כמה דקות, מינימום קניות: מנה של קיץ שדורשת רק יין
אסף גבאי ממסעדת שיינע מכין קרם אפונה קר, מתבל בנענע ושמיר, ועורם מעליו טרטר דג נא עם סלרי, לימון ושקדים פרוסים. אתם רק צריכים לעקוב
אסף גבאי ממסעדת שיינע מכין קרם אפונה קר, מתבל בנענע ושמיר, ועורם מעליו טרטר דג נא עם סלרי, לימון ושקדים פרוסים. אתם רק צריכים לעקוב
טרטר דג כזה לא טעמתם עדיין בשום מקום. קוקו במבינו, האיטלקית התוססת של טום אביב, מגישה לכם טרטר דג עם שילובים שיוצרים מנה קצת חמצמצה, קצת מתוקה והרבה טעימה
השף אוראל קמחי שוב מפתיע אותנו עם מנה המשלבת בין מרקמים וטעמים יוצאי דופן
יש ביסים שעושים לנו נעים וטעים בפה בזכות שילוב טעמים ומרקמים מוצלח, מנת הטרטר של מסעדת רוזנברג החדשה בהרצליה בהחלט נכנסת לקטגוריה הזו
השבוע מתארח אבי ביטון במוסד הווותיק של מתי ורותי ברודו, הקופי בר, ומכין בהשראתו סטייק טרטר עם טאץ' ים תיכוני
כמנה ראשונה לארוחת ערב חג סוכות או כנשנוש ערב בתור מנה קלילה רגע לפני שנגמר הקיץ. השף יוסי שטרית מכין סלט חיטה עם פלמידה ואבוקדו
טריק קטן של טיגון החיטה הופך מתכון לטרטר אינטיאס עם פירות טריים לתענוג אמיתי. דיויד פרנקל מראה על מה כל המהומה
מנות סטייק הטרטר משתלטות על המדינה ובכל מקום שלא תלכו, תמצאו אותו. קווים לדמותו של הסטייק השנוי ביותר במחלוקת
הכל נא: החל מהדג ועד הארטישוק. השף עומר מילר מכניס את הטרטר לסלט ומפרגן לו גם ארטישוק ירושלמי ובורגול
סביצ'ה, טרטר וקרפצ'יו - מתכוני דגים נאים קלילים וקיציים. השף אסף דוקטור מה'קרפצ'יו בר' נותן לכם מרשם להצלחה
ליפנים יש סאשימי, לצרפתים טרטר, האיטלקים קמים בבוקר לצד קרפצ'יו ועומר מילר לוקח את כל זה ומוציא מנות שחבל על הזמן