ענבים לארבעה יצרנים שונים, ותקבלו ארבעה יינות שונים. אבל מה קורה כשיצרן אחד עושה ארבעה יינות שונים מאותו זן? בדקנו
אחרי שביררה מהו חוש הריח ואיך הוא עובד, מירה איתן שוחחה עם כמה מבכירי הייננים בישראל, על ארומות, טעמים, ענבים, שמרים חביות והקשרים ביניהם. רוצה לדעת איך מגיעים ריחות של שוקולד, בננות והדרים ליין שלנו? הכתבה הזו היא בשבילך
לקראת יום השמפניה הבינלאומי שיחול החודש, טעמנו את היינות של אחד המותגים הידועים בעולם. וכדי שלא נחשד ביתר אליטיסטיות, פתחנו קרטון של קוקטייל מוכן לשתייה, והוספנו סודה, אננס ותה ירוק לוויסקי שלנו
היקב הראשון שייצר יינות ריזלינג בכפר יוהניסברג, באזור היין ריינגאו שבגרמניה, הגיע לישראל. שלחנו את מירה איתן, שמאוד אוהבת ריזלינג, כדי לטעום ולהתרשם. היה ש(ל)וס
נטלי שפריר מייבאת שישים יינות טבעיים, משמונה עשר יקבים בגיאורגיה, אוסטריה ואיטליה. מירה איתן שמעה ממנה מה הופך יין לטבעי וטעמה תשעה יינות מרתקים. טבעי שתרצו לקרוא את זה
היקב וותיק השיק שלושה יינות חדשים שנעשו בטכניקה עתיקה: תסיסה של של אשכולות הענבים בשלמותם. מירה איתן חושבת שלפחות אחד מהם ראוי לעלות על שולחן החג שלכם